![]() |
![]() |
#791 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Canberk ile Caner sohbet etmektedirler:
-Ula Canberk hiç düşündün mü itfaiye arabası niçin kırmızıdır? -Ula düşünecek ne var seninde g*tüne o kadar hortum girse sende kızarırsın.
![]() |
#792 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Vurdumduymaz bir adamın evi yanmış. Komşusu koşarak yanına gelmiş.
"Koş efendi, evin yanıyor." Adam sakince cevap vermiş: "Ev işlerine karım bakıyor."
![]() |
#793 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sirkette eski genel mudur kovulmus, yeni bir genel mudur atanmisti. Eski mudur gorevi devrederken, yenisine tavsiyelerde bulundu ve 3 adet zarf verdi. Her biri numaralanmisti. Eski mudur yenisine ileride her basi sikistiginda bir zarfi acmasini soyledi. Ve yeni mudur ise basladi.
Alti ay isler yolunda gitti. Fakat sonra satislar birdenbire dustu. Ne yapacagini bilemeyen yeni mudur, en sonunda birinci zarfi acti. Zarfta soyle yaziyordu: - Kendinden onceki muduru sucla... Yeni mudur hemen bir basin toplantisi ayarladi ve sorunlar icin kendinden onceki mudurun politikalarini sucladi. Basin ve borsa bu aciklamalara olumlu bakti, sirket hisseleri toparlandi, bu arada da satislar duzeldi... Isler bir sure daha yolunda gitti. Fakat sonra uretim sorunlari cikti. Onceki olaydan tecrubeli yeni mudur gecikmeden ikinci zarfi acti. zarfta su yaziyordu: - Sirketi yeniden organize et. Yeni mudur reorganizasyonu uygulamaya koydu, sorun cozuldu. Bir sure sonra isler yine bozuldu. Yeni mudur kosa kosa gitti ve ucuncu zarfi acti. zarfta soyle yaziyordu: - 3 zarf hazirla... ![]()
![]() |
#794 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bedava yag
Kirsehir'de bir hemserimiz, yasli ve saf annesine telefon edip "Teyze, ben PTT'den ariyorum. Denemek için telefonlara yag verecegiz. Evinizin pislenmemesi için telefonun altina bir tabak koyun" der. Aksam eve geldiginde ne görsün Kirsehirli. Telefon makinasinin altinda bir tabak, onun altindabir tepsi, onun da altinda kocaaaman bir sini...
![]() |
#795 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ahmet tren ile Ankara'ya giderken yol kenarında koyun sürüsü görür.Cemal arkadaşına dönerek burada tam 397 koyun var.Cemal arkadaşı dayanamayarak bu kadar kısa sürede bunca koyunu nasıl saydın.Ahmet cevap verdi."Ayaklarını sayıp dörte böldüm."diye cevapladı.
![]() |
#796 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İki arkadaş golf oynayarak ve iyi vakit geçirerek halı gibi
çimenlerle kaplı sahada dolaşmaktadırlar. Sahanın yanından geçen yolda büyük ve kalabalık bir cenaze konvoyu görürler. Adamlardan biri, şapkasını çıkartır, büyük bir saygıyla cenazeye doğru dönerek diz çöker, içinden bir kaç küçük dua mırıldanır ve yine aynı saygı ile ayağa kalkar. Arkadaşı çok etkilenmiştir. "Hey!" der, "Sen gerçekten temiz yürekli iyi bir insansın!.." "Tabii," der adam. "Ne de olsa 35 yıllık karımdı."
![]() |
#797 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üç evli kadın aralarında anlaşmışlar gece bara gideceklermiş. Kocalarından izin almışlar. Gece buluşup güzel bir bara gitmişler. Geç saatlere kadar içip sarhoş olmuşlar. Sabaha karşı bardan çıkıp evin yolunu tutmuşlar. Evleri yakın olduğundan yürüyerek gidiyorlarmış. Ama yolun tam ortasında inanılmaz sıkışmışlar ve eve kadar gidemeyeceklerine karar vermişler. Yakınlarında sadece büyük bir mezarlık varmış ve oraya yapmaya karar vermişler. Ama mezarlık çok çamurmuş. Tuvaletlerini yaptıklarında her tarafları çamur olmuş. Ve çamurları donlarıyla temizleyip donlarını oraya atmışlar. İçlerinden biri böyle eve gidemeyeceğini söylemiş. Gözüne bir mezarın üzerinde duran çelenk takılmış. Çelengin üzerinde uzun yazılı bir şerit varmış. Şeritle kendine don yapmış ve evin yolunu tutmuşlar. Sabah olduğunda kadınlardan birinin kocası panik halinde diğer kadının kocasını aramış:
- Ben artık bu kadınla olamam. Benim kadın eve donsuz geldi. Diğer adam ağlamaklı bir sesle: - Dostum seninki yine iyi bizimkinin altına 'SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ' diye yazıp göndermişler.
![]() |
#798 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() adamın birinin beyninde tümör varmış ve beyin nakli gerekiyormuş.bir beyin bulmuşlar fiyatı 500bin dolar adam bu çok pahalı demiş,bu erkek beyni diye cevap vermişler.başka bi tane bulmuşlar o da 5ytl bu da çok ucuz demiş adam bu da kadın beyni demişler.tabi demişler erkek beyni az kullanılmış pahalı ama kadın beyni çok kullanılmış o yüzden ucuz
![]()
![]() |
#799 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Claudia, Cindy ve Naomi uçakla yolculuk yaparken uçak Afrika semalarında düşmeye başlıyor. Cindy hemen makyaj yapmaya başlamış. Diğerleri
-"Hayırdır Cindy?" diye sormuşlar. Cindy -"Benim yüzüm güzel olduğu için yamyamlar benim güzelliğimi görüp önce beni kurtarsınlar diye makyaj yaptım."demiş. Bunu duyan Claudia hemen kabine girip göğüs dekolteli bir elbise giymiş. Bu olayı gören diğerleri -"Hayırdır" diye sormuşlar Claudia -"Benim göğüslerim büyük ve güzel Afrikalılar göğüslerimi görüp önce beni kurtarsınlar diye giydim" demiş. Naomi kabine girip çırılçıplak soyunmuş. Diğerleri -"Ne bu hal Naomi?" diye sormuşlar.Naomi -"Uçak düşünce önce Karakutuyu kurtarırlar" demiş.
![]() |
#800 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hava tasimaciliginin ilk yillarinda insanlar uçaga binmekten
korktuklari için bir türlü istenen yolcu sayisina ulasilamiyormus. Bir sirketin promosyon sorumlusu uçaklarinda seyahat eden is adamlarina birer mektup göndererek eger o hafta rezervasyon yaptirirlarsa bundan sonraki ilk bes seyahatlerinde eslerinden para alinmayacagini bildirmis. Bunun üzerine epeyce basvuru olmus dogal olarak. Ve is adamlari esleri ile katilmislar. Sirket kampanya sona erdikten sonra bu kez is adamlarinin eslerine birer mektup göndererek seyahatlerinden memnun kalip kalmadiklarini sormus. Ancak mektup gönderilen kadinlarin %90 nindan su yanit gelmis : NE SEYAHATI? , NE ZAMANDI ?
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|