![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sobe.
Bir kenarım ben Bir köşe başı Bir ufacık çizgi Uğrayamadın görmedin belli. Bir ara sendelendim Birde baktım Önüm arkam sobe Nerelerdeyim Sen selamsız Bu gece elini göğüne koy dinle. İçtiğin son sigaramı zehirledi seni. Yoksa fikirlerin mi. Yüzün solmuş bes belli. Elveda aşkım solmuş yüzlüm Son nefesin etkiledi beni de. Yoruldum bittim dudu dilli Zilli..... 21/08/2003 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() SoN
Canı sıkılan çiçeğin yüreğine aşk ilişmiş köhne bir maydanoz ağacından daralınca kuruyan dalları kırmış, atmış ağaç da hala o biçim umut en yükseklere çıkacak uçurtmam ellerine kınalar yakılacak gözlerine sürme, kirpiklerinde rimel yanaklarında allar derken, aniden; gözleri kayar çiçeğin çiğ yağar umutlara... Yıkılır ağaç... gözleri kalır mısraların tozunda sancılı. yüreğinde hüsran çiçek göçer uçurtmanın kuyruğunda adam kalır sandalıyla. Kalbinde diktiği çiçek son bahar, yapraklar son umut yıkılır ağaç. Aşk; oda öksüz kalır hikaye buya naçiz hane Türk filmi en sonunda kocaman harflerle yazı belirir SON Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son Bahar...
Seni aradım kalbimdeki aynalarda. Buselerini hatırladım Gözlerim karanlığa daldı maziyi anımsadım. Beraber dertleşir isyan ederdik yaşama. Şimdi sen, daha bir güzel olmuşsun. Olgunlaşmış kızıla çalmışsın, Ben, ağarttım saçlarımı, Son baharın artığı kaldım yalnızlığımla. Bizim suçumuz değil hayat bu. Rüzgarına kapıldık yaşamın. Şimdilerde kalbim sadece,bekçisi hüzünlerimin. Alışmaya çalışıyorum yalnızlığıma. Bazen efkar basar gönlüme. Uzun bir hava tuttururum gıyabında, Derdime çare ararım, Ne çare, kimsesiz kaldım kaldırım taşlarında. Özlemlerimiz var gönlümüzde. Yaşama dair, unutma ki; Bir can var uzaklarda, Bil ki ağıtlar yakıyor, meyler içiliyor aşka. 17/04/2004 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son nefes...
Göçüm zamanı suda karartı son nefes yüzün yüzümde saklı nur resme sığmayan endemik kimselere demen sakın burada bağrı yanık anadan üryan dolaşır deyyus helallik ister ha yüreğimdesin ha böğrümde kadın çıkart beni gece göçündeyim hani ses hani soluk 18 Ekim 2007 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son.
Son olsun bu tat. Son olsun bu haz. Son olsun bu aşk. Ve sen Sonu bulduğunda. Umarım mutlu olacaksın. 08/06/02003 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sorguya açtı ellerim
Kurak bozkırıma düşünce aşk aklıma vefasız gördüğüm toprak mı? suyun yokluğu mu? topraktan önce mi doğmuş su? ki kavuşamadan ölmüş çatlamış sızlamış ağlamış zeytin dalları aşk için... tanrım aşk için bir nefes daha.... açtı ellerim bulut arsız dualarıma yağ artık su... Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Söyle kadın...
Mehtabı doğurduğunda gün tükenen zaman bir özlemse her akşam bir aşkı öldürmez mi veda ederken güne gece yeni umutlara merhaba demez mi. güneşin koynundan aldım sevdayı kor sabahın hürmetine aldım cesareti ezanlar okunduğunda öptüm içimdeki seni aşk Çok zor aşk yüreğime kor düşmez mi 24 / Eylül / 2006 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sözün muradı siyah.
Gündüzleri avuntularım oluyor da sevgilim günü karaya boyayan saatleri yok mu sensizliğin işte o zaman hatırlarım iç çekişlerimi çıksa ya gitse ya üzerimden kokun Seni çok özledim... & Sözün muradı siyah sus zindan karası... sahipsiz şiirler su gibi akıp gider... kelimeler kaldırım taşları ne insanlar okuyacak ah çekecekler sayenizde. durmam özlerim sevdiğimi... öldüğümde peşimden gelecekler... 31 Ekim 2007 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Su gibi...
Simadan sırayla sıladan geçer yol kaşların arasında bir ben sokak kaçkını dilber dudağında bir sürü ebruli gülüşler azıcık misafiri oldum da, al mı desem mor mu desem tiril, tiril fistanları fısıl, fısıl ne lafları var kadınların sıkça öpüşür sevenler katarlar geçti az önce raylarımdan tımıl, tımıl size sitemleri vardı türküden dolmuş sonra taşmış ezgiler kokardı dudakları kırmızı laleler çalıntı bu sabah tıpkı dün, aynısını yaşadım ben önce sarmaşıkların kokusu sonra zencefiller hatırladım yüreğime doğmuştunuz adınız taze günü hatırlatır çiçeklerden tedirgin bir haliniz vardı oysa gayet doğal duruşunuz vazomda duruyor diktiğim, topladığım lakin size bahsini yapmadığım sakladığım düşlerimden. bir iki sır kelime..... kurumuş güllere su salınmıyor ki tomurcukları da yok artık eğilip içime çekerim amma nefesim ben kokuyor... siz yoksunuz tuvalde. inadına manidar durur hasret... sıkıca sarılır sözler. düşmeden tutalım istersen mevsim yaprak dökümü yüreğimize sulh gelecek. bakarsınız aniden sırası gelirde önce ben gelirim sonra siz her yer toprak kokar. üstümüze yağınca rahmet günahlar yazılır mı ödenir mi bilmem razıyım ben... 09 Ekim 2006 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sudaki iz.../Mavi
Çatlamış dudaklarında Sızım, sızım inilti hayat... Doğum sancısı Zafer depreşmesi Gözlerindeki çakmak bakışlar Sırtladığın efsane! .. Hatırı sayılır sevgilim Ezanlar ertesi doğmuş Gök deki yıldızlar kadar şuh Derin bakışlı hayat.../Sızım Sana susamış Dudaklarımdaki isyan! İsyanın ertesi yalnızlığım... Çok alıştım sevgili Bana verdiğin gizem Ve sen Bir ömürsün... Akşamdan sabaha Sevda türküleri yaktığım kadın! Gökteki kuşlar gibi yüreklerimiz Özgür ve sevdalı, Seninle güzel sabah Ağardı gözlerinde gün Mehtapta ki yakamozum Gözlerimdeki nem... Gecenin karanlığına karıştığımda Karşımda gerçekler! Dudaklarından kan damlamış Eteklerine, hadi sil! Hadi unut geçmiş yılları Sil yalan gerçekleri... Yaban olsam da ben Sana sevdalı adam Öleyim! ... Dağların ardı sıra gömüleyim Aşkım Bebeğim Sudaki iz.../Mavi Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|