![]() |
![]() |
#811 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12102
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yeni evli iki çift gerdek gecesi sevişmek için hazırlanırken kadın birden eşine
- "Yapamayacağım", der. Eşi sebebini sorduğunda - "Bu papağan bana bakarken rahat davranamıyorum", yanıtını verir.Bunun üzerine adam papağana doğru yönelir. Papağana - "Şimdi arkanı dön.Eğer bizim tarafa dönecek olursan senin ananı mikerim" der. Bunun üzerine papağan arkasını döner. Karı kocanın işi biter, sabah olur.Papağanın arkası hala dönüktür.Çift ise balayına gitmek için valizlerini toplamaya başlarlar.Fakat son bir parça valize sığmamaktadır.İçeride şu diyalog geçer: - "İttir ittir..." - "Olmuyor ittiriyorum." - "Biraz daha zorla, girdi girecek." - "Dayanamayacağım, gücüm kalmadı." - "Ha gayret, sık dişini, az kaldı giriyor." - "Yok bu böyle olmayacak.Ben en iyisi gardolabın üstüne çıkıp oradan atlayiim, belki o zaman girer." Bunun üzerine papağan arkasını dönerek - "Valla diil anamı, sülalemi mikseniz bu pozisyon kaçmaz..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adam kirmizi isikta dururken karsida kucaginda köpek olan bir cocugun bir trafik polisinin pacasindan cekistirdigini gormus ve olayi
izlemeye koyulmus. cocuk cekistirdikce polis sinirlenip "git buradan" der gibi bir seyler yapiyormus. Cocuk birazdan tekrar gelip adamin pacasindan cekistirip kopegi isaret ediyormus ve bu olay bir kac dakika devam ettikten sonra polis bir ara iyice kizmis ve cocugu oradan kovmus.Olayi izleyen adam oraya dogru gidip polise cikisir: -"Ayip ayip! Kucucuk cocuga nasil davraniyorsunuz!!!" Polis adama dönerek: -Kardesim sen cocugun ne dedigini biliyor musun? -Yahu kucucuk cocuk ne diyecek!?? Herhalde karsiya gecmek isteyecekti... -Yok yaaa..O cocuk kucagindaki kopegi becermemi istiyor!Yavrularinin Polis Kopegi olmasini istiyormus!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dort kaplumbaga piknige cikmaya karar veriyorlar.Erzaklari hazirlayip yola koyuluyorlar.Bir yil, iki yil, bes, on yil derken 30 yil sonra piknik yerine variyorlar.
Hemen erzaklari cikariyorlar, gazozlar,yiyecekler, hersey ortaya cikiyor. Gazozlar da sise gazoz. Ve acacak YOK! Tek cozum, birinin eve gidip acacagi alip getirmesi.Dogal olarak en genc kaplumbagayi seciyorlar. Genc eleman: - Giderim, ama bir sartim var., der ve ekler. - Buradaki yiyeceklerin hicbirine ben gelinceye kadar dokunulmayacak. Digerleri de bunu kabul eder.Elemanimiz yola cikar.Aradan bir, iki, on, yirmi yil geger. Bu arada yasli kaplumbagalardan birisi fenalasir.Ölmek uzeredir.Arkadaslari ne yapsa faydasiz.Kaplumbaganin son dilegi olup olmadigini sorarlar.O da: - Gerci genc kaplumbagaya soz verdik ama, suradaki sarmalardan bir tanesini yesem olur mu?, der. Digerleri de kiramaz ve: - Elbette!,diyerek, sarmalardan birini verirler.Tam agzina atacagi sirada genc kaplumbaga calilarin arasindan firlar ve: - Gitmiyorum iste, gitmiyorum! |
![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Küçük bir yengeç yavrusu denizin dibinde ağlıyormuş.Bunu gören bir balık ne olduğunu sormak için yavru yengeçin yanına yaklaşmış.
-Ne oldu yavrum niya ağlıyorsun. Demiş -Oda dün akşam annem bir partiye gitti hala gelmedi demiş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşlı horoz, kümese yeni gelen ve hemen icraata başlayan genç horozun yanına yaklaşıp şunu der:
-Biliyorum... Benim günlerim artık sayılı... Senden, ölmeden önce son bir istekte bulunabilir miyim? Genç horoz, karşısında ezilip büzülen yaşlı horoza acıma ve küçümsemeyle bakar: -Neymiş o isteğin bakayım? Yaşlı horoz, kümesin dip taraflarındaki tavuklardan birini göstererek, ağlamaklı bir ses tonuyla konuşmasına devam eder: -Şu benim en çok sevdiğim tavuk... İzin ver de onunla son birkez sevişeyim. -Hayır... Olmaz -O zaman bana son bir şans ver. -Neymiş o? -Kümesin dışına çıkıp, şu ağaca kadar yarışalım. Kim kazanırsa tavuk onun olsun... Ama ben, senden iki adım önde başlayayım. Zira ben yaşlıyım. Genç horoz bu teklifi kabul eder ve kümesten önce yaşlı horoz, ardından da genç horoz fırlar... Birden güümmm diye bir silah sesi duyulur. Genç horoz kanlar içinde can verirken silahı ateşleyen mal sahibi, yanındaki arkadaşına döner: -Ulan, bu oğlancı çıkan onuncu horoz be!... |
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kayserinin bir koyunde imece yontemiyle yol yapiliyor. Bunun icin de esekten yararlaniliyor: Esek hangi yolu izlerse, orasi
genisletip araba yoluna donusturuluyor.... Koye gelmis olan Amerikali Baris Gonullusu ne olup bittigini kavrayamadigi icin sorar: - Ne yapiyorsunuz boyle? - Yol yapiyoruz. - Bu esek ne icin? - O, yolun muhendizi. Yola uygun gecenegi o gosterir. Baris Gonullusu katila katila guler: - Ya esek bulamasaydiniz? - Iste o zaman Amerikadan muhendiz getirirdik! |
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Buyukce bir kopek agzinda bir torbayla kasap dukkanina girer. Agzindaki torbayi yere birakir, kasabin karsisina oturup bekler.
-"Bu da nesi" der kasap diger musterilerine bakarak. -"Herhalde et alacak" der birisi. Kopek de tasdik eder : -"hav" -"Nasil et istiyorsun bakalim, kiyma, kusbasi, biftek?" -"Hav" diye keser kopek kasabin sozunu. -"Peki ne kadar?, bir kilo, iki kilo?" Tekrar -"hav" sesi duyulur. Sasiran kasap siparisi sarar ve torbaya yerlestirirken, etin parasinin da torbada oldugunu gorur.Kopek dukkani terk ederken kasap meraktan catlayacagina kopegi takibe karar verir, dukkani da yardimcisina emanet eder.Kopek bir kac sokak otede bir apartmana girer, ucuncu kata cikar ve bir kapinin onunde durarak pencesiyle kapiya vurmaya baslar. Kapiyi kizgin bir adam acar ve baslar kopege bagirmaya.Izlemede olan kasap ortaya cikar ve adama ; -"Dur bir dakika " der "Ne yapiyorsun? Gordugum en akilli kopek, ona niye bagiriyorsun ?" Adam ; -"Akilli mi ?" der," bu hafta uc oldu, anahtarini yanina almayi unutuyor." |
![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adamın çok sevdiği köpeği hastadır.Veteriner veteriner dolaşmış çare yok, hayvancık her geçen gün biraz daha eriyor.
Derken arkadaşının biri -"Filanca köyde nefesi kuvvetli bir hoca var" deyince bizimki çaresiz soluğu o köyde almış ve hocayı bulmuş. -"Hocam köpeğime bir oku-üfle de iyileşsin" demiş.Hoca bir hayvana dua etmeyeceğini söyleyip adamımızı geri çevirmiş.Bizimki bozuk bir moralle giderken yolda biri -"Hoca biraz paragözdür, anlarsın ya!" demiş. Adamımız bir kuzu kestirip fırında pişittirdikten sonra hocanın kapısını bir kez daha çalmış.Kuzuyu gören hoca adamla köpeği içeri davet edip bir muska yazmış ve göndermiş.Adamımız daha yoldayken hayvan iyileşmeye başlayınca muskaya ne yazdığını merak edip açmış.Muskada şunlar yazıyormuş: -"Muska yazdım itine, nail oldum etine, tutsa da *****e, tutmasa da *****e." |
![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hırsız, gecenin yarısında bir eve girer. Karanlık koridorda,yaktığı küçük el fenerinin ışığında ilerlerken bir ses duyar,
-İsa seni izliyor! Şaşkınlık ve korkuyla etrafına bakınan hırsız, bir yandan da evdeki değerli şeyleri aramaya devam eder. Tekrar aynı sesi duyar: -İsa seni izliyor! Bu kez hırsız elindeki feneri çevrede gezdirmeye başlar ve bir papağan görür. -Bunu sen mi söyledin? diye papağana sorar. Papağan: -Evet, yalnızca seni uyarmak için, der. Hırsız: -Ne! Beni uyarmak mı! Kimsin sen? Adın ne senin? Papağan: -Musa, diye cevap verir. -Musa? der hırsız, hangi salak bir papağana Musa adını koyar ki!? Kuş cevap verir: -Bilmiyorum. Tahminimce arkanda duran Dobermana İsa adını veren salak olabilir! |
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayvanat bahçesinin sakinleri arasında yer alan maymun, herkesi canından bezdirmişti. Çünkü çok azgındı ve bahçedeki tüm hayvanları elden geçirmişti. Günlerden bir gün hayvanat bahçesine zürefa geldi. Maymun durur mu? Başladı onu da becermeye. Ama artık diğer hayvanlara dokunamıyor ve bitap bir şekilde yuvasına gidiyordu. Diğer hayvanlar merakla "Maymun kardeş, ne bu halin" diye. Maymunun cevabı net:
-Sormayın, in aşağı *ik, çık yukarı öp, zor oluyor... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|