![]() |
![]() |
#821 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2557
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Esirinim
yine seni bekliyorum laf dinlemiyor serseri yüreğim sesini özledim bebeğim gel desem gelmezsin bilirim seni inadına severim inadına seni beklerim gözümü kırpmadan elimi oynatmadan nefes almadan hiç düşünmeden seni beklerim sesinden bir kelime duysam yeter bilirim sesimi duyurmadan gitmek isterim sesin kulağıma dokundumu ben biterim caresizim seninim herşeyimle esirinim...
![]() |
#822 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Esirinim Senin
Sen hayatımdan gittin gideli ******* mekanım, içki dert ortağım, Sigaramda arkadaşım oldu benim Hani hep derdin ya Ben gidersem sonun olacak senin Biliyormusun, hiç inanmamıştım sana, İçimden diyordum bunların hepsi palavra Aşkın sihirli iksirini içmişim bilmeden Hem de kana kana Galiba bu savaşı sen kazandın Dünya bir yana sen bir yana Sen hayatımdan gittin gideli Yaşantımda çok şey değişti Seni görmek için Sabahları erkenden kalktığım saat bile değişti Sabah kahvaltıda içtiğim çayın yerine şimdi rakı geçti Seninle birlikte bindiğimiz durak bile değişti Hiç inanmamıştım sonumun böyle olacağına Hiç inanmamıştım. Tos pembe dünyamın aniden kararacağına Galiba bu savaşı sen kazandın Dünya bir yana sen bir yana Sen hayatımdan gittin gideli her şeyin sonu oldu Seninleyken dünya vız geliyordu bana En kötü günümde bile ne güzel şiirler okuyordum sana Felek bile seninleyken hiç yok demedi bana Şimdi itiraf ediyorum. *******i ismini çok sayıkladım Hem de aşkından yana yana Şimdi ise tüm kötülükler tüm dertler gelip beni buldu. Hiç inanmamıştım sana ve sonumun böyle olacağına Hiç inanmamıştım aydınlık dünyamın böyle kararacağına Bu savaşı sen kazandın. Dilediğin gibi artık davran bana Bu can kurbandır artık senin yoluna Dünya bir yana, sen bir yana
![]() |
#823 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Eski Bir Hüzünle
Günlerdir eski bir hüzünle çıkıyorum voltaya (kötüye işaret bu, üstelik yalnızlığa sığınıyorum) Unutup gitmişim ezberimdeki bütün şiirleri bulutlara bakıyorum uzun uzun, yalnız bulutlara O uzak kasaba akşamları düşerken aklıma tecrit’teki yine bir türkü tutturuyor Ey kalbim sana denk düşüyor bütün bu acılar acılar tek ve mutlak olan bir şeyi anlatıyor Yağmur kuşları geçiyor avludan sürü sürü dalların hışırtısını duyuyorum, üşütüyor beni Ötede, kentin üstünde bir şimşek çakıyor birden suretin yansıyor göğe ve her yağmur damlasına Uzak bir anı oluyor her şey, silikleşiyor ve alnım ateşler içinde, bir tutabilsen unutup gitmişim bütün türküleri artık (kötüye işaret bu, üstelik yalnız sana sığınıyorum) Kısa süren hastalıklar vardır ya, işte öyle geçip gidiyor akşama doğru hüzün bulutu resmini asıyorum ranzamın başucuna yine ve bir türkü tutturuyorum günün son çayında -Teslim olmayalım halilim kurşun atalım!
![]() |
#824 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Eski İstanbul Resimleri
0stanbul'a yamur yaar, ben burada 1slan1r1m s1cak iklimlerinde ü_ürüm Çukurova'n1n oysa, çoktan kar yamaya ba_lam1_t1r istanbul'a çoktan buz gibi bir istanbul geçse içimden 1s1n1r1m yine de inkarday1m ya_ad11m kenti. pencereden istanbul görünür, kap1dan istanbul girer içeri istanbul delisi oldum hiçyoktan plaklar1n1 çalar1m büyüsünü bozmamak için içimden söylerim istanbul türkülerini çelme tak1l1r yüregime 1s1klar1na düserim cilveli kentin bir yan1mda istanbul'u düsünürüm diger yan1mda seni dolas1r1m çars1lar1nda kalabal1klarda kaybolur yaln1zl1g1m ne yazar istanbullu olacak kadar yasamasam da o kentte onu yasatt1m ya içimde en az senin kadar sen yokken sen istanbul'dayken ben kald1m m1 san1yorsun bu kentte? eski istanbul resimleri biriktirdim sana görmedin içimde kocaman bir istanbulla bekledin seni hiç bilmedin gözümde mi büyüttüm yoksa seni de istanbul'u da kim bilir belkide, istanbul o kadar istanbul sen o kadar sen degildin ya istanbul'a götür beni giderken ya da al içimden istanbul'u sensizl1k kadar zor geliyor art1k istanbul'suz olmak...
![]() |
#825 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Eski Öykü
Umud bir öykü adı, başında önde gider, Bir ayrım olur sonra, yarası dünde gider. Bölüşür yaşanmışlar yaşanmakta olanı, Anılarla umutlar barışık yönde gider. Bir gün, bir an, bir yerde bir dönemeç belirir, Dengesini yitirir *******le gündüzler. Yalanlara dönüşür korkular için-için, Sıcaklığını keser duygular, düşünceler. Tükenen sevilerin alışkanlıklarında, Gittikçe donuklaşan ışıklar yanıp söner. Karanlığı emzirir yığın-yığın gölgeler, Can ateşi soluk göz-bebeklerine tüner. Bir süre kanat çarpar artık yorulmuş bir kuş, İnişinin kararan havalarından düşer.
![]() |
#826 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Eski Rafta
Oyuncak kırılır, haydi, ya insan, Nasıl parçalanır, nasıl bölünür? Söylerler, mezara kulak dayasan; Bir daha ölmemek için ölünür. Çekilmez akılda bu kadar sancı; Akıl bir küçük diş, at, kurtulursun! Ölmemenin olsa gerek ilacı; Eski rafta ara, belki bulursun!..
![]() |
#827 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Eski Sevgili
yıllar geçti görmemiştim seni sacların bile ağarmış sende telaşlandın belli ki unutmamışsın beni saclarına karlar yağmış ne oluyor bana böyle kalbim yine adımlarını hızlandırdı seni görünce ilk önce gözlerine baktım biraz ferini kaybetmiş yine de merakimi gizledim hatırını sormak benim neyimeymiş bir şeyin değişmemiş intizamla giyinmişsin yine bayılırdım her zaman tipine giyimine merak ettim kaç yavrusu oldu acaba dedim sonra aklıma o şanslı erkek geldi ne kadar mutlu etmiştir diye içimi çektim mazi akmaya başladı gözümün önünden film gibi kalbime nakşettiğin aşk solmuş ama silinmemiş kilim gibi ben hiçbir şey soramadım hadi sen bari sor sanki o küllenen aşk oluverecek bir kor yaklaştık gözler berelendi yine odaklarında adim titredi dudaklarında sonra vazgeçti herhalde kafayla hafif bir selam ne hatır sordu ne de bir çift kelam geçti gitti yanımdan kafamı çevirip bakamadım bile ardından
![]() |
#828 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Eski Sevgililer
Unutulur dediler, bir gün bütün sevgiler. Maziye kalıp gider, o eski sevgililer. Belki bir gün hatırlarda. İki kalem satırlarda. Eski güzel anılarda, kalır eski sevgililer. Aklara düşerken saçlara, küssek te acımasız yıllara. hatırlarız ara sıra, unutulmaz eski sevgililer.
![]() |
#829 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Eskici
bağırma be hurdacı köhnemiş bir gemi duygularım pas değil o gördüklerin acılarımdır,terkedilişlerden arta kalan bakma sen hep sallandığıma ölü aşkların amansız rüzgarındandır kıyıdayım,kıyının dışında aslında anılarımdır beni böyle bağlayan bağırma be eskici yollara söven çapaçul bir aymazım sadece lime limeliğime de bakma süs değil onlar elbisemde her terkedilmeyle azalan insanlığımdan bir parçadır zamanın tünelinden geçerken bağırma be hurdacı bağırma be eskici sorma al git ne kaldıysa yüreğimin kuytularında hani mandal da istemem karşılığında
![]() |
#830 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Eskiden Bilmezdim Yalnızlığı
Eskiden bilmezdim yalnızlığı Bir ağaç nasıl yalnız değilse ormanında Bir çiçek kendi dalında Eskiden bilmezdim yalnızlığı Yalnızlığın içinde Şimdi yalnız, yalnız mıyım Kopuk muyum dalımdan Uzağında mı kaldım ormanın
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|