![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4238
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sana yalancısın deseydim kızardın değilmi
Şimdi isminin baş harfi şerefsiz.. Oysa seni sevmiştim Oysa ben seni seviyordum Kahretsin ben seni hala seviyorum, Ve bir kez daha kahretsin Artık yüzünü bile görmek istemiyorum. Aşk affeder derler ya Sakın inanma,çünki ben inanmıyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 102 Thanked 34 Times in 25 Posts
Üye No: 44250
İtibar Gücü: 1724
Rep Puanı : 12977
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() Gitmek zorundayım..
Benden aldığın parçaları birer birer koymalıyım yerlerine.. Seninle beraber küçük dünyamda değişenlere tek çözüm sensizlik.. Tamamlamalıyım kendimi.. İster bencillik de ister korkaklık.. Sensizlik yeterince yakacak canımı zaten.. Korkmuyorum sözcüklerinden.. Kır dök elinde kalanları..Uzaklaş gözlerimden.. Böylesi daha kolay.. Hayatımda en çok "sen" oldun.. Yakalarıma bulaşan her parça sende sensiz bomboş olacak hayatıma bakıp güçlenmeye çalışıyorum.. Bekliyorum.. Zamanı gelecek.. Ve ben arkamda bıraktıklarıma bakabilecek kadar güçlenip... Yine senin kollarında indireceğim tüm zırhlarımı.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İmkansız aşklar vardı ya yazdığım şiirlerimde
Şimdi senden tek iz kalacak işte o bir kelime. Senin yaşadığın sürece, Boynunda asılı bir tek kolyen olacak Sen istesende,istemesende Üstünde hep 'şerefsizsin' yazacak. Ve ben var ya Seni tanıdığım güne lanet edeceğim Ama 'Sevgiye inancımı' Senle gömmeyeceğim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BİR BAŞKA SEN YOK
gölge düşmüş yüzünün üzerine buda birşeymi asıl gölge düşmüş yüreğine.. söndürme derim ben o güneşi, uzaklaştırma gülümseyen umutlarını.. sev, sevki çoğalsın sevincin, gülümseyerek bak ki güneşin sıcaklığında bul yüreğini.. az önce yüreğine düşen gölgeyi yok eyle ve kalbinden ürpertiyi.. bir umut olmalı, peşinden diğerleri gelmeli, umut yoksa yüreğinde yarınlar bile uzaktır sana aslında hepsinden önemlisi unutmamak gerek belkide ne bir benden var bu dünyada, ne bir senden var bu yaşamda, yani şairin dediği gibi işte "unutma bir sen daha yoksun bu dünyada...." |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() SEVGİLİYE EDİLEN VEDa
"Kendine iyi bak" bir "veda" degil "elveda" cumlesidir cogu zaman. "Kendine iyi bak. cunku bundan sonra ben yaninda olmayacagim. Olamayacagim. Istesem de istemesem de. Sevdim bir zamanlar seni, hala seviyorum ve benden sonra da mutlu olmani istiyorum. Olurda bir gun donersem seni iyi bulmak istiyorum." "Kendine iyi bak. cunku bundan sonra kendinden baskasi olmayacak yaninda sana bakacak. Ben olmayacagim. Kendine iyi bak ve beni dusunme. cunku ben de seni dusunmeyecegim artik. Arama sakin beni, yazma, cunku ben yazmayacagim. Sil beni yureginden, cunku ben silecegim. Fakat, yasanilan, paylasilan guzel seyler hatirina sana yurekten mutluluklar diliyorum. Ve ben bir daha donmemek uzere gidiyorum." "Kendine iyi bak. Aramizda gecen herseye ragmen benden sonra iyi oldugunu bilmeyi tercih ederim. Aslinda bilmem cok onemli degil, iyi oldugunu varsayacagim ben. Seni bir daha asla gormemek uzere gidiyorum ben, seni kendinle basbasa, yapayalniz birakiyorum ben. Biliyorum kendini birakacaksin benden sonra, o yuzden iyi bak diyorum. Aslina bakarsan, cok da fazla umursamiyorum." "Bitti" diyemedikleri icin , kendine iyi bak derler. "Kirildim ve affedemiyorum" diyemedikleri icin kendine iyi bak derler. "Seni istemiyorum artik, hayatimdan cikaracagim ama bil ki hic unutmayacagim" diyemedikleri icin kendine iyi bak derler. "Biliyorum cok kanayacaksin ama daha iyisini yapamiyorum" diyemedikleri icin kendine iyi bak derler. Vicdanlarini rahatlatmak icin kendine iyi bak derler, cunku o kan uzun sure akacaktir ve o yara asla kapanmayacaktir, bilirler. Kendine iyi bak bir noktadir cogu zaman. Kendine iyi bak deme bana, sadece kotulukler noktalansin isterim ben. Oysa sen iyisin.... Keske boyle yasanmasaydi bazi seyler, keske affedebilsen beni, keske ben de affedebilsem.. Keske dondurebilsek zamani geriye. Peki o zaman... Senin istedigin gibi olsun... oyleyse...Sen de "Kendine Iyi Bak" -alıntı- |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şerefsiz Sevgilim
Sen de boş çıktın be gülüm, Sen de şerefsiz. Ben sevdim onu be gönlüm, Hemde sebepsiz. Sen de duygusuzmuşsun meğer, Olsun yaşananlar bir ömre değer. Gidiyorum bak güzelim, Gidiyorum şerefsiz sevgilim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnce Olur
Sen dağların gülizarı Gül bu kadar ince olur Rabbimin eşsiz eseri Kul bu kadar ince olur Tuttum bir gece yanımda Değdi parmak uçlarımda Yok oldu avuçlarımda El bu kadar ince olur Er geç bu ateş yakacak Yıkılır ev söner ocak Sarılsam koptu kopacak Bel bu kadar ince olur Bittim yüzündeki nurda Bu renk tonu yok ki narda İz bırakmış yanaklarda Sel bu kadar ince olur Yürüse şehir yürüyor Durursa cadde duruyor Bastığı sokak eriyor Yol bu kadar ince olur Seyretmeye doyulmuyor Taramaya kıyılmıyor Tek tek saysan sayılmıyor Tel bu kadar ince olur Affetmez bu deli seni İnfaz etti astı beni Bıçak gibi kesti beni Dil bu kadar ince olur -Alıntı- |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Niçin Sevdin Şerefsiz
Niçin sevdin beni, kardeştik önceleri, Sevmeseydin, çekmezdik bu çileleri, Rahat uyurdum, yatağımda *******i, Çalmazdı yüreğimde, hüzün sirenleri. Niçin sevdin beni, bu işte ilk baştan, Madem yoksundun, şereften namustan, Oysa yeni çıkmıştım, yakıcı savaştan, Vurulmazdım, bilseydim kalbini taştan. Niçin sevdin beni, hayırsız vefasız, Yaşıyordum, ne güzel rahat cefasız, Kendi kendime, sakin sessiz sedasız, Ne istedin bu garipten, be vicdansız. Niçin sevdin beni, yıkıp yakacaksan, Hayatını, ben olmadan yaşayacaksan, Benim sevgime karşı, savaşacaksan, Tutulmazdım sana, benim olmayacaksan. Niçin sevdin beni, amacın ağlatmak mıydı, Yoksa dünyamı yıkıp, karartmak mıydı, Kalbimi çalıp, sonra çöpe atmak mıydı, Yada benim, umutlarımla oynamak mıydı. Niçin sevdin beni, namusun onurun yoktuysa, Söyleyeydin baştan, amacın yamanmaktıysa, Suçum neydi, bekaretini başkası bozduysa, Git ona yaman, sana ilk önce kim kıydıysa. Ona da yamanamazsın, çok ellerden geçtin, Yemedim numaranı, yanlış adam seçtin, Beş para etmez iken, kendine çok paha biçtin, Aldanmıştım, çünkü benim için taze bir piliçtin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Pencerelerden bakan,
Ve gözlerimin mahremiyetini bozan peri Çık gel anka kuşuyla birlikte cennetime Sıralamaya çalıştığım cümlelerimi topla …ve kulaklarıma damgala Korkak bedenim inkar etsede varlığını Gözlerimin ferine bak ve yaklaş ateş kokan yüzüme Zoraki depreşmelerden uyanık olan gönlüme zehirli aşk panzehirini sapla Ve sen; Uzaklara giderken gözlerimin sonsuz barınaklarını ellerinle ört Ve kulağıma fısılda en çılgın sebepsizliklerimi Kaç gel oralardan ve gir şemsiyemin altına Yağmur yağdırıyor bak melekler, silik yokluğu temizlemek üzere Düşlerimi toplarken yağmur damlaları Yeni düşlerime kendinide kat Al götür sende sıradan düş yataklarımı Kır bütün parçacıklarımı, aklımı çöz ve yüreğimi kaçır en gizli zamancıklarına Dikil karşıma, bak gözlerime Çağır içimdeki duygu balerinlerimi Sıyrıl gel yırtık perdelerimin arkasından… |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir zamanlar fotoğraflarda gülümseyen çocuk yüzüydüm adeta. Hayattan öğrendim gözyaşı dökmeyi. Hayat öğretti bana acılarla olgunlaşmayı. Ve hayattan öğrendim sevmenin acı çekmek olduğunu. Gün geçtikçe kendinden kaçan bir insan oldum. Acılardan kaçan giden… Neden bu gitmeler? Hiç bilmiyorum. Belki daha rahat acı çekmek için. Hangi gidişle kurtulabilirim içimde büyüttüğüm kanlı çiçek bahçelerinden. Artık bir kayboluşa doğru yolculuktayım. Bu yolculukta tanıştım beni gün geçtikçe boşluğa sürükleyen o güzel yüzünle… Çok şey öğrendim. Yıldızları görmeyi mesela. Yıldızları görmek için baş kaldırmayı. Ben seninle anladım denizin maviliğinin sahte, gökyüzününkinin gerçek olduğunu. Bir yanım delicesine koşmak isterken sana, bir yanım o şansını kaybettin, koş karanlığına diyor. Ve gözümde okyanus damlalarıyla bir kez daha yeniliyorum bu hayata.
Bol rüzgârlı sokaklarda havayı solurken içime hep unutulmuşluğumu düşündüm. Bir gün onu unutacağım diyordum. Olmadı, unutamadım… Bu yüzden hiç umut olmasa bile her telefon çaldığında arayan sensindir diye telefona koşan yaralı bir yürektim ben. Bir gün bile unutamadım onu. Her susuşumun arkasına saklandım ve biraz daha hatırladım onu. Bir kez daha yandı canım. Her şey geçti gitti hayatımdan. Bir sen geldin, ama diğerleri gibi gitmedin. Yüreğimin en güzel yerine umutlu bir çiçek ektin. Ve o çiçekle başlayan içimdeki var oluş tarihin, kendimi kandırmalarımla akıp gitti. Dönüşün yasak olduğu bir yolda ilerliyor bedenim. Anlayacağın sen yasak bir yol, bense geldiğinde kimseyi bulamayacağın kimsesizlikler pansiyonun hancısı… |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|