![]() |
![]() |
#851 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2557
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Evlatlara Ağıt
ağladım her gün birisini beklemekten gözlerim yorgun düştü göz yaşı dökmekten bize verilen değerler evlatların kendine vermiş olduğu değer kadardır kıymeti yetiştir büyüt topluma kazandır gözünden sakın emek ver evlatlar büyüdükçe analar babalar küçülürler evlatların kendisine vermiş olduğu değer kadardır kıymeti belki acemi birazda çocuktu,ama pekte güzeldi kaçıp gittin ellere beni hiç dinlemedin söz verdim dosta düşmana mürvetini göremedim evlatların kendisine vermiş olduğu değer kadardır kıymeti şimdi mutlumu bilinmez sorarım herkese rüyalarıma girer,acaba aç mı tok mu diye koşarak gitti ellerimden yaban ellere evlatların kendisine vermiş olduğu değer kadardır kıymeti kıymeti bilinmezmiş ananın babanın sağlıkta bütün değerler ayak altına alınmış şu hayatta ölüm belki kurtuluş ananın babanın yaşamında evlatların kendisine vermiş olduğu değer kadardır kıymeti
![]() |
#852 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Evlatlara Ağıt-2
sana yazıklar olsun rızkım kan olsun besledim büyüttüm haram olsun hakkım seni yetiştirmekten başka neydi günahım beni vurdun en sonunda sen arkamdan yavrum sana yazıklar olsun evlat sanmıştım ben düşürdün beni ellere rezil ettin dillere kaçıp gittin hiç bilmediklerime beni vurdun en sonunda arkamdan yavrum halbuki ne kadar çok sevmiştim seni ben bu mutluluk bir ömür sürecek sandım ben dalından koparılmış çiçek gibiydin sen beni vurdun en sonunda arkamdan sen yavrum neler umdum neler buldum ben senden yerden yere vurdun beni üzdün sen gözümden bile kıskanırdım seni ben beni vurdun en sonunda arkamdan sen
![]() |
#853 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Evlenme Teklifi
zatı muhterem hanım efendi size karşı duymuş olduğum izdivacı kalben derunumda hissetmekteyim amacım,acizaneyi taciz etmek değil bilakis efkaru aşkın sohbet bacasını tütürmektir eğer siz de benim bu kutsal ve nazik düşüncemi içten dileklerle kabul etmek gibi, bir durumunuz söz konusu ise bunu bana utanmadan ve çekinmeden en kısa zamanda belitmeniz dileği ile sevgi,saygı ve muhabbetle
![]() |
#854 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Evlilik Üzerine
Bir gün karar verdim evlenmeye Eh iyi kötü bir eş’de buldum kendi dengimde Üç gün nişanlı,dördüncü de balıklama evli Duyduk duymadık demeyin ben evlendim İlk günler ne mutlu ne şendi evimiz Öpücükler şarkımız,gülücükler mey’imiz Artık adam olacağız çünkü evliyiz Duyduk duymadık demeyin ben evlendim Birinci ay iyi gitti maaş,borç dengi dengine İkinci Ay açık verdik maaş metre,borçlar kilometre Karım başladı “Keşke gideydim zengine Duyduk duymadık demeyin ben evlendim Üçüncü ay başladı kaynanamdan laklaklar Dördüncü ay daha kötü,kafama iniyor kap kacaklar Ulan bir cılız bedenim var, onu da alacaklar Duyduk duymadık demeyin ben evlendim Beşinci ay karım dedi ben hamileyim Doğum için hem sezaryen,hemde özel hastane isterim Bende takat yok ki,yerde sürünmekteyim Duyduk duymadık demeyin ben evlendim Altıncı ay çocuk yolda,borç gırtlakta Dost,akraba kimse kalmadı ortalıkta Yav den biçareyim bunca kalabalıkta Duyduk duymadık demeyin ben evlendim Yedinci ay,kaçmaya bahane arıyor keçiler Yetmezmiş gibi,dönüp duruyor tilkiler Acaba hepsini öldürsem kaç yıl verirler Duyduk duymadık demeyin ben evlendim Sekizinci ay,karım beni terk etti Dokuzuncu ay,haciz memuru evi zaptetti Sırtımda bir ceketim kaldı oda eskimi eski Duyduk duymadık demeyin ben evlendim Onuncu ay duydum karım,mahkemeye vermiş Beni boşayıp,zengin biriyle evlenecekmiş Dervişin fikri neyse,zaten zikri de oymuş Duyduk duymadık demeyin ben evlendim Şimdi Elhamdülillah işlerim iyimi iyi Boşanınca şansım bir açıldı,zenginlik gani Tövbe düşünmem Afrodit'le bile evlenmeyi Duyduk duymadık demeyin ben bekarım
![]() |
#855 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Evliydin
neden diye başlayan her sözümde hiç bir hata göremedim kendimde seni yalnız seni sevmek görülmeye değerse hatam buydu işte... sevdim seni sadece her nefes alışımda: hissetmek istedim seni duymak istedim teninin kokusunu sarılmak istedim sadece: seni hissedip benimsin diyebilmek için özledim seni çok özledim ...? içimdeki sevgiyi büyütüp sende özlersin diye kahrettim *******i ki sensiz bir anlamı olmadığı için oysaki gök yüzündeki güzelim yıldızları fark etmedim ,ay'ın güzelliğini... sen de beni seversin diye, her şeyim sendin sen olacaktın ama anladım ki asıl gerçeği sen bana değil başkasına aittin... çünkü sen ... evliydin benim değildin
![]() |
#856 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Evreni Sevmek ki..
Aç mısın kardeşim, gel olanı bölüşelim, Ama şiirlerimle seni doyuramam ki; Ta, yıldızlara değin uzansa bile elim, Daha ötelerine, daha... buyuramam ki. İnsanı insan diye sevmişim, hep severim; Ve onu tanrılara karşı bile överim. Ben bütün bir evreni sevmişim; alın terim Var evrende; öz, üvey diye ayıramam ki. Güzellikleri alır satarım, gel işim bu. Güzel tellalıyım ben; alan var mı? neşem bu. Güzelle yüceltirim insanlığı, işim bu, Çirkini, kabayı ve hamı kayıramam ki. İnsanoğulluğunu kulluk diye almışın! Düşüncenin orakla biçilmesine karşın Bir geleceğin dulda düşlerine dalmışın; Bu derin aldanıştan seni uyaramam ki. Kim zafere erecek? Zafer ne? Bir akşamda Güneşi bağlamaksa geceye karşı, ya da Haykırmaksa, gür... varım, bir güldür açan, ama Kini bir hançer gibi kından sıyıramam ki. Hep Tanrı mı gerek, ey tapınağı dünyanın, Özgürlükler üstünde?.. Bir yüce aramanın Yıldızsal kulesinden sesleniyorum: kalkın! Duyuramam ki ama beni, duyuramam ki...
![]() |
#857 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Ex Sevgilime
Sen sevdiğindin, özlemim oldun! Bu aşkta karlı değil zararlı çıktık ikimizde! Dönüşü bulunmayan yoldayız, Unutmak zorundayız... Biz birbirimize "imkansısız"! Düşünüyorum da, ağaçların bile sevdiği var! Rüzgar gibi, yağmur gibi, cıvıl cıvıl öten kuşlar gibi! Hiçbir zaman yalnız kalmazlar! Aman ben hep yalnızım! Ne bir Sevenim var, Ne seven bir kalbim! Özlem, Tutku, Sevgi Bunlar uzak bana... Aşkın yok olduğu yerde bende yokum, Ben yalnızlığın kızıyım!
![]() |
#858 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Ey Aşk
Penceremde ıslık çalan rüzgar bana ne dersin Odamdaki karanlık,kucaklarken beni, Yanlızlığım sarılınca bana,neler oluyor dersin Sen kimsin,ne istersin, Ey Aşk bu sen misin. Bütün gün seni bana düşündüren ben, Gün yetmiyor uykularım oluyorsun sen Hep seni,hep seni arıyor gözlerim Neler oluyor dersin,Ey Aşk bu sen misin Bir tek sensin yanımdayken özlediğim Bir tek sensin öptüğümde zamanın durmasını istediğim Ne aç gözlülük Yarabbi bu,doyamadığım Neler oluyor bana Ey Aşk bu sen misin..
![]() |
#859 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Ey Ayrılık Gözünaydın
Ey ayrılık gözün aydın ! Girdin Nur ile arama... Deva diye zehirleri, Sürdün sonunda yarama... Kara sevda işlerini Gözüm kanlı yaşlarını Nur'un yıkık kaşlarını, Vurdun gariban bağrıma... Şu dünyayı dar eyledin Bir çekilmez yer eyledin Meçhul derdler var eyledin Dahası gitmez zoruma...
![]() |
#860 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Ey Can
Ey Can unuttun mu beni Dalgınlığa gelip Bir çakıl taşı gibi üzerime basıp Tepeleyip Unuttuysan eğer Benim yerime de "Unuturmusun" Ey Can iyileşti mi gönlündeki yaralar Yoksa tuz basıp kurutmak mı İşin Seni incitir bu serzenişim Bana dokunur beni Yarlar Ey Can Unutmak bu kadar kolaysa Versene bana da formülünü Ben ki hiç bilinmeyenli Denklemeleri çözerim Unutmamın formülü yok bende Ey Can Bir mermere yazı yazıp Silinmesini beklemek Nasıl ki ahmaklıksa Benim seni unutmam da İşte öyle bir şey
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|