![]() |
![]() |
#851 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yeter ki Sen Gel
o akşam seni gördüm seni yaşadım o akşamla şimdiye dek fısıldıyordu esen meltem kulağıma sev diye aşkımızı düşünerek içimde yepyeni duygular doğurdu o şahane gülüşün sevmenin sevilmenin güzelliğiyle gidiyordum hayal alemine elbette bir gün sen de seversin diye düşündüm kendi kendime tükenmek bilmeyen zaman hep aleyhime çalışıyor tatlı canan üzüntülerimden arındım seni gördüğümden beri inan rengarenk gördüm o akşam seni bir ilk bahar güneşi hissettim içimde kainatı büyüleyecek güzelliğinle gezdim inan en ıstıraplı günlerimde ellerini öpmek istesem şu anda uzatır mısın bana doğru? lodos sürüklesin isterim ikimizi en tenha köşelere istersen sarmaş dolaş oluruz gel o ıssız yerlerde yeter ki sen gel canan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#852 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yeter ki Umut Ver Bana
sen benim yemyeşil rengarenk baharımsın ömrünce bir tek yaprağın solmasın güllerin her sabah farklı renkte açsın her gün değişik koksun papatyaların sen benim sevda rüzgarlarımsın sevgi yağmurlarımsın ölünceye değin seni sevmemin mutluluğunu yaşat bana sakın bir tek gün bile olsa da beni sensiz bırakma ben sevgiyle dopdolu duygu yüklü bir okyanusum ne olursun beni hasretinle buralarda yakıp kavurma neden öyle uzaklardasın gelip de ellerimi tutsana? şu anda zifiri karanlıklardayım ışığım olup yansana ömrümce laleler karanfiller yığayım senin yürek kapına benden bir başkası asla çıkamasın senin gönül tahtına haydi çağır beni de koşup gelivereyim sizin oralara sevdamı anlatayım sevgimi fısıldayıp durayım kulağına bekle de seni mahşerde de bekliyeyim yeter ki umut ver bana 29.11.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#853 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yılda Bir Kez Bile
bu gün bulutlar dolaşıyor başımda yağmur bulutları değil benimkisi gök yüzündeki gibi bir hüzün çöküyor yüreğime sevgi sözcükleri bile geliyor dilime bu üzüntülü halimde kendi kendime söylemeliyim diyorum sen yanımdaymışcasına seni sevmek çok yakışırdı bana sana sevdiğim demek isterdim ömrüm boyunca razı olurdum inan ki sen de yakışıklı şairine yılda bir kez bile söylesen de beni sevdiğini. 21.12.2004 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#854 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yıldızlar Bile
yıldızlar bile ışıldamadı gök yüzünde söndüler birer birer dün gece demek ki onlar da üzüldüler senin beni bırakıp gidişine ay da kırılmış semaya hiç doğmadı gece boyunca saatin zili kulak zarlarımı patlatırcasına çalmasaydı eğer aşk sarhoşuydum besbelli ayılamazdım belki de yatağımda ölür kalırdım sen olmasaydın yüreğimde iyi ki iyi ki sen varsın canım yoksa ben mezarı çoktan boylamıştım 23.12.2004 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#855 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yıllar Sonra Olsa da
kış aylarında güneş rengarenk doğar sabahları gök yüzünde yağmur bulutları yoksa eğer kırmızılı yeşilli morlu batar akşamları dumanlı değilse eğer dağların yamaçları ne güneş doğar ne de sabah olur bu şehirde sen olmayınca yılın dört mevsiminde de hep gece yaşanır buralarda fırtınalar sürükler götürür beni bilmediğim yerlere korkar dururum ******* boyunca o ıssız köşelerde ellerimi siper ederim yüreğime seni üşümesin diye ne olur gel sil göz yaşlarımı yıllar sonra olsa da bir daha bırakmamak üzere sen de beni sıkıca sar kollarınla Hüseyin Erdoğan
![]() |
#856 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yıllar Sonra Seni sevdim
senin her bir kilometre benden uzağa gidişinde kalbimdeki sızım artar benden yana her yaklaştığın metredeki gelişinde inan ki bu şehirde rengarenk bir bahar açar hiçbir zaman hiçbir yerde beni sensizliğe mahkum etme sakın ellerin hiç kimseye dokunmasın kolların benden başkasını sarmasın ömrün boyunca bir tek benim yarama merhem olsun o şahane ateş gibi yanan dudakların bil ki sensiz nefes bile alamam yokluğuna bin sene geçse de alışamam beni bir gün bile olsa da sensiz bırakma hasretinle yanarım buna dayanamam ben sevmesini seninle öğrendim sen de sevilmesini ezberlet bana unutmuştum yıllar sonra seni sevdim seninle gözlerim ışıldadı bir canlılık geldi ruhuma 04.04.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#857 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yine Sana Geleceğim
rüzgarlar esip dursa da yollar toz duman olsa da günümü karanlık bassa da yine sana geleceğim gönlüme hüzün düşse de ırmaklar önümü kesse de kapına sisler çökse de yine sana geleceğim dağlar geçit vermese de yağmurlar hiç dinmese de seller yıkıp yok etse de yine sana geleceğim Hüseyin Erdoğan
![]() |
#858 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yine Sensiz Bir Sabah
dalgalar bile senin adını yazıyor vurdukları her yere istersen gel de bir bakıver Bostancı Sahiline kayalar bile öğrenmiş sana olan derin ilgimi lütfen sen de kabul eder misin? engin sevgimi bu gün yine sensiz bir sabah fayda etmiyor artık çeksem de ah-vah böyle sensiz hiç geçer mi zaman? ne olursun bir gün ansızın çıkıp geliver güneş batmadan aklım sende fikrim sende sen beni hiç özlemesen de inan ki hasretinden yangın çıktı yüreğimde alevlerini görmek istersen eğer başını kaldır da gök yüzüne bir bakıver 05.07.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#859 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yokluğun Acıtıyor Yüreğimi
yokluğun acıtıyor yüreğimi hasretin saplanıyor bir ok gibi haydi şimdi hemen bir deniz kenarına inip de ellerini uzatıver dalgalara seni getirsinler bana Marmara'ya ben de sahile inmek üzereyim zaten varınca ellerimi sokarım denize böylece eğer sen geldiysen tenin mutlaka değecektir tenime hemencecik ben fark ederim bunu biliyorum ateşin girecektir bedenime ellerinden tutarım çekerim seni kendime otururuz birlikte kayalıkların üzerine sımsıkıcasına sarılırız birbirimize hiçbir zaman ayrılmamacasına ömrümüzce artık efsanevi bir aşkın kahramanlarıyız biz ikimiz de kavuşmak için çaba sarfetmeliyiz ölünceye değin sevdamızı sürdürmek için de sevgimize var gücümüzle emek vermeliyiz 17.05.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#860 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yokluğun Karabasandı
her sabah rüzgar estikçe kokun yayılır gelirdi İstanbul'a ben seni içime çektikçe dolardı yüreğim sevinçle her seferinde beni sevdiğini söyleyip dururdun ben de her defasında bir kez daha sana vurulurdum oysa gittin gideli beni ne arayıp ne de sordun söyle neden beni böyle? hazana çevirip soldurdun gece korkup durdum düşlerimde yokluğun karabasandı uyanınca gördüm ki fer kalmamıştı gözlerimde bu kez gidişinle anladım ki yüreğim fena yandı 18.07.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|