![]() |
![]() |
#851 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yar mı sevilirmiş gizli gizlice
Aşk yarası derin aman efendim... Kara sevda yaman incedir ince Aşk yarası derin aman efendim.. *** Sevip alamayan gönül köşküne Yaşıyom demesin boşu boşuna Benzemez hançere yağlı kursuna Aşk yarası derin aman efendim... *** Çağları der gizli gizli sevmeyin Varıp aşkı yare beyan eyleyin Ser verinde gençler sırrı vermeyin Aşk yarası derin aman efendim
![]() |
#852 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir yarığın içine düşsem
İçinde senin olabilmen için Yıldızlara bakan gözlerimi verirdim Seninle yaşamak için
![]() |
#853 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benden her kaçmaya çabaladığında,
Hep; bana daha da çok yaklaşıyorsun, Farkında mısın ? Ve her vaz geçmeye kalkışmanda, Her soğuk davranışında, Yüreğine çivilenmiş gibi içinde bekleyen, O prangaya vurulmuş mahkum misali sevdamın, Prangasından, hep bir halka daha koparıyor, ve bana daha da ısınıyorsun, Farkında mısın... Bakmamaya zorlarken de kendini, Gözlerini gözlerimden uzak tutmaya uğraşırken de, Ve o bir anlık bakışılarında bile, Anlıyorum gözlerinle değil, Yüreğiinle bakıyorsun, Yüreğimin içine, Farkında mısın... Tatlı yüzün sıkıntılı yüreğinin aynası olmuş, Çaresizliğini yansıtıyor, Ve dudaklarını zoraki mühürlemiş olsan da, Ahh bir özgür olsalar, Bir aralasan onları, Gör, gör bak ki, Dudakların, dilin neler neler söyeleyecekler, Neler neler diyecekler, Farkında mısın... Nedendir, Neden, belleğindeki her yola, Bir benim için barikatlar kurmuşsun, Ve koskoca bir kent olan duygularının, Her caddesini, her sokağını çıkmaza çevirmişsin, Her alana duvar örmüş, Setler çekmiş, tel örgüyle çevirerek, Küçücük bir iğnenin deliği kadara da olsa, Bana bir boşuk bırakmamış, Dünyandaki her şeyi yasaklamışsın... Her şeye rağmen, sen de biliyorsun ki, Bütün bunllar davranışlara dır, Öze değil, Çünkü içindeki o özgür, engelsiz koskoca dünya, Gürül gürül dönmekte , Ve her zerresine değin, her yanı, Bana hep yasaksızdır, Çünkü kimsenin aşka yasak koymaya, Ne gücü, ne yetkisi var, Bu yasağı koymaya kalkışan, İsyana davet eder milyarlarca seveni, Bilir ki, aşkın yasağı olamaz... 27.02.2004 Taşkışla/Taksim
![]() |
#854 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağladığını istemem ben ölürsem.
Beni en sevdiğin halimle hatırla. Uzak bir yerde çalıştığımı düşün. Hayatta olduğuma inan Bir gün gelir kendiliğinden Geçer bütün üzüntün Her yeni gelen günü Yeni bir ümitle beklemeli Her yeni gün yeni havalarla gelir Gece, yağan yağmurla uyursun Sabah, birde bakarsın odan güneşli. Her gelen vapur, tren Yeni insanlarla gelir... Ben esmerdim güzelim Bu sefer bir sarışını seversin Aşk yaşayanlar içindir...
![]() |
#855 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senden başkasını sevmeyeceğime
Başkasına sevgilim demeyeceğime Ruhum bedenimi terketmedikçe Toprak gözlerimi örtmedikçe Sen beni başkasıyla değişmedikçe Senden başkasını sevmeyeceğime Bu sana aşk yemini olsun
![]() |
#856 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yok olmak marifet değil
Erimek bitmek Anlamı yok hücrelerime kadar ıslandığım günlerin Gözlerimi kapayıp öldüğümün Yanımda olman gerek şimdi Elimi tutman. Aşk yitirmek değildir karşındakini Senfoni sanki sensizliğin sesi Durmadan, bıkmadan bağırıyorsun Gittim yok oldum diyorsun Zamanı değil ki gitmenin Sevgine ihtiyacım var . Onbeş ay çekilirmi hiç yokluğun Aç susuzmuşum gibi Ellerin olmadan Sesini duymadan Bakmadan yüzüne doyamadan. Hayra alamet değil susman Gidiyorsun biliyorum ama zamanı değil ki gitmenin Beni bile bile hasrete terk etmenin Acımadan bırakmanın Belki de sonra unutmanın Yalvarsam sana yine de gidermisin Seviyorum desem. Yine de son bulurmusun kuytu köşelerde Ya aşığım desem sarılsam boynuna Gitme sakın ne olur Beni soldurmanın zamanı değil.
![]() |
#857 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir hazan mevsimi aniden gelip,
Gönlümde nevbahar estirdin güzel. Manalı bakışla, aklımı çelip, Sevda potasında erittin güzel. Razıydım dalımda tek bir goncaya Öbek, öbek güller açtırdın güzel. Sönmüş küllerini saçıp havaya, Gönül volkanımı harlattın güzel. Sen bende saklısın, ya ben nerdeyim ? Beni benden alıp, götürdün güzel. Ebedi aydınlık, bir beldedeyim Gecemi gündüze döndürdün güzel Şimdi ne tarafa baksam ordasın. Her şey senden bana bir cilve güzel. Bülbülde, güldesin; al da, mordasın, Halid’i yaktığın kordasın güzel.
![]() |
#858 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yalnızlık; çepeçevre sarılmışken insanlarla,
Hissetmemek sevdiğinin elini yanıbaşında Gözlerin arıyorsa karanlıkta bir siyah inciyi Bulmuşken yitirdiğin bu eşsiz sevgiyi İçinden gelmiyorsa gülmek güneşe Arıyorsan nerede o günler pür neşe Sırlarını paylaştığın birtanen Bir sır olduysa gece vakti aniden Boğazından nefes bile düğümlenir Gönlün her şarkı ile hüzünlenir Doğan günde hayat kalmaz sana Esen bir rüzgarla haydi sende uçsana Bilinmeze giden yarin yolunda Sende ol bir bilinmez o kayıp yolda Aşkın adı şimdi kaldı dilinde Silinmez yara ile izler gönlümde Haydi sen periler prensesi Geldiğin yoldan yok öyle gitmesi Girdiğin bu kalpteki nefesin Uzun ince bu yolda hiç bitmesin Kaybolur sanma havada ses gibi Kulağımda cıvıldayan şu sesin Aşk yolunun hiç bilinirmi bitimi Hazır olmadan o yola çıkasın
![]() |
#859 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() gönül ihya olmaz gülsen de sazda
Açmaz güller bu kış günü ayazda ask insanı zamanında bulmaz da üç beş günlük ömür kalınca bulur. Pembe umut kalmaz solunca allar ömrün yarısını geçince yollar boşuna harcanan güzelim yıllar saçlarında beyaz görünce bulur gönül yorgun düser kesilir soluk gözlerden yaş akınca oluk, oluk kirkbeşinden sonrasıdır yaşlılık dizginleri ele alınca bulur. olmayacak iştir söylesin bilen otuzundan sonra el aç aşk dilen kahpe sevda kimisini bencilen üç çocuk babası olunca bulur.
![]() |
#860 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk bu mudur?
Yüreğine düştüğünde, İlk bakışı. İçinin titremeleri nedendir? Gözlerinde yanan Sevda ateşine tutunuşun. Dokunuşlarının Benliğini ürpertişi. Yanındayken hasret duyduğun, Sıladayken, Kasıp kavrulduğundur o... Aşk bu mudur? Sözlerinde kendini bulduğun, Aşkım diye haykırdığında Seni sarıp sarmalayan. Yüreği sardığında ruhunun, Uçsuz bucaksız derinliğini, Onunla paylaşabildiğin için Hep şükredeceksin... Aşk bu mudur? Gecen de , Uykularının en güzel rüyası, Gündüzünde aydınlığın. Her nefes alışında kokun, Her acıktığında aşın olur. Aşk bu mudur? Tatilde güneşin, Okyanuslarda esintin, Ağladığında göz yaşın, Sevincinde kahkahandır. Aşk bu mudur diye sorsalar, Hiç duraksamadan, Avazın çıktığınca bağırmalısın. Evet; AŞK BUDUR.......
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 6 (0 üye ve 6 misafir) | |
|
|