![]() |
|
|
#8611 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57968
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Adamın birisi 4.kattaki evinin balkonunda hanımıyla boğuşmaktadır.Ve hanımına bir taraftan
-Artık bıktım senden . senden kurtulmak istiyorum demekte bir taraftan da hanımının direnmesine rağmen onu balkondan aşağıya atma hazırlıkları yapmaktadır. Aşağıdan geçen Kızılörenli vatandaş bağırır.: -Abi Abi bir dakika yav.Ne Yapıyorsun? adam burnundan soluyarak -Yeter bu kadının yaptıklarından usandım artık .Ondan temelli kurtulmak istiyorum. Gariban ve fakir kahramanımız aşağıdan seslenier: ÜLEN ABİ ATMA DA BANA VER.
|
|
|
|
#8612 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Memur işe girmiş. Ay başında maaşını alınca bir de ne görsün zarfta 100 milyon fazla var. Sesini çıkarmamış, parayı bir güzel harcamış. Bir sonraki ay gelince bu seferde zarfta 50 milyon eksik çıkmış. Memur köpürmüş:
- Maaşım 50 milyon eksik böyle hatayı kabul etmem, diye bağırınca - Peki 100 milyon fazla aldığın zaman niye sesini çıkarmadın, diye sormuşlar. - Prensibimdir ilk hatayı affederim
|
|
|
|
#8613 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Adam süper dedikoducu ve meraklı, ve marketi var..
Bir gün dükkanının karşısına bir Çinli lokanta açar. Bizimki çatlar meraktan.. Bu Çinli ne pişiriyor diye..Aniden Çinli bunun dükkana gelir ve 3 kutu köpek maması istiyorum der. Bizimki şöyle düşünür içinden (yaaaa demek bu köpek maması yediriyor millete)"Veremem" der.. Çinli "neden? " diye sorar."Köpeklerinizi görmem lazım..."Çinli "tamam" der ve gidip köpekleri getirir mamaları alır.. 1 hafta sonra Çinli tekrar gelir.. "4 kutu kedi maması" der.... Bizimki yine (hummm bak köpek maması tutmadı şimdi de kedi ha) "veremem" der.Çinli sorar "neden? ""Kedileri görmem lazım..."Çinli sabırlı.. Gider getirir kedileri alır mamaları. Yine 1 hafta sonra Çinli gelir elinde 1 paket.. Bizimki sorar : "Bu ne? "Çinli "aç bak" der. Adam açar bir de ne görsün kutunun içinde bok var.."Bu neeeeee" der?.Çinli: "Şimdi de 5 paket tuvalet kağıdı lütfen !!!"
|
|
|
|
#8614 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Meşhur bir filozofa “Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?” diye sorulduğunda “Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan”demiş.
|
|
|
|
#8615 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir gün Sultan İbrahim Edhem sarayında oturmuş, görevlileri de huzurunda saf kurmuşlardı. Derken elinde keşkül ve asâsıyla bir derviş çıkageldi. Saraya girmek istiyordu.
Görevliler sordular: -İhtiyar, nereye gidiyorsun? -Bu hana gitmek istiyorum. - Burası han değil, Belh sultanının sarayı. - Hayır, handır. Sultan konuşmaları duyunca dervişi yanına çağırdı. - Ey derviş! Burası benim sarayım. Neden han diyorsun buraya? - Ey İbrahim! İzin verirsen sana birkaç soru soracağım. Bu saray ilk önce kimindi? - Dedemin. - Deden ölünce kime kaldı? - Babama. - Baban ölünce kime kaldı? -Bana. - Sen ölünce kime kalacak? - Oğluma. - Ey İbrahim! Birinin girip birinin çıktığı yer han değil de nedir?
|
|
|
|
#8616 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Adam kaynanasıyla birlikte Avrupa gezisine çıka caktı, arkadaşı sordu:
-Yahu sen hep kaynanandan yakınıp durmaz miydin? Şimdi de Avrupa gezisine mi çıkarıyorsun? -Ne yapayım kardeşim, sık sık Avrupa'yı görmeden Allah canımı almasın! deyip duruyor... Benimki, bir umut işte...
|
|
|
|
#8617 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Küçük Mehmet annesine, babasının başında neden saç olmadığını sordu.
Annesi: - Bak oğlum, dedi. Baban fazla düşünceli de ondan... Mehmet tebessüm etti: - Şimdi anladım anneciğim, neden senin bu kadar çok saçın olduğunu...
|
|
|
|
#8618 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Zamparanın birinin iki tane karısı varmış birisi hak diğeri huk.Adam hak'a akşam geç gelirsem bilki huktayım.Huk'ada akşam geç gelirsem bilki haktayım diyormuş.Adam gece kafayı çektikten sonra eve dönerken derin bir b*k çukuruna düşmüş adam yardım ister ama kimse yok adamın canına tak etmiş kendi kendine:
-Ulan hak hukta sanar huk hakta bilmezlerki herif boynuna kadar bokta...
|
|
|
|
#8619 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kasabanın oduncusu papazın evine odun götürmüş. Odunları kömürlüğe boşaltırken, nasıl olduysa olmuş, bir tanesi gitmiş alt kattaki pencerenin camını kırmış. Oduncu çok telaşlanmış ve özür dilemek için papazı aramış ama bulamamış. Aynı telaş içerisinde evine dönmüş ve kapıda kiliseye derse giden oğluyla karşılaşmış. Çekmiş oğlunu kenara olanları anlatmış ve "bak oğlum papaz efendi sorarsa - babam boşaltırken bir kaza olmuş ve çok özür diliyor- dersin" demiş. Çocuk da telaşlanmış ama yapacak bir şey yok kilisenin yolunu tutmuş. Papaz o gün yaratılış hakkında konuşuyormuş. Ve oduncunun oğluna "söyle bakalım sen dünyaya nasıl geldin?" diye sormuş. Oduncunun oğlu da kekeleyerek: "babam çok özür diliyor, boşaltırken bir kaza olmuş!" demiş.
|
|
|
|
#8620 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Adam işitme cihazı almak için bir mağazaya girmiş, tezgâhtara,
"Ucuz bir şey olsun!" diyerek.. "Fiyatlar 2 dolar ile 2000 dolar arasında değişiyor efendim..!" demiş tezgâhtar... "2 dolarlık model nasıl bir şey?" "Bu butonu kulağınıza takıp şu teli boynunuzun üzerine bırakıyorsunuz efendim!" "Bu nasıl çalışıyor?" "Çalışmıyor efendim... Kulağınızda bunu görenler daha yüksek sesle konuşmaya başlıyorlar..."!
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|