![]() |
![]() |
#861 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sünnetçinin biri yıllarca sünnet ettiği çocukların derilerini biriktirmiş. Yıllar sonra emekliliği yaklaştığında, bu derileri bir güzel toparlamış ve terziye gitmiş. Terziyle konuşmaya başlamış:
- "Bak kardeşim, sen de sanatkarsın, ben de! Bu deriler benim 20 senelik emeğim. Bana öyle bir şey yap ki, bundan ben hayatımın en güzel 20 yıllını hiç unutmayayım!" Terzi: - "Tamam abi, sen merak etme bir hafta sonra gel!" demiş. Bir hafta geçmiş bizim sünnetçi gitmiş terziye; - "Ne yaptın hallettin mi?" dıye sorar sormaz, terzi bir cüzdan çıkartmış. Tabii sünnetçi siniırle; - "Ne bu 20 yıllık emek, bir cüzdan mı oldu! Ne yaptın sen?" Terzide hemen; - "Abi, öyle deme! Okşayınca bavul oluyor!"
![]() |
#862 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Üç denizci bir denizkızını kurtarır. Deniz kızı bunlara der ki "Biz efsane değiliz , işte görüyorsunuz ama sihirli yaratıklarız. Siz hayatımı kurtardınız.Bende sizin birer dileğinizi gerçekleştireceğim. Dileyin benden ne dilerseniz?
Birinci denizci dilemiş "Zekamı 2 katına çıkar! "Hay hay demiş deniz kızı. Denizci bir anda japon malı sonar aletinin gerçekte nasıl çalıştığını anlamış, sadece resimlerine bakarak monte etmeye başlamış. İkinci denizci atılmış "Benim zekamı 3 katına çıkar! "Olur" demiş deniz kızı. O da bir anda gökyüzüne bakarak dünyanın eğiminde aslında bir sapma olduguna dair formülü tersten ve latince kaleme almaya başlamış. Üçüncü denizci bağırmış "Benim zekamı 10 katına çıkar! "Yapamam " demiş deniz kızı. "Yaparsın " demiş denizci. "Hayır ne istedigini bilmiyorsun. Ne söylediğini de bilmiyorsun. Her sey değişecek ama her şey. Dünyayı bambaşka bir gözle göreceksin. Eski yaşamınla hiçbir şekilde uzlaşmayacak bir boyuta geçeceksin. Bundan pişman olabilirsin. Dilersen sana 1 milyon dolar vereyim, bundan vazgeç" demiş deniz kızı "Baska hiçbir isteğim yok, zekamı 10 misli arttır! demiş denizci. "Peki "demiş deniz kızı ve üçüncü denizci BIR KADINA dönüşmüş.....
![]() |
#863 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Milli Park Polisleri, adamın birini, nesli tükenmekte olduğu için koruma altına alınan bir Boz Kartal'ı kesmiş, pişirip yerken görmüş ve derhal tutuklamışlar. Mahkemede adamın avukatları müthiş bir savunma yapmışlar:
"Bu adam ormanda yolunu kaybetmişti. Günlerdir aç olduğu için ya kartalı öldürecekti, ya kendisi ölecekti." diye... Yargiç bu savunmayı kabul edebileceğini söylemiş. Kararını açıklamadan önce, sanığa dönmüş: -Son bir şey sormak istiyorum demiş, -Ben de av meraklısıyım da. Bu Boz Kartalın tadı nasıl bir şey? -Valla efendim. Tam olarak Kelaynak ile Mavi Gagalı Puhu Kuşu tatlarının arasında bir şey!
![]() |
#864 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kovboy hışımla bardan içeri girer ve:
- Benim atımı kim boyadıysa ayağa kalksın der. En arkadan zebellah gibi bir kovboy kalkar: - Ben boyadım ne olacak? der. Bizimki: - Hiç, ikinci katı ne zaman atacaksın diye soracaktım der.
![]() |
#865 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adamın biri tarlasına o kadar korkunç, o kadar korkunç bir korkuluk yapmış ki, onu gören kargalar korkudan geçen sene aldıkları mısırları bile geri getirmişler.
![]() |
#866 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Köyün birinde genç ve yakışıklı bir imam varmış.Bir gün köylü kızlardan birine aşık olmuş ertesi gün istemeye gitmişler ama ailesi kızı vermemiş imam öğle namazı için camiye gitmiş
almış eline mikrofonu ve -bu ezanı sevipte kavuşamayanlar için okuyorum demiş.
![]() |
#867 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir şapka satıcısı bir gün bir ormandan geçer.Ayağı bir taşa takılır ve şapkaları yere düşer hemen maymunlar gelir şapkaları alırlar adam ne yapsa şapkaları alamz sora bakar kendisi ne yapsamaymunlarda onu yapıyor alıyo şapkayı atıyo gibi yapıyo maymunlarda onu yapıyo adam topluyo tüm şapkalarını gidiyo yıllar sora bunu torununa anlatıyo torunuda şapka satıcılıgı yapmaya başlıyo oda aynı ormandan geçiyo ayagı taşa takılyo tüm şapkalar yere mymunlar yine geliyolar çocuk ne yapsa alamyo sora aklın dedesinn söledigi geliyo ve şapkaytı yere atıyomuş gibi yapıyo ama maymunlar çocogun yaptıgını yapmıyo içlerinden bi maymun çıkıyo adama bi yumruk atıyo ve diyoki anani siktigimin çoçugu senin deden varda bizim dedemiz yokmuuuuuu
![]()
![]() |
#868 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() temel bi araba yarışına katılıyormuş yarışta 3 tane araba varmış arabalar yan yana gelmiş ve yarışa az bir süre kala bunlar aralarında konuşmaya başlar
-Fransız:Benim arabamın fireni abs der. -Alman:Benimkide asr der. Ve Temel ordan hemen atlar: -Temel:Hao benimkide asd dur da uşaklar der. Ve hemen Alman ve Fransız sorar: -Alman ve Fransız:Asd nedir Temel bey? Temel cvp verir: -Temel:ASD(ANASINI SİKSEN DURMAZ)
![]() |
#869 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Volkswagen arabaları olan iki hanım kendi arabalarına binip şehir dışına çıktılar. Yolda birisinin arabası stop etti. Arabadan inip kaputu açtıysa da bir şey anlayamadı. Arkadaşı yanına yaklaştı ve:
- Üzülme. Benim bağajda bir yedek motor daha var!
![]() |
#870 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yıllar önce İngiltere'de erlerin şemsiye kullanması yasaktır ve şemsiye taşıma hakkı sadece subaylara tanınmaktadır. O yıllarda bir gün genç teğmenlerden biri, koltuğunun altında bir şemsiye ile hızlı hızlı yürüyen eri görünce, beyninden vurulmuşa döner. Eri çağırarak; "Bu ne küstahlık", der. Ve şemsiyeyi aldığı gibi dizinde iki parça eder.
"Bu sana bir ders olsun, bir daha böyle küstahlıklar yapma!" Neye uğradığını anlamayan er; "Başüstüne", diyerek selamı çakar ve şöyle sorar; "Teğmenim, beni az önce evine yollayan general şemsiyesini istediğinde kim kırdı diyeyim?"
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|