![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yüreğimde Hiç Solmayacak Baharımsın
o şahane güzelliğin süslüyor benim dünyamı lodos bile sürükleyemez sana olan sevdamı inan ki hükmedemiyorum artık ben kendime o güzel ellerin ömrümce hiç değmese de ellerime keşke ansızın bir sabah çıkıp geliversen yanıma şırıngayla vursan bütün sevgini seni seven canıma anlatsam sana sevdamı sevgim sende bahar açsa kainatın en güzeli sensin gözlerim dünyana ışık saçsa güller karanfiller nergisler taşırım kucak dolusu sana ıssız köşelere çekilir seni düşünür seni yaşarım cana ormanlar kalem olsaydı da aşkımı yazsaydım sana inan ki gene yetmezdi bitiremezdim ömrüm boyunca umudumu yitirmem asla seninle bir gün kavuşuruz bu dünyada şiirim zaten sen benim uzaktan da olsa yanan ışığımsın ömrüm boyunca yüreğimde hiç solmayacak baharımsın ne olursun sevdiğim sen de hiç solma hiç sönme sakın 27.12.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yüreğimde Saklayacağım Seni
ömrüm boyunca hep yüreğimde saklayacağım seni ölene değin hiç kimseye göstermeyeceğim gözlerini rüzgar bile asla dağıtamayacak saçlarının bir tek telini benden başkası tutamayacak inan o güzel ellerini düşlerimde bile sabahlara dek yalnızca seni seveceğim rengarenk çiçekler yerine içime doya doya seni çekeceğim her bakışında kırlarda bahçelerde açsın yemyeşil bir bahar bil ki sana aşkım sana sevgim sürüp gidecek mahşere kadar bundan böyle artık bir kez daha koklayamasam da güllerini soldurmam,kurutmam asla gönül bahçemdeki müstesna yerini akıtır dururum yine senden yana yüreğimdeki sevgi sellerini yeter ki sen de ömrümce estir benim kalbimde meltem yellerini 07.03.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğimde Seninle Sabahlarım
biliyorum bir daha silmeyeceksin göz yaşlarımı ağlasam da ******* boyunca ellerini uzatıp tutmayacaksın ellerimi sabahlara değin titrese de yokluğunda öylesine uzaklardasın ki benden çok uzaklarda gece yarılarında yağmurlu havalarda rüzgarların önünde sürüklense de hayallerim inan kuytu köşelerde ben gene sensiz değilim her yerde her zaman seninleyim koynuma seni alır uyurum havası buz kesen yaylalarda yüreğimde seninle sabahlarım günlerce kar yağsa da hiç üşütmüyorum seni çok iyi bakıyorum bendeki sana sende hala varsam eğer ne olur sen de iyi bak bana Hüseyin Erdoğan
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğimde Uçan Tek Kelebeksin
öylesine özledim ki sesini yüreğimin derinliklerine kadar hissetmek istiyorum nefesini ölünceye geğin bırakmam bir daha ah! bir tutabilirsem o güzel ellerini sevgimin kökleri öyle derin ki her yanından sürgün verdi bil ki bende bahar mevsimi gibi rengarenk açan bir yürek var hem de seni mahşerde bile taparcasına sevecek kadar inan ki sen gönlümdeki orkidesin her gün değişik kokan çiçeksin yüreğimde uçan tek kelebeksin özlediğim her gün yolunu gözlediğim hasretimsin delicesine sevdiğimsin 23.06.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğimde Yalnızca Sen Varsın
her günün ikindilerinde gül bahçelerinin içinden geçerek dolaşmak isterdim seninle el ele Caddebostan'da sahilde sabah yürüyüşleri yaptığın yerde akşam olunca Kalamış'ta küçük bir restaurantta belki yemek yerdik birlikte belki de yemekte bir duble rakı içerdin sen ben seni seyrederek güzelliğini yudumlarken ikimiz de sarhoş sen rakıdan ben de senin aşkından dönmeyelim asla bu sevdadan inan ki yüreğimde yalnızca sen varsın canan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğimdeki Aşk Ateşini Söndürme
gelişinle gecemi bile güne çevirmiştin gidişinle sakın günümü zindana döndürme gülüşünle beni birdenbire sevindirmiştin ne olursun yüreğimdeki aşk ateşini söndürme *******i seninle huzurlu uyurum rüyalarımda sabaha dek ıslanır dururum sevgi yağmurlarında bir gece bile olsa da gelmesen bana asi olurum inan ki isyan ederim yokluğuna sen sevgisin sevinçsin aşksın sevdasın gönlümün dengi yüreğimin ahengi tek yarsın sen neşesin mutluluksun umutsun huzursun dünyamı pırıl pırıl aydınlatan nursun yollarını eskittim her gün baka baka söyle sevdiğim gelmeye az mı kaldı bana? seni bekleyeceğim yukarıdaki köşe başında atılacaksın değil mi sana açtığım kollarıma? sen benim yemyeşil bahar mevsimimsin ömrünce çiçeklerini açıver bir tek benim için bir başkadır senin kokun senin renklerin bir tek gülün bile solmasın ölünceye değin 02.10.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğimdeki Çıramsın
ah! bir sarabilsem seni kollarımla bir daha bırakır mıyım sanıyorsun? sen de öyle bir yanarsın ki narımla söndüremezler seni ömrün boyunca sen benim yüreğimdeki çıramsın kalbimdeki iyileşmeyecek yaramsın sen benim sevdamsın gözleri karamsın seni göremediğim zamanlar saramsın her sabah rengarenk açan baharımsın gece gündüz kokladığım tek çiçeğimsin inan ki artık sen benim ipek böceğimsin hasretimsin,taparcasına sevdiceğimsin mahşerde bile hep uçacak kelebeğimsin sen benim dünyaya baktığım göz bebeğimsin 04.09.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğimdeki Hiç Sönmeyecek Ateşimsin
seninle yeşerdi yüreğimdeki sevgi anladım ki sensin benim gönlümün dengi nasıl çılgınca delicesine sevmem ben? beni böyle coşturan göklere çıkaran seni havam sen suyum sen gıdam da sensin sen benim yemyeşil bahar mevsimimsin ben her sabah senin gününe doğan güneşim sen de benim yüreğimdeki hiç sönmeyecek ateşimsin 02.10.2006 Hüseyin erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğimdeki Kronik Sızımsın
sen benim sevgi bulutumsun gök yüzümde dolaşır durursun hani nerede yağmurlarım? nerede sevda esen rüzgarlarım? sensiz kansız kalır damarlarım söyler misin bana canım kadınım? ben yokluğunda nasıl nefes alırım? ömrümce yoğun bakımda kalırım sen gözlerimdeki ışığımsın dünyamda hep pırıl pırılsın debisi yüksek sevda ırmağımsın yüreğimdeki kronik sızımsın sol yanımdaki dinmeyen ağrımsın yemyeşil yapraklı bir ağaçsın sen ah! beni dallarının altına alıversen gönlümde günden güne alevlenen narsın bil ki sen kainattaki en çok sevilen yarsın 02.05.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğimdeki Tek Goncamsın
ben bir rüzgar olsaydım estikçe senden yana hep aşkımı fısıldardım kulağına yağmur olsaydım da ömrüm boyunca sevgimi yağar dururdum sana haydi sen de beni sevdiğini göster bana şu anda çıkıver balkonuna hiç olmazsa uzaktan da olsa bir el salla benden tarafa ya da sarıl telefona gücünün yettiğince bağır 'seni seviyorum'diye cana istersen de beni çağır gelip alayım seni kollarıma sakın oralarda beni aklından hiç çıkarma ömrümce güneş hiç doğmasa da ben karanlıkta kalmam asla seninle aydınlanır seninle ısınır benim gündüzüm ve de gecem bil ki adındır aşkımdır dilimdeki dudağımdaki tek hecem inan ki sevdiğim sen benim yüreğimdeki tek goncamsın ölsem de hiç bitmeyecek sevdamsın mahşerde de seveceğim tek yarsın 16.10.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|