![]() |
![]() |
#881 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yüreğime Düşen Çıralı Bir Ateşsin
Marmara bu gün ne de güzelsin sen haydi bir iyilik yap bana dalgalarınla sevdiğimi atıver kollarıma ne olursun bu kıyağı yapıversen ben de aşkımın yosun kokan tenini öpüversem hasretimle tatlı tatlı koklayıversem düşlerimde olsa da seninle sabahlamak harikaymış meğer bunu seni sevince anladım ben artık her anımda seninleyim rüyalarımda bile bir tek sana bağlandım yılın dört mevsimi gonca dalında olmalı sen de ömrümce benim kollarımda sen her anımda gölgem gibisin yanımda ölünceye değin ellerimiz hiç ayrılmamalı yüreğime düşen çıralı bir ateşsin sen yakıp kavuruyorsun bedenimin her yerini aşkımız sürüp gitmeli ebediyen bil ki bu dünyada yoktur asla bizim sevdamızdan daha derini inan ki bu alemde yıllarca arasalar da bulamazlar bizimkisinin bir tek benzerini 30.05.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#882 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yüreğime Düştü
ellerinle topla avuçlarında sakla Güneş'i tenime değince ısıtırsın yakarsın beni yüreğime düştü aşkının ateşi inan ki çok özlüyorum çok seviyorum seni haydi bitir hasretini bana söz verdiğin gibi gecikmeden gelirsin değil mi? 17.01.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#883 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğime Sakladım Seni
kimse aramasın boşu boşuna yüreğime sakladım seni gözlerime hapsettim bedenini başkaları da görüp de sevmesin sana aşık olmasın diye göstermem asla hiç kimseye senin o güzel gözlerini şimdi ruhum huzur içinde bulamazlar artık senin gölgeni bile inan ki ömrünce bir tek sen duyacaksın bu alemde sevdadan yana en muhteşem sevgi sözlerini seni sevdiğimden beri dilim durmadan adını heceler besbelli ben seni böyle çılgınca delicesine sevdikçe kıskanıyorlar seni yer yüzündeki bütün eceler artık çekilmez oldu sensiz ne gündüzler ne de ******* yeter ki bırakma tutuğun ellerimi ölünceye değin serpiştiririm geçeceğin yollara atarım ayaklarının altına rengarenk yediveren güllerimi dökerim başından aşağıya senin gelişinle bahar olmuş gönül bahçemi 08.02.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#884 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğimi Acıtıp da
demet demet kır çiçekleri toplayacağım senin için papatyalar menekşeler sunacağım sana ömrümce sadece senin güllerini koklayacağım ölünceye değin gönül bahçende uzanacağım sereserpe gündüz gece sen de kalacağım,inan ki gitmeyeceğim hiçbir yere gönül kapını kapat canım ben yüreğine girince ne olursun gölgene bile bakma artık bundan böyle ömrüm boyunca buralarda yaşasam da hasretinle razıyım seninle kavuşmaya mahşerde olsa bile yeter ki soran olursa hiç çekinmeden beni söyle umutla beklemenin heyecanını aşıla bana uzaktan da olsa tut ellerimi sakın bırakma yansın dursun benim ışığım sakın karartma yokluğunun hüznünde yüreğimi acıtıp da beni yarı ölüm gibi bitkisel hayatta yaşatma 09.02.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#885 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğimi Acıtma
sen dalında koklanacak bir gülsün hiç koparılmadan kalmalısın ömrünce sen dudağımdaki en tatlı gülüşsün farklı kokmalısın bana ben seni sevdikçe düşlerimde olsa da her gece geliver bana sımsıkıcasına sarılıver canım kollarınla nasıl olsa rüyalarımda hep olacaksın ya dönüp gitme bende kal ömrüm boyunca razıyım dikenlerin bedenime batsa da yeter ki seni seven yüreğimi acıtma beni böyle yokluğuna mahkum edip de sakın yangınımı öyle uzaklardan seyretme sevdanla beni buralarda yakıp kavurma ya çağır beni hemen koşup geleyim sana ya da sakın sen bana gelmemezlik etme 04.05.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#886 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğimi Acıttın
insan hiç çekip gider miydi böyle? ardına bir defa bile dönüp bakmadan hiç kimseye bir şey söylemeden sessizce bırakır mıydı geride sevdiğini dertler içinde? haber mi yollardı vardıktan sonra gideceği yere? keşke ayrıntıları konuşsaydık gitmeden önce hiç detaya girmemiştik ki seninle geçmişte bu karanlıkta göz kırpmaya benzedi bence ortada hiçbir şey yokken kendi kendine nasıl geldiğimizi bilmezmişçesine bu güne karar vermişsin birdenbire bakmadan düne yüreğimi derinden acıttın bu zamansız gidişinle sanki kalın iğneler batırdın bedenime el alemi güldürdün bana beni terk edişinle 23.03.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#887 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğimi Basan Bir Sevda Selisin
sen bir deniz bir okyanus gibisin duygu yüklüsün sevgi dolusun yüreğimi basan bir sevda selisin beni sensiz bırakma ne olursun seninle yeşerdi yüreğimdeki sevgi anladım ki sensin benim gönlümün dengi söyler misin nasıl sevmem ben? beni böyle göklere çıkaran seni şimdi kalbimde esiyor bir bahar yeli aşkımın kökleri öylesine derin ki bil ki hasretin beni deli ediyor deli haydi yeter artık uzat bana ellerini buralarda özleminle yakıp kavurma beni yoksa göndereceğim yüreğimin küllerini 05.10.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#888 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğimin Ateşisin
henüz düne kadar gonca bir güldün bir gecede rengarenk açıverdin yüreğimde gönül bahçemde hiç solmadan kalacaksın ömrümce uçuverip gitsen gök yüzüne beni de alıp götürsen kanatlarında ah! bir girebilsem senin o güzel kalbine orada yaşamak isterim hem de ölünceye değin sen benim şiirlerimin dizelerisin dilimden düşmeyen şarkılarımın sözlerisin sen benim kalbimin sesisin aldığım nefesimsin yüreğimin ateşisin inan ki ben de bir tek senin şairin 28.04.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#889 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğine Bir Nehir Gibi Aktığımsın
güneş yarından sonra hiç batmasa veya bir daha doğmasa da inan ki üzülmem asla çünkü sen gündüzleri bile hiç sönmeyen bir yıldızsın benim dünyamda dışarıda rüzgar esse ayaz çıksa da yağmur yağsa karanlık olsa da şiirim senin sevginle aydınlanırım ısınırım ben ömrüm boyunca yaşadıkça yeter ki sen uzaktan da olsa her sabah uyanınca gülümse bana beni mahkum etme yokluğuna bir gün bile dönüp bakmasan benden yana hüzün dolar kalbime yüreğim boğulur yasa ne olursun sevdiğim sakın gönlüme hiç düşürme tasa bil ki sen benim tek varlığımsın gözlerinle yarınlara umutla baktığımsın sevgimi yüreğine bir nehir gibi aktığımsın 26.12.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#890 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğine Hiç Düşmesin Hüzün
şiirim bir gün bile olsa da eğer hiç yazmamışsa bana kan dolaşmaz olur damarımda soluk alamam dayanamam buna çıldırırım deli olurum buralarda mesajları her sabah bir güneş gibi doğar dünyama gülümser durur bana ekranımda yürekten inanıyorum ben ona şiirim beni bırakmayacak asla ömrüm boyunca karanlıklarda hiç zamanı olmasa da yine de bir iki satır yazar bana durumunu söyler,ya sen nasılsın der bilirim bilirim şiirim beni çok sever onun aşkı da beni deli eder uzaktan da olsa bir tek tebessümü yüreğimde rengarenk goncalar açar hasreti de beni çöl gibi yakar yakar ben şiirimi hep delicesine seveceğim hem de yanıp yanıp kül oluncaya kadar sevdiğim dilerim yıllarımız birlikte geçsin bir gün bir meltem yeli bir bahar gibi sevdamız mutluluğumuz öyle derin olsun ki hiç kimse sökemesin köklerinin bir tekini dilerim yaşadıkça o harika gözlerin hep gülsün ömrünce o muhteşem yüreğine hiç düşmesin hüzün düşüncelerim sen düşlerim sen hayallerim de sensin şiirim seni seviyorum bil ki sen benim yüreğimde teksin 13.02.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|