![]() |
![]() |
#81 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Can Erik-Canan Erik
Senin tadın dişlerimin arasında Yeşilin gözlerime yansıyor Parmaklarımla dokunuyorum etine İstemlerim çoğalıyor Üşüyorum... Güneşin süzüldüğü boşluk içinde Yapraklarım kırılıyor ansızın Parmak ucuyla bir öpücük gönderiyorum Yağmur sularıyla ıslandığın anlara Düşünüyorum Şehirlerin pörsülenmiş tadına Seninle ulaşmaya çalışıyorum Bulvarların kirlendiği Yolların tütsülendiği günlerin Az ötesine Seninle yetişmeye çalışıyorum Üstüste kibrit kutusu gibi Tepetaklak dönen evlerde Yaşıyorum Ağaçların arasında küçücük gecekondu Yeşermiş duvarları can sıcaklığında Nefesleniyorum özgürce Mini-minnacık yüreğimi Yaprakların yeşiline lokma lokma Banıyorum Can erik-canan erik Dudağıma sürüyorum rengini Öpüyorum kokluyorum gözlerimin ucuyla Süt damlıyor dudağımın üstüne Tadımlanıyorum Bozulmuş bir dünyanın doğasıyla Soluklanıyorum Can erik- canan erik Sensin sadelik Anlıyorum...
![]() |
#82 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Can Kalesi İhanetle Düştüğün de
Ben için de mahşeri kalabalıklar taşıyan adam bilmem kaç çıngıraklı yılanın sesiyle bölündü uykularım sesim çakal yüzlü vadilerde kayboldu sotasına düştüğüm de aşkın ağrıyan yanlarımı kanattım pusuya düşmüşlüğün de ceylanların içimin ümitvar yanlarıyla anlamaya çalıştım hayatı sahi hayatı bana sen öğretebilirmisin şimdi bir ağızdolusu kusmukla çıkarıyorum hayatı hayatımdan sahi bana ölmeyi öğretebilirmisin ey ecel baş ucumda beni bekleme...
![]() |
#83 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Can kuşu
Zaman mı beni çeker, Beni yoksa ferman mı? Hangi adres çağırır Kırk satırlık türküyü? Yar mı çağırır beni, Satırlık yaralar mı? Ak giyip, akça mı der? Yoksa hep karalar mı? Yârin bakışı ferman, Zaman elinde poşu, Yar sallar, ben dönerim, Uçar tenden can kuşu.
![]() |
#84 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Can Kuşum
Gönlümde çırpan sevgi kuşum, Onu sevmek belki tek suçum. Evimin en güzel neşesi, Benim kafesteki can kuşum. Bir yavruyken geldi elime, Hep karşılık verdi sevgime, Dosttan daha çok dost gönlüme, Benim kafesteki can kuşum. Kafes kapısını örtmedim. Özgürlüğü tatsın istedim. Canım,diye seslendim. Benim kafesteki can kuşum
![]() |
#85 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Can mı Dayanır Gidişine
Söyle can mı dayanır ben seni ömürlük sevmiştim her an seni düşünüyorken yanındayken bile deli gibi özlediğim gülüşüne değer biçemediğim sevdasından vazgeçemediğim ve bir türlü sevmeyi beceremediğim güzel söyle can mı dayanır gidişine. Kaderimizi olmamalı uzaktan sevmek bize yakışmaz sevgiye gavur eziyeti çektirmek ve sen gidiyorsun ardına bile bakmadan gözyaşı akıtmadan kolay mı bir yüreği kanatsız bırakmak kolay mı bir çocuğu anasından ayırmak kolay değil biliyorum artık duy sesimi güzel kız seni seviyorum seni seviyorum.
![]() |
#86 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Can Rüzgarım Sen gideli, otağımdan bağımdan O gün bugün, ağlıyorum ardından Bilmiyorsun,öleceğim kahrımdan Nerdesin gel dert ortağım nerdesin, Sensiz kaldım,kapkaranlık mehtabım Okunmuyor sensiz, sevda kitabım Ben bitmeden bana doğru, bir adım Nerdesin gel can yoldaşım nerdesin Dokunmadan, elin eli tenine Çekilmeyen dert girmeden beline Hasretinden bak ağlarım, bak yine Nerdesin gel gözü yaşlım nerdesin Yalnızlığım yokluğunla kankardeş Zifiri dünyama doğmuyor güneş Sen, kalbime hem sırdaştın hem de eş Nerdesin gel can rüzgarım nerdesin
![]() |
#87 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Can Suyu
Gülüm, seni ne çoban çeşmelerinde akan suya, Ve ne de o güzel gözlerini, gürül-gürül dönen bu dünyaya değişmem asla... Bilirim, çünkü o çoban çeşmeleri gün olur da kururlar, Ve elbette ki bu güzel dünya dönmeye devam eder ama, Gün olur; ecel gelir de, cansız bir beden olduğumda ben, Yani, öldüğümde ben, Sen yine hep ruhumun dünyasında, Ve hatta aşkımın tüm evreninde yaşamı sağlayacak enerji, Ve tükenmez her ihtiyacı olacaksın, Hem benim, hem o aşk evreninin "can suyu" olarak kalacaksın...
![]() |
#88 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Cana Yakın
Cana yakın arkadaşımken neden sonra sevdim seni canana yakın arkadaşısın şimdi haberin olmasa da senin uğruna can feda aşığımsın şimdi. Savunmuyorum kendimi suçum belli susuyorum kalbim hapiste sevmekten mahkumum elimden ne gelir kaderim böyleymiş bu bahar da yine sevilmekten mahkumum.
![]() |
#89 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Candan Öte Yar
Ne gündüzü gördü gözlerin sensiz Ne de gece bitti yalnız akşamlarda Ne amansız yol alır oldum Ne de sensiz yaşamayı becerebiliyorum şu dünyada Hayatımdaki tek vazgeçilmezdin sen Nice sevgilerin arasından sıyrılıp bulmuştun beni Nice yangının suyuydu özlemin Senle yaşamak yaşanılır Senle sevmek sevilir kılınabiliyordu Sen benim bende kalan yarımdın Sen benim dert ortağımdın Sen benim candan öte canımdın
![]() |
#90 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Cani’nin Coni’nin Şeyinde Kald1k
Sam’a döndü hem terane hem gayda Ne bağ kaldı, ne gül kaldı, ne ada Ahmak gibi garibanda, paşada Cani’nin, Coni’nin elinde kaldık Figan etme bülbül figanın boştur Kanadın kırılmış yolun yokuştur Neye yarar artık koştur, koşuştur Cani’nin Coni’nin selinde kaldık Ne dikenim kaldı ne gül ne fişek Bu nasıl birlikmiş bu kadar gevşek Salladıkça yere bir bir düşecek Cani’nin Coni’nin belinde kaldık Parça parça olduk bitti özümüz Çakallar kurt olmuş geçmez sözümüz Dost ile düşmanı seçmez gözümüz Cani’nin Coni’nin dilinde kaldık Sağcı solcu dinli dinsiz yapılıp Senelerdir koyun gibi kırpılıp Zengin, yoksul, yardımlara kapılıp Cani’nin Coni’nin kilinde kaldık Kendi kendimize yetip, yaşarken İnsan gibi sahralarda koşarken Nasılda pes edip bu kadar erken Cani’nin Coni’nin külünde kaldık Nerdesin yüreğim nerdesin gelki Damarlara girdi esirlik zerki Kafese konulmuş kartalın erki Cani’nin Coni’nin ilinde kaldık Murat der ki artık toplan, toparlan Bu vatan bizimdir gayrisi yalan Körmusun, gözlerin görmez mi olan Cani’nin Coni’nin şeyinde kaldık!
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|