![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Evde yokum
Her gece lambamda sen yanarsın Onun için ışığın dışardan görünmemesi Gönül kapımda hala ismin yazılı Ondan gelenlerin Evde yok zannedip geri dönmesi... Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Eyvah
Eyvah düştü canan toprağa, Toprağın MURAD' ı oldu Nilüferler solgun,çiçekler küskün, PINAR,ların suyu kurudu Şiirler ağlıyor, Besteler bitap, O İÇLİ bir şarkıydı, Kalplerde sessizce uyudu.. Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fal
Bir falcıda fala baktırdım. Sana doğruymuş hayat çizgim, Kalb çizgimde sen vardın. Her şeyi göremedi pek iyi, Bir sevdiğim varmış, Tarifi tıpkı senin gibi. Çok görmüş geçirmişsin, Türlü acı çekmişsin, Şansın bol ama kırık dedi. Gönlün hem sevdi,hem sevildi, Elinde görünüyor dedi bir büyük aşk, Uzak dur istesende yaşamak. Ama sevda gönlüne çoktan yerleşmiş, Hasret ömür çizginle birleşmiş. İtti elimi dahasına bakmadı Ölümüne sensizim ya,falcı bile anladı... Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Farkında değilsin
Farkında değilsin. Sıcak nefesim ten oldu ellerine Zannetme gittim, bitti unuttun Silinmez yazılar yazdım senin kalbine. Farkında değilsin Islandığın bütün yağmurlarda gözyaşlarım En mutlu olduğun zamanlarda bile Anılardan sana selam yollayacağım. Farkında değilsin. Batan her güneş beni hatırlatacak Sabahları ilk gözlerimi göreceksin yanında Aslında bu şiiri bana sen yazdın Farkındayım,seni hiç unutmadım sevdiğim yaşadıkça. Cansın Erol Yıllar evvel kaybettiğim eşimin anısına.. Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Farklı olmalıydık
Ne güzel başlamıştı sevgimiz, Ben yalnız sevgiye susamış, Sen yıllardır aradığını bulamamış. Tüm engelleri aşıp,bir bütün olacaktık, Öyle düşünüyorduk,biz herkesten farklıydık. Arkamız da acılar,yıkıntılar, Önümüzde beraber uzun yıllar. Sevgimiz bize bizi bulduracaktı, Biz farklıydık,herkes şaşıracaktı. Sen bana sevdanı söyleyecektin. Ben seni hep sevecektim. Ölüm de bile ayrılmayacaktık, Bize öyle geliyordu,biz herkesten farklıydık Sonra ne oldu bilmem, Neydi zamanla eksilen, Sen kendine tutsak, Ben senden uzak Yıllarca inat ettik kopamadık, Bak şimdi bitti her şey Farklıydık ya ayrıldık...... Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fena sevebilirim
Bırak olduğu gibi kalsın her şey. Bu kadar yakın olma. Tam yalnızlığımda kaybolduğum anda, Her şeyi yıkıp gelebilirim, Seni çok fena sevebilirim... Düşürme gönlüme ateşi gözlerinden, Çek ellerini ellerimden. İşte beklediğim buydu dedirtme senelerce, Kalbim yeniden çarpmasın delice. Bırak olduğu gibi kalsın her şey. Bu kadar yakın olma. Yalnızlığımda kaybolduğum anda, Her şeyi yıkıp gelebilirim, Seni çok fena sevebilirim.... Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fesat
Sev diyor gözleri hissediyorum. Bana aşık biliyorum. Bir şeyler tutuyor beni, Korkutuyor gözlerle sözlerin arasındaki tezat Olmaz diyorum,benim içim fesat. Titriyorum sevgiden, Söylemek geliyor içimden Uzatıyorum ellerimi Bir şeyler tutuyor beni Korkutuyor,ellerle gözlerin arasındaki tezat Olmaz diyorum,benim içim fesat Gözleri benim,benim değil Elleri benim,benim değil Beni seviyor,hayır sevmiyor... Korkutuyor,yalanla,doğrunun arasında ki tezat Olmaz diyorum Ben böyleyim,benim içim fesat Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gece gözlüm nerden çıktın karşıma.
Bir nur gibi iniverdin bahtıma Işığına koşan pervane oldum Gece gözlüm nerden çıktın karşıma. Kalbimi atmıştım karanlıklara Meğer saklanmış o gözler ardına Siyahında pervanelere döndüm Gece gözlüm nerden çıktın karşıma. Sen yoktun,aşk yoktu mutlu yalnızdım. Şimdi sensiz yalnızlığa mahkumum Ateşinden pervanelere döndüm Nerden çıktın karşıma,gece gözlüm.. Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gece yarısı
Gece saat oniki. Yalnızlığın kalbimde vurduğu saat, Anılar başıboş, Hayaller etrafta dolaşıyor rahat,rahat Hasret oturmuş karşıma. Gözlerimde yaşlar serazat. İlk sevgili kimbilir nerelerde, Gençliğim hangi gurbet ellerde. Ya kalbimi verip,hala yandığım, Bir sürü çehre var hatırlamadığım. Düştüğüm mutsuzluk kuyuları, Uzanan ellere rağmen kurtulamadığım Gece tam oniki Yalnızlığın kalbimde vurduğu saat. Hatıralar başıboş, Hayaller etrafımda dolaşıyor rahat,rahat..... Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ******* vurur
******* vurur beni kalbimin ortasından, Her anı pusu kurmuş,gölgeler arasından. Gece sinsi,gece sessiz sakin durur Gönlüme inince yavaşca,vurur da vurur. Yakarım bütün ışıkları bir,bir Aydınlıkta belki kurtuluş ümidi belirir. Gözlerimi kapatıp yardım isterim uykulardan, Kirpiklerin ardında hayalin durur, Geceyle bir olur. Vurur da vurur.. Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|