![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gözler Anlatıyor
Anlatma kendini sorma beni Anlatman gerekmiyor kendini Gözlerin zaten anlatıyor seni Gözbebeğimin ışığı feri Amaları sorma artık ne olur Sorma sorman gerekmiyor beni Gözlerim zaten anlatıyor kendimi Hiç boşuna tüketmeyelim o güzel nefesimizi Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gözlerim Firarda
Kelebekler arasında Bir kelebek var ki Yüreği yüreğimde saklı Soluğum soluğuna bağlı Koyulmuş anlamsız bir mesafe Mesafesi gözbebeklerimle sınırlı Pembe kelebekler arasında Kanat sesini duyar gibiyim Gözlerim firarda Yüreğim isyanda Sen bir nefes karşımda Dayanılır mı bu acıya Gelince bir ses Aldım derin bir nefes Beynimdeki o ses İşte kadife ses Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerinde Boğuldum
Bakma öyle tebessüm ettiğime Yürürken konuştuğuma, gülmelerime Hüzünlenip yumruğumu sıktığıma Mimiklerimle karakterler yaptığıma Bil ki o zaman; Duygularım seninledir Seni bana getirmeye çalışıyorlar Durduramıyorum duygularımı Günün her saatinde; Kanat açıp sana uçuyorlar Gözlerini gözlerime Yüreğimi yüreğine taşıyorlar Ondandır nefes nefese kaldığım Gün boyu soluk soluğa Gözlerinde boğulduğum Gözlerinde… Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerine Baktım
Gözlerine baktım Şimşek çaktı Gök gürledi Bulutlar ağladı Ben ağladım Gözlerine baktım Aklım gitti İçim sızladı Bulutlar ağladı Ben ağladım Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerini Bana Verirdin
Gözlerini gözlerimden alıp gittiğinde Ağacı kökünden söker gibi Yüreğimi bedenimden söküyorsun Arkandan Kanayan bir yürek Ağlayan bir çift göz Hayalini umut edinmiş Bir çare bırakıyorsun Gözlerine benim baktığım gibi bir baksan Hele bir baksan Farkına varsan Hiç gitmez Dayar döşer orda kalırdın Bir bilsen Gözlerine baktığımdaki halimi Gözlerini çıkarır bana verirdin Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerini İsterdim
Sabahın ilk ışıklarında Gözlerini isterdim Dudaklarımın arasına alıp Yüreğimle öpmek için Uyurken göğsüne yaslanıp Ellerinden tutarak Gecenin kâbusunu Yüreğimde ki sancıları Kalp atışlarının ritmiyle Dindirmek isterdim Yaşama sevincini Yaşamıma ortak edip Tek yürek olup Yaşayamadığımız yıllarımıza Koşmak isterdim Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerinle Buluştum
Bir yaz günü akşamı Gözlerinle buluştum Aldı götürdü beni Gökyüzüne eriştim Masmavi gözlerini İçtikçe kana kana O incecik beline Sarıldım candan cana Çaresiz sevgimize Ağladım yana yana Mesajını okudum Yürekten kana kana Yüreğimde gül oldun Katlandım dikenine Bir goncanı öpemedim Tuttum yüreğimle elinden Sokaklarda yürüdüm Sevgin dudaklarımda Cümle varlığın hayal oldu Var ile yok arasında Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözleriyle Yürekten
Yine bir akşam vakti Uçtu güzel kelebeğim O narin parmaklarıyla Kondu çiçeklerimin dalına Çağırdı o güzel gözleriyle Kadife sesinden derinden Duygu selinde boğuldum Söktü yüreğimi derinden Söyledi duymak istediğimi Gözleriyle yürekten Yok oldu koca bedenim Ben neden yaşıyorumki Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güller Yanağında Açtı
Seni karşımda görünce Yüreğime bahar geldi Ellerine dokununca Özlemim rafa kalktı Karşıma oturunca Çevremi güller sardı O güzel gülüşünle Güller yanağında açtı Sen gidince Bahar kısa sürdü Kış mevsimi yaklaştı Güller boynunu büktü Kala kaldım ortada Aldın ruhumu gittin Umudum başka bahara Hayalin bende kaldı Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güller Yüreğimizde Açacak
Sevdan sol yanımda sımsıcak Ebedi birlikte yaşayacak Toprak suya nasıl muhtaç Güller yüreğimizde açacak Karabulutlar dağılacak Gönlümüze güneş doğacak Hayalimiz hayal ettiğini bulacak Güller yüreğimizde açacak GÜLLER YÜREĞİMİZDE AÇACAK Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|