![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *.-*.-''Seni Sevmek''*.-*.-
Seni sevmek. Yaşamak kadar zor, Ölmek kadar kolay ve Kabir azabı kadar çetin...... Seni sevmek. Nefsi terbiye etmek kadar zor, Şeytana uymak kadar kolay ve Salih kulların imanı kadar çetin..... Seni sevmek. Herhangi birini sevmekten zor, Dünyaya yaşamak kadar kolay, Benliğe sahip çıkmak kadar çetin..... Seni sevmek. Hiç sevmemiş olmaktan zor, İyiki sevmişim demekten kolay, Dönmeyeceğini kabullenmek kadar çetin.... Seni sevmek. Beni sevmekten zor, Yeni seviyor olmaktan kolay, İlk aşk, ilk ayrılık kadar çetin..... Seni sevmek. Seni sevmek böylesine zor, Böylesine kolay böylesine çetin Anla işte......! Onur Şevik
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *.-*.-''Sensiz Dünyalardayım''*.-*.-*.-
Neden? Niye? Niçin? Ve nasıl? Sen verdin onca derdi bana, Sevindikce sevin, Kasıldıkca kasıl, Gittiğinin üzerinden geçmiş sanki Tam dört asır, Anlamsız sorularım içimde bir zehir, Sen, Umutlarıma senet imzalatan, Deniz içinde kurduğum hayatın üstüne, Gemiler düşüren Anlamsız bir dalgasın... ******* karanlık bulur düşlerimi, Yıldızlar bilet keser parlayan gözlerime.. Senin haberin olmaz bütün bunlardan, Sen aynı yerde, Sen aynı kavgalarda kan dökersin.. Sen, Akşam olmamın tek sebebi, Sen üzerime gölgeler düşüren, Anlamsız bir ışıksın..... Bilinmez ki, Kimdir bu dağların şahı.. Yakıştıramam kendime, Al götür benden, bıraktığın siyahı.. Dünya döndüğü vakit, Gelirsin yine aynı yere, Beni bulamazsın,çünkü Ben sensiz dünyalardayım... Ben sensiz dünyalardayım.. Kaç tane dünya var ki deme bana, Ben adı konmamış bir gezegende, Aşkın uğramadığı, Yaşamaya anlam yüklenmediği, Issız, sessiz ve sensiz, Uzun ve uçsuz bucaksız bir karanlığın ortasındayım. Orası senin bilmediğin ama Seninde geleceğin yerler.. Ama şu var, Sen geldiğinde ben olmayacağım. Varlığın ürpertiyor beni, Gel desemde gelme, Sev desemde sevme, Bu saatten sonra, Sana olan sevgim yalan olur, Tat alamazsın...... Onur Şevik
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-''Şehit Anaları''*.-*.-
Başsağlığı dilemeyin şehit annelerine, Bırakın ağlasınlar, Almadınız ya hani türbanlı diye içeri, İşleri ne! Büyütüp yetiştirip askere yollasınlar......! ! Şehit anası diye öpmeyin ellerini, Teselli vermeyin, konuşturmayın dillerini, Herşeylerini beğendiniz ama beğenmediniz dinlerini, Asker analarını daha fazla ağlatmayın artık..... Bir avuç PKK bir vatanı ağlatıyorsa bir suçlu olmalı, PKK ortadan kalkmadıysa arkası sağlam olmalı, ABD demeyin bunun başka bir adı olmalı, Şehit analarını daha fazla ağlatmayın artık...... Gücümüzmü yetmedi neden hala kan akıyor, Ekmek derdindenmi asker siyaset yapıyor, İşinize bakın beyler vatan gidiyor, Şehit analarını daha fazla ağlatmayın artık...... Bir avuç kışkırtıcı sizi kışkırtabiliyorsa, Koca TSK bunun hakkından gelemiyorsa, Asker hala türbanla uğraşıyorsa,bırakın gidin! Şehit analarını daha fazla ağlatmayın artık........ Evet torunuyuz Osmanlı'nın, PKK bize ne ki! Hep bundan dolayı içten içten çürümedikmi? Türbanlının kaşını gözünü nedense hiç beğenmedik ki, Şehit analarını daha fazla ağlatmayın artık...... Türbanlıyı türbanından askeriyeye kamusal alana almayacaksan, Türbanlının oğlunuda adamdan saymayacak askere almayacaksın, Kendin evlat yetiştirecek kendin askere adam uğurlayacaksın, Şehit analarını daha fazla ağlatmayın artık...... Derdimiz bir yüreğimiz bir olmalı, Bayrağımız ay yıldız dinimiz islam olmalı, Bu kanama her zaman burda kalmamalı, Şehit analarını daha fazla ağlatmayın artık...... Senelerdir arpa boyu yol gidemedik, Çünkü biz derdimizi kendimize söyleyemedik, Hep susturulduk birileri tarafından hep ezildik, Şehit analarını daha fazla ağlatmayın artık....... Apo dedik ahanda Apo imralıda şimdi, Eee, bir Apo dahamı çıktı şimdi? Kaç tane Apo çıkacak daha söylesene şuan şimdi, Şehit analarını daha fazla ağlatmayın artık....... Neyseki biliyoruz kutsallığını vatanın, Sızlatmıyoruz kemiklerini mezarda yatan atanın, Herşeye rağmen elbet varız mutlak varız ama hesap sorulmalı vatanı satanın, Şehit analarını daha fazla ağlatmayın artık... Şehit olmaktan değil, bölücülüğe şahit olmaktan korkuyoruz, Şu derde, şu kanamaya bir çare bir merhem bulun artık........ Onur Şevik
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-''Şehitlik Armağandır Müslümana''*.-*.-
Çoğaldıkca şehit, taşar sabrım. Ben taşarsam ne yere, nede göğe sığarım. Dün Mehmet'im şehit oldu, bugün sırada ben varım. Şehitlik gurur, şehitlik umuttur bana..... Bayrağıma yaklaşmasın, dokunmasın kimse, Bende ki bu sevdayı şu alem, ah bir bilse, Bu yoldan dönülürmü yedi sülalem ölsede, Şehitlik gurur, şehitlik umuttur bana........ Toprak beni saracak kadar alçakgönüllü, Toprak sağolsun, yüreğim uğruna ölmeye dünden gönüllü, Mahşerde herkez öğrenecek kim sevdalı, kim ayran gönüllü, Şehitlik gurur, Şehitlik umuttur bana.......... Ülkemde bir ben değil, 70 milyon şehit adayı, O dağlar Türk'ün, O dağlarda Türk'tür dayı, Umurumdamı ki! karşımda ister çakal olsun ister ayı, Şehitlik gurur, Şehitlik umuttur bana........ Bizden başka varmı ağlayan bayrak görünce, Varmı bir yiğit karşımızda duracak, Allah'u Ekber denince, Saygısından dağlar eğilir Mehmet'im yere düşünce, Şehitlik gurur, Şehitlik umuttur bana....... Biliyorum. Gelecek Şehitlerimiz birgün çağırırsak eğer, Mehmet'ime kurşun dokundukca Şehit'im gelmezse kendini yer, Şehitler diyarı bu yer, burası böyle bu kadar kutsal yer, Şehitlik gurur, Şehitlik umuttur bana........ Kimimiz baba, kimimiz eş,kimimiz evlattan oluruz, Biz yüreği yufka gözü pek yiğitler! biz vatan oğluyuz! Aslımız belli neslimiz belli, biz böyle bir yurduz, Şehitlik gurur, Şehitlik umuttur bana........ Azrail zalime gaddar, Şehide merhametli gelir, Her Türk evladı bunu çok iyi bilir, Biz Hele bir kendimize gelelim,Dünya kenara çekilir, Şehitlik gurur, Şehitlik umuttur bana... Şehitlik armağandır bütün Müslümana.........! Onur Şevik
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-''Ümitsiz Kaptan''*.-*.-*.-
Gözlerime kimin gözleriyle bakıyorsun? Yüreğimde resmin var ama bakıyor görmüyorsun, Banamı? Hayır! sen ne yapıyorsan emin ol ki kendine yapıyorsun, Bana bir şey deme! Ben kıyıya vurmuş geminin, ümidini kesmiş bir kaptanı........ Yalan de! söylediğim her doğruya bile, Doğru söyleyenleri bu köyden çoktaan kovdular bile, Yalanlarına doğru diyeceğim, yalan olduğunu alem bilse bile, Bana neden deme! çünkü ben, Kıyıya vurmuş geminin, ümidini kesmiş kaptanı.... Söz verdiğim zaman tutacağımı biliyorsun değilmi, Bu yüzden böyle bu kadar zalimsin değilmi, Ben sözümden ben benden bile geçtim bunu bilmiyorsun değilmi, Bana geri dönme,çünkü ben, Kıyıya vurmuş geminin, ümidini kesmiş kaptanı....! Onur Şevik
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-'Acımıyor İşte'*.-*.-
Daha fazla basma yarama, Görmüyormusun? acımıyor işte! Sarılma sıkışınca bıçağa silaha, Bakmıyormusun? kanıyor işte! Düşünme bir kez olsun beni, Bin defa unuttum ama binbir defa hatırladım seni, Getirmeye çalışıyorum ama gelmiyor, getiremiyorum geri, Dokunma yarama boşuna, acımıyor işte..... Çaresizliğe bir çare bulamıyorum. Hadi bas yarama, böyle rahat edemiyorum. Utanıyorum kendimden, ne yapsamda adam olamıyorum, Dokunma yarama boşuna, acımıyor işte....! Onur Şevik
![]() |
#87 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-'Adam Gibi Sev'*.-*.-
Yüreğim tek oda iki yataklı bir ev, Acılarım oda arkadaşın, onuda sev, Hayat dolu sınırsız,işte böyle bir şey, Seveceksen beni adam gibi sev.....! Başkasından duyupta çıkma karşıma, Peşin peşin bak bakacaksan kirpiğime kaşıma, Kimliğime bak bana inanmazsan, kütüğüme yaşıma, Seveceksen beni adam gibi sev....... Gözyüzünü boyayandır arkadaşım, Güneşi çivileyen, mevsimi değişendir yoldaşım, Sılada bekleyen,kaderi yazandır sırdaşım. Seveceksen beni adam gibi sev, Beni adam gibi seversen adam olurum ben........ Onur Şevik
![]() |
#88 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-'Asi Olmadım Aşkına'*.-*.-
Her kavganın ardından ben çıkarım. Haberim olmayan kavgalarda bile tek suclu muhakkak benim. Ben olsamda, olmasamda kesinlikle farketmez, Yeterki kavga yapan bilsin adımı, Adımı söylesin yeter, Gerisi önemli değil Ne de olsa belinde silahı olan, Elinde bıçağı olan herkez beni bekliyor. Bende kaçmıyorum ya, Tamda aranılan kişiyim..... Şaşmayın sakın, yemin ediyorum ben böyle mutluyum. Hadi gelin üstüme! bütün darbelerinizi vurun ama Ama yeterki öldürmeyin, Yeterki canımı almayın, Birşeyler düşünüceğim bir akıl, Taşımaya gücüm yeteceği kadar bir dert verin yeter bana... Utanmıyorum kendimden, benim tek kavgam kendimle, Onu yola getirmeye çalışıyorum bütün kavgam onunla, Ne işim olur benim inatla gururla, Gözyaşlarımı silebileceğim bir mendil verin yeter bana....... Amerikanın bütün silahları üzerime düşse ne yazar, Ben senin çileni çekiyorum...! Senin çileni çekmek kolay sanma, Ben çektiğimi senden çekiyorum...! Bu dünyanın insanı değilim ben, Ayıp'ı barındırıyorum utangaç bakışlarımda, Seni taşımaya mecbur bırakılıyorum, Hiç soranda yok taşırmısın, taşıyabilirmisin diye, Gelen sadece yükünü yüklüyor gidiyor, Bense taşıyorum. Taşımak değil asikarlığımın nedeni, Taşıyamadığım için utanıyorum kendimden...! Az bişi bir el uzatsanız yeter, Ayağa kalkmam lazım, Düşürdüğüm dertleri tek tek, Omzuma koymam lazım, Seni unutmamam lazım.. Yalnızca,hiçbir acımı unutmak istemiyorum. Acıma dokunmayın, unutayım diye bir çaba sarfetmeyin yeter bana...... Onur Şevik
![]() |
#89 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-'Aşk, Adamı...*.-*.-'
Dalgın şoför candan eder, Hırsız, zengini maldan eder, İçki, adamı adamlıktan eder, Aşk, aşığı insanlıktan eder...! Kötü aşcı, bir öğün yemekten eder, Acemi şair,şairleri şiirden eder, Karga adamı bülbülden eder, Aşk, adamı kanser eder...! Dünya hırsı, ahiretten eder, İntikam, benlikten eder, Miras kavgası, gelenekten eder, Aşk, adamı aşktan eder....! Nefis, dosttan eder, Şeytan, kitaptan eder, Tembellik, şükürden eder, Aşk, adamı asi eder...! Dün, yarından eder, Yarın, bugünden eder, Bugün, zamandan eder, Beklemek, adamın geleceğini alır, Gelecekten eder.......! Onur Şevik
![]() |
#90 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *.-*.-'Be Hey Gönlüm'*.-*.-
Be hey gönlüm, Bir defa namlunun ucuna bakmak yerine, Bir defa silahı tutan ele baksan ne olur! Be hey gönlüm. Bir defa dertlerini kağıda gecmek yerine, Bir defa sevgini cihanın ortasına yazsan ne olur.......! Be hey gönlüm. Bir defa sevmeye ant içmek yerine, Ant içmemeye ant içsen ne olur.. Be hey gönlüm. Bir defa yaşamanın haram olduğunu düşünmek yerine, Bir defa helal olan şeyler olduğunuda düşünsen ne olur, Bir defa olsun acını unut ne olur....... Onur Şevik
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|