![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkında Sana Kalsın
kanat taktım uçuyorum hayallere, yemyeşil ağaçların üzerinde, belki de bir kutup yıldızına.. yaşıyorum özgürlüğü delicesine. kutup yıldızını sen hediye etmiştin bana. şimdi ise, birşey kalmadı aşktan başka. alev alev yanan ruhum sensiz, tutuşan kalbim çaresiz. aşkı yaşamak güzel de tek başına yaşınır mı sevgisiz. aşkı dizelerde bıraktın yine. beni unuttun bende ki sevgiyi de. öyle çok sevdim ki seni, hiç anlamadın sense beni. şiirler de buldum teselliyi, şarkılar ise hüznü yağdırdı gönlüme, bitmeyen piyano konçertosu gibi. sevdim seni, benim olmadın. sevdim deniz gözlüm, hep uzakta kaldın. böyle sevgi istemem aşkın da sana kalsın. bir rüyaydı uyandım. yüreğimde bir sızı, ruhumda dalgalar, fırtınalı bir akşam benimle şimdi. güneş denizle öpüştüğünde, verdiğin vaadler hep içimde. onlarda yalan, ne yazık ki sen de. Menekşe Gülay
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkındı Yalnızca Bıraktığın
Yanmasaydım bu kadar senin için, Sızlamasaydı yüreğim bu aşk için, Keşke çıkmasaydın karşıma hiç, Gülen yüzüm solarmıydı sevdiğim. Ahh kader, yine oyun oynadın bana, Çileler birikmişti hayatımda oysa, Gülmek istedikçe ağladım bu aşkta, İsyan etmiyorum sebebim sensin. Bir tatlı hüzündü geride bıraktığın, Başımı anılara gömdüm orada kaldım. Uzattıkça ellerimi nedense hep kaçtın. Mazimle beni yalnız bırakan sen oldun. Bu yoksul *******de bir başka içim yanıyor. Gözyaşlarım durmadan umarsızca akıyor. Bir hediyeydin belki bir lutufdun Rabbimden, Kıymet bilen bendim senin ise ismin yok. Serseri bir kurşun gibi kalbime hükmettin. Ağladım sızladım beni hiç farketmedin. Yaşamımda gülecek herşeyi yokettin. Kader mi utansın sen mi utanacaksın yoksa. Söyle sevdiğim nerede hata yaptım ben, Sevdin de sevmedim mi uğruna ölmedim mi, Sürgün gittin başka diyara gülmedim ki, Geride kalan aşkın dı yalnızca bıraktığın. Menekşe Gülay
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkınla Sana Geliyorum
Seni düşünüyorum şu an, Yüreğini, gülen gözlerini, Bana verdiğin güzellikleri, İyi ki varsın bebeğim ve benimlesin, Biliyorum herzaman benimle olacaksın, Çünki ben seni, çok seviyorum. Kader çıkardı seni karşıma, Ummadığım anda yaşadım bu aşkı, Öyle sevdin ki, bu aşk bana bile yansıdı, Senelerce sevgin, bitmedi bana, Sonunda ben de sevdim harika yüreğini, Belki de sen den çok sevdim canım seni. Yolladığın güller, artık boyumu aştı, Kokuları inan ki evi mi sardı, Ne güzel şeysin sen, Güneş gibi doğdun içime, Sen yandın beni de yaktın ateşinle, Kendimi kaybettirdin verdiğin sevgiyle. Al beni kollarına, sar beni yüreğine, Öyle bastır ki göğsüne acıları unutayım sen de, Sevgin bir mor menekşe, açsın günlerce, Soldurma onu, hep taze kalsın bence, Yüreğim seninle, bu kadar doluyken, Aşk çiçekleri açılsın hep gönlümüzde. Bana bıraktığın bu sevgi coştu artık, Gözlerim görmese de yüreğim arıyor seni, Hayat sen oldun durmadan bana akan, Mutluluğum sen oldun hüzünleri kovalayan, Sevgim, aşkım oldun beni yakan, Öyle seviyorum ki seni, gönlümdesin sevgili. Hep bendesin içimdesin canımın içi, Özlemini sığdıramıyorum katran *******e, Bu sevda yalnız yaşanmıyor sensizlikte, Bin kere ölüyorum sevmişim işte, Öyle bir girdin ki yaralı yüreğime, Aşkınla sana geliyorum sevdiğime. Menekşe Gülay
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkınla Yanan Kalbim Hep Hasretin
Bir elmanın yarısıydık ikimiz, Yüreklerimizde öyle coşardı ki sevgimiz, Kadınım derdin dilinden düşmezdi ismim, Yalanmıydı herşey, nerde güzel günlerimiz. Bu sahte hayatta bir sen vardın içimde, Yüreğimle taşıyordum seni her yere, Kilitliydin ruhumda özgürlüğüme inat, Kapalı kapılar ardında tek senindi kâinat. Hep mazeretler, sebeplerdi sıraya girenler, Bir yağmur tanesi kadar değersizdim gözünde, Yalanlar sıralanırdı seni gördüğümde, Sen kışı yaşardın bense bahardım bu sevgide, Karları yağdırdın üstüme, baharlar soldu yine, Tomurcuklar gül olacaktı kaldılar öylece, Bu aşk yasaktı ikimize de, Ama anlamadın yalanlara sığındın yine. Sözlerin bir tokat, gözlerin ise hayattı. Göktaşı gibi yağdım dünyam karardı. Parçalara ayrıldı bedenim, gelmedi biraraya, Herşeyi unutturdun sığmayan yaşamıma, Hâlâ bir şarkısın yüreğimden akıp giden, Tükenmeyen dizelere sığdırdığım aşkımsın. Mutluluğu gönlüne yağdıran bir yağmurdum oysa, Buz oldu aktı sevgime, dondu bulutlarda Görün kalbimde ki kara sevdayı, Görün Yüreğime gizlediğim duygularımı, İçimde biriktirdiğim özlemlerimi, hasreti, Unutabilseydim aklımda kalmazdı o güzel yüzün, Unutabilseydim yanmazdım bu kadar olmazdı hüzün, Bu şarkılar değil mi beni böyle hep ağlatan, Bu şiirler değil mi herzaman aşkı anımsatan, Kadersizliğimde, şarkılardı sevdayı anlatan. Hayalimde ne yüzün kaldı ne de güzel gözlerin, Bir bir silindiler umursamadan hep gittiler. Bir tek kalan sesin, o da unutulur bir gün, Ama yüreğim unutmuyor hâlâ acısı derin, ******* boyu sürüyor bende ki sevgin, Sabahlar daha kara, aydınlatmıyor güneşin, Sensiz olmuyor Sensiz olunmuyor sevdiğim, Aşkınla yanan kalbim, hep hasretin. Menekşe Gülay
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkınla Yandım
Bir gemi vardı açık denizde. Yol alıyordu senle birlikte. Aşkım içinde ruhunsa benle. Süzülüyordu tüm sevgimizle. Birleştirmişti Kınalı bizi. Hatıralarım orada gizli. Tuttun elimi bırakmadın ki. Sevdik ikimiz deliler gibi. Aşkınla yandım doyamam sana. Sevgin içimde geçmeyen yara. Kimseye vermem yalnızca bana Kalplerimiz bir ömrüm oldukça. Çiçek bahçemin solmayan gülü. Ruhum huzurda sanki bülbülü. Sevda başımda yakar gönlümü. Bu deli kalbim, lavların tümü. Bir fırtınaydı sana özlemim. Geçmedi gitti bitmedi sevgim. Hep seveceğim canım sevgilim. Ömrüm yoluna aşkım bebeğim. Menekşe Gülay
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkla Kavrulan Ruhum
Sanki basiretimiz bağlı sevgimizde. Birbirimize koştukça ayrılıyoruz nedense. Kader uzaklaştırıyor farkına varmadan. Hayaller de kalır mı bu aşk, söylesene. Deli gibi aşkımız, hep su yüzünde, Uçup gider mi diye öyle huzursuzum ki. Seni bukadar severken sensizliğimde. Bırakıp gider mi diye öyle çaresizim ki. Volkanlar patladı sardı tüm bedenimi. Lavlar kaybettirdi tüm düşüncelerimi. Aşkla kavrulan ruhum, esirin şimdi. Kalbim sevginle dolu şaşırdı kendini. Öyle bir yağmur yağıyor ki dışarda. Cama vuran sesi, ürkütüyor beni. Şu an kollarında olmalıydım senin. Ama ayrılık bırakmıyor ki hiç bizi. *******e sarıldım yattım yine, Sabahlarda avutmuyor sensizlikte. Yalnızlık hep benimle, kaderimde. Doğmak bilmeyen sevgimizde. Menekşe Gülay
![]() |
#87 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkların En Güzeli
Öyle güzel gülüyorsun ki, Güller açıyor yanaklarında, Biliyor musun. Seni öyle seviyorum ki, Yüreğinde ki sevgiyi görüyorum. Anlıyor musun. Kollarında mutlululuğu tadıyorum. Aşkın en güzeli sen de Duyuyor musun. Sesin yankılanıyor ev de Kulağımda bir name gibi, Doyamıyorum sana, Dinliyor musun. Aşk şarkılarında dansımız, Dönüyoruz çılgınlar gibi, İzliyor musun. Ya dudakların, dudaklarımda.. Hayat veriyorsun bana, Hissediyor musun. Tutuşan yüreğimiz, Yeni bir aşk fısıltısı gibi, Üflüyor kulağımıza sanki. Ah aşkım seni her an hissetmek Deli gibi sevmek sende kaybolmak, İçimdeki tutkunla yanmak, Aşkların en güzeli. Menekşe Gülay
![]() |
#88 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkların En Güzelini Yaşattığın Kadının
prenses gibi süzülerek giden bulutlar, gökyüzünde. denizin mavisiyle, bir gemi güvertesinde. gözlerinde ki mutlulukla yanımda.. kolun değerken bedenime, titretiyor du beni, sevginle. aşk yolunu şaşırmıştı herhalde. martıların çığlıkları karşıyordu denizin dalga sesine. biz iki yabancı ve sonra iki aşık. mutluluk bizimleydi artık. sen gönlüm de açan bahar. sen hüzne güneş doğduran. zifiri *******i, aydınlığa çeviren birtanem. acılar tatlıya dönüştü sayende. öyle bir sevgi verdin ki bağımlı oldum her düşündüğümde. mutsuzlukları mutluluğa dönüştüren sevgiyle dolu o güzel kalbinle.. kadın olduğumu hissettiren sen. benim tek aşkım tek sevdiğim. bu can yaşıyorsa senin için. dünyada görüyorsa yalnız seni. aşkların en güzelini yaşattığın kadının. hergün yaşıyor kadınlar gününü. İyi ki varsın bebeğim İyi ki hep benimlesin. sana binlerce teşekkürler. seni seviyorum. hep seveceğim. yarınlar bizim. mutluluğumuzsa, ikimizin. aşkım ise, yalnız senin. Menekşe Gülay
![]() |
#89 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşktan Hep Kaçtım
Şarkılar, hep seni anlatıyor bana. Aşk, hasret, özlem girdi yine sıraya. Ah.. bir de sen olsan yanımda. Değme gönüller mutlu olur aşkımızla. Silme gözyaşlarımı, bırak aksınlar. Süzülsün yanaklarımdan ne olacak ki. Sevgin, bu kadar yakarken içimi. Nehirler taşsın neden ağlamayayım ki. Yanardağ gibi, kalbim ateşe benzer. Yanacak kül olacak gelmezsen eğer. Bu aşk yaktı beni, ne hale gelmişim meğer. Cehennemi yaşıyorum sensizliğime eş değer. Gönlüm, böyle bir ateşe hiç düşmedi. Herzaman özgür yüreğim, sensizdi. Seninle mutluyum ama, ah...ah.bu aşk. Beni mahvetti sensizliğe esir etti. Bak yine hasret şarkısı çalıyor şimdi. Yüreğim param parça, içim kanıyor sanki. Kalbimden vurulmuşum yaralıyım belli. Kalbime söz geçiremiyorum istiyor hep seni. Yağmuru sevmezdim hiç, hep ıslanırdım çünki. Şimdi ise, gözyaşlarım ıslatıyor herzaman beni. Bırak, bırak ıslanayım umurumda bile değil ki. Aşk bedenimde, ben ise seninleyim şimdi. Gözlerine baktığımda içime işliyor gözlerin. Ruhum altüst, kalbimin hızına yetişemiyorum. Seni öyle yoğun yaşıyorum ki, bedenim de. Arzularımla savaş veriyorum özlemimle de. Aşk kanat taktı sanki bir sen de, bir ben de. İkimizi de dolaşıyor birtürlü rahat vermiyor ki. Aşk her halini yaşatıyor bize, ne istiyor ki. Düşmanımıyız niye hiç sevmiyor ki bizi. Tarihe yazdırmış aşk ismini, bizler gibileri. Mahvetmiş aşıkları, ölümden beter etmiş sanki. Herzaman aşktan hep kaçtım ama, yakaladı beni. Bizi ayırmasına izin vermeyeceğim güçlüyüm çünki. Menekşe Gülay
![]() |
#90 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayak İzleri
çok sıcak bir yaz gününde, gözlerim seni arıyor sahilde. sevgimizi yaşadığımız bu yerde. seni birlikte yaşıyorum hayallerimle. kumlar sıcak, yakıyor ayaklarımı. ayak izlerine bakıyorum bir de çaresizliğime. belki tanırım diye gözlerimle.. hayatta tek başına kalmış gibiyim. gözlerim etrafta yalnız biriyim. ama seni, göremiyorum ümitsizim. sicim gibi gözlerimden akıyor yaşlar. herkes ise, bana bakıyor o an. biranda sıkılıyorum öyle çaresizim ki. aşkına esir oldum bak ben şimdi. ne güneş yakıyor ne sıcak bunaltıyor. aşkın ise kavuruyor beni. gözlerim ise ayak izlerinde. bakıyorum belki tanırım diye. Menekşe Gülay
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|