![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Canım Oğlum
Kelebekler güzeldir Yazık olur,elle tutulmaz oğlum Bazen gözlerinle sevmesini bileceksin Yıldızlar uzaktır,varılmaz oğlum Ama hayale sınır yok Kapa gözlerini düşle Yüreğinde hissedeceksin Oğlum oğlum,canım oğlum Gerçekler unutulmaz,kalmaz hep sır Geçse de bin asır İnan oğlum,herşeyi sende öğreneceksin Çiçekler dalında güzeldir,koparma Bırak sevgiyle atsın,tamiri olmaz sonra Sakın oğlum,kalp kırma Dedim ya hayale sınır yok,kapa gözlerini hisset Birbirimizi hissedebiliyorsak Düşünebiliyorsak aynı anda Ne yazar Ne çıkar be canım oğlum Dağlar,okyanuslar olsa da aramızda Sen damarlarımdaki kanda,sen bu canda Sen aldığım her nefeste,açan çiçekte Mavi gökyüzü,yüzüme vuran güneştesin oğlum Ben babayım Senden kopmam,kopamam ki Gün gelecek,sende anlayacaksın tüm olanları Sende öğreneceksin,inan ki Günahlar,yalanlar ortaya çıkmazmı sanki Gerçekler unutulmaz,kalmaz hep sır İnan oğlum,geçse de yüzbin asır… Gürsel İleri
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Cehennemin Dibinde
Soruyorlar, “nerelerdeydin? ” Hani derler ya kısacası “cehennemin dibinde” Yalan olmaz aslında, böyle desem de Yalan olmaz soranlara, öyle söylesem de Kaç günü yaşadım Kaç gün geçti, kaç gün kaldı geride sensiz Yaşamadım desem, ben o günleri Yaşanmamış saydım, desem Yalan olmaz, yalan olmaz Sen yoktun yanımda küçüğüm Gözlerin yoktu gözlerimde Diyorum ya, ben cehennemin dibindeydim Cehennemin dibinde Cayır cayır o ateşi yanıyordu yüreğimde Yalan olmaz küçüğüm Yokluğunun kederini eş saydım Senin hasretini bir tuttum, cehennem ateşiyle Sensizlik öylesine koyuyordu Sensizlik öylesine yakıyordu yüreğimi Hayalin süslese de gözlerimi Avutmaya yetmiyordu beni, yetmiyordu Sensizdim ben küçüğüm, sensizdim Soruyorlardı hep, neden böyle kederliydim Söyleyemiyordum ki küçüğüm Anlatamıyordum, sensizdim ben sensizdim Sen benim içimde, sen benim yüreğimde gizliydin Yalan olmaz, yalan olmaz Desem ki Ben kendimi unuttum, seni yaşıyordum Hava diye seni soluyordum Sen diye gülleri kokluyordum Yalan olmaz, yalan olmaz Sensizlik diye, ben ölüme, diyordum Ölüm diye, ben sensizliği, söylüyordum küçüğüm Soruyorlar hep; nerelerdeydin bunca zaman Bir söz vardır, derler ki Hani tersler gibi, cehennemin dibinde İnan ki Yalan olmaz, böyle söylesem de Yemin olsun Yalan olmaz, böyle desem de Ben cehennemin dibindeydim sevdiğim Cehennemin dibinde Kısacası ben, kısacası küçüğüm Sensizdim... Gürsel İleri
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Civa Gibi
Mutluluk peşinden koşturdu, durdu beni Tam yakaladım derken Kaydı gitti hep ellerimden, civa gibi Sevgisiz olamam Sevgisiz yaşayamam, derdim Sevgi benim için su gibi, hava gibi Sevdiklerim sığmadı bir türlü ele avuca, civa gibi Var mı bu dünyada mutlu bir yuva gibi Ya ben anlatamadım Ya sen anlamadın bunu Hangi feryat, hangi eyvah değiştirir Yaşanan bu sonu Laf işte Çıkıp ta kimisi Affedecek miyim, diye soruyor, seni Cevabım hep ayni “gördün mü sen, mezardan çıkıp ta geri geleni” Civa gibi, artık koynuma almak seni Aynı öyle işte, soğuk ve zehirli Civa gibiymiş, sevmek seni Arzularım peşinden koşturdu, durdu beni Tam yakaladım sandım Kaydı gitti sayende hepsi ellerimden, civa gibi… Gürsel İleri
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çalma Dostum
Çalma dostum şu sazını böyle, dertli dertli Sanki bin acıyı, kederi sığdırmışsın sesine Vurup duruyorsun, yüreğimin gam teline Sırsıklam oldu anılar yine, kapılıp gözlerimin seline Çalma dostum şu sazını böyle, ağlatır gibi Yine aldın bak benden beni Seninde mi acılardan tutuldu mayan İnsanoğlu nelere katlanmaz ki, hadi dayan Çalma dostum şu sazını böyle, dertli dertli Gülmüş müdür ki Mecnun’un yüzü, Leyla’sını sevdi seveli Belki de yürekten sevenlerin kaderi bu, ezelden beri Kimlere merhamet etmiş ki bu kader, harcamasın seni beni Çalma dostum, çalma şu sazını böyle ağlatır gibi... Gürsel İleri
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çalma Meyhaneci
Çalma meyhaneci bu şarkıları Yüreğimi acıtıyorsun Zaten şu acıklı şarkılar oldu Bu yaralı yüreğin son sığınağı Çalma meyhaneci bu şarkıları Bak dinmiyor gözlerimin sağanağı Haydi meyhaneci doldur şu bardağı Çalma meyhaneci çalma Bende saklı her birinin hatırası Bu onun şarkısı Yine kanadı yüreğimin yarası Çalma meyhaneci, çalma bu şarkıları... Gürsel İleri
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çat Kaşlarını
Çat kaşlarını Varsın, suratsız desinler Sil gözyaşlarını Varsın, vicdansız desinler Sevdik te ne oldu Çıkıp söylesinler Sevdalar uğruna paramparça Ettiğim yüreğim Bari sen söyle O vefasızlar için Kendimizi telef ettik te ne oldu Çat kaşlarını Suratsız, desinler Sil gözyaşlarını İnsafsız, desinler Sevmek, yalnız acı çekmekse Sevmek, yalnız gözyaşı dökmekse Bırak, benim gibi tövbe etsinler… Gürsel İleri
![]() |
#87 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çıkma Bu Yürekten
Açma sakın kapını Çıkma bu yürekten dışarı Ne sanıyorsun Dışarıda seni bekleyen Pişmanlık fırtınaları Hasret yağmurları Islak ve ışıksız yollar Oyun değil ayrılıklar Kal olduğun yerde Taş yerinde ağırdır Çıkma bu yürekten dışarı Ne sanıyorsun, sen ayrılığı Bilmiyorsun galiba bunu Bazı yollar tek yönlüdür Ya gidilir, dönülmez Ya gelinir, gidilmez Açma sakın kapını Öyle yalanlar Öyle haramlar var ki Cezbeden, kör eden insanı Ama sonu hep acı Sonu hep pişmanlık Ayrılık denen yolun sonu karanlık Ne sanıyorsun Geri getirebilir misin geçen günleri Bir kere kaybettin mi? Geri getirebilir misin o kutsal değerleri Çok iyi düşün işin doğrusunu Çok iyi düşün sonunu Kal olduğun yerde Çıkma sakın, çıkma bu yürekten dışarı… Gürsel İleri
![]() |
#88 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çılgın Rüzgarlar
Yine Bak çılgın esiyor, şu sonbahar rüzgârları Körüklüyor hasreti, hüznü Keder yağmuru gibi, döküldükçe tek tek Sararan yapraklar Şu garip akşamlar, şu sonbahar Getiriyor, gözlerimin önüne yüzünü Çılgın Çılgın esiyor yine şu sonbahar rüzgârları Yan, diyor, yan ulan yan! Mademki şairsin, küle dönmelisin Çılgın esiyor, dinlemiyor Hiç halden anlamıyor Şu sonbahar rüzgârları Yan ulan yan! Diyor Mademki âşıksın Yanmalısın Yanmalısın ki Bu şiirleri yazmalısın Çılgın Çılgın esiyor, deli deli Şu sonbahar rüzgârları Dindiremiyor Bastıramıyor yine de Yüreğimdeki kasırgaları... Gürsel İleri
![]() |
#89 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çisil Çisil
Yağmur yağıyor, çisil çisil Yıl doksan sekiz kışı Yıllar oldu ama silemedim gözlerimden Giderken bıraktığın son mahzun bakışı Çisil çisil Yağmur yağıyor, çisil çisil Haydi gel Ben başaramadım Bıraktığın izlerini, yüreğimden, gözlerimden Gel de sen sil Yağmur yağıyor, çisil çisil Dallarda son yapraklar düşüyor Kış, artık tüm demiyle kapıda Hayret Hayret bir şey, yıllar oldu da Sen Sen hala aklımdasın, aklımda Anılar çisil çisil, gözlerim ıslak Seni aklımdan çıkaramamışım Yeşil gözlerini unutamamışım Çisil çisil yağıyorsun rüyalarıma hala Ve uyanıyorum her sabah boşluğunla An oldu seni unuttum sandım Ben kendi kendimi kandırdım İsyan ettim kimi, yüreğimdeki sevgime İçki masalarında seni meze yaptım Seni anlattım Çisil çisil yağdın kadehlere Yudum yudum içtim seni Zehir oldun damarlarımda aktın Bak arkanda nasıl bir seven bıraktın Çisil çisil yağıyor özlem bu yüreğe Göğsüme yasladığın Sahilde dalgaları dinleyerek *******i yıldızları seyrederek Okşadığım sarı saçlarını özledim Ben kendime hep yalan, yalan söyledim Seni hiç, hiç unutamadım Yüreğimden çıkarıp atamadım Sevdiğim için kıskandım Affet beni, onun için kalbini kırdım Şimdi yıllar girdi araya Çok geç kaldık artık, arayıp sormaya Bir değil, yetmez yüz defa da gelsem dünyaya Yetmez seni unutmaya Çisil çisil yılların üstüne yağıyor hasretin Dudaklarımda alev alev öpüşlerin Aklımda o yemyeşil gözlerin Dalga dalga, güz sarısı saçların Yaşatıyor bende seni sensiz, anıların Yağmur yağıyor, çisil çisil Bir de soğuk var ki havada sorma Bu bomboş evde üşüyorum Masada yarısı boşalmış rakım Çisil çisil efkâr yağıyor Yine seni, seni düşünüyorum Sensiz geçirdiğim zamana ömürden ziyan Yaşamdan kayıp diyorum Ben seni çok özlüyorum Yeşil gözlerini Sarı saçlarını Öptüğüm o gül dudaklarını Seni Ben seni çok özlüyorum Çisil çisil yağıyorsun yüreğime Çisil çisil… Gürsel İleri
![]() |
#90 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çocuk
Cebimdeki paraya Üstümdeki elbiseden akan gösterişe Bir kuru caka, fiyakaya Bakıp, aldanma çocuk Ben senden daha yoksulum Ben huzura acıkmışım, sevgiye susamışım Sen nasıl vitrin c****** dayayıp, burnunu O pahalı oyuncağın Doyamıyorsan seyrine Düşlüyorsan ona sahip olmayı Ben de mutlu bir çift görsem Kaybettiğim mutluluğun özlemi saplanır yüreğime Ben, gerçek dostluğa Ben, gerçek sevgiye Ben, huzura acıkmışım, susamışım çocuk İnsanlara güvenmişim, aldanmışım İnsanları sevmişim, yanmışım Ben Ben, gerçek dostluğa Ben, gerçek sevgiye Ben, huzura acıkmışım çocuk... Gürsel İleri
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|