![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sarılma Bana
Geleceğin değilim, Sarılma bana. Üzülürüm; Düşersen bunalıma. Ben ömrümü koydum sandala, Su nereye akarsa; Ben oraya. Varırsam birgün kıyıya; Okunacak ruhuma; Fatiha..! Daha yolun başındasın, Al aklını başına, Hadi..! Dön, dön artık Sarılma bana...
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Savruntuda
Fırtınada savrulmadan, Hasret ile kavrulmadan, Yarınlardan korkmadan ...................Sen ve Ben.. Her zaman her yerde, Sevgi ile göz göze, El ele diz dize ...................Sen ve Ben.. Sadakatimizi yeminle, Yüreğimizi mühürle, Bağlanmışız ruh ile, ....................Sen ve Ben.. Özümüz sözümüz bir ise, Dosluğumuz,sevgimiz denk ise Birlikde yürürüz ölüme bile, ....................Sen ve Ben... Yaşımız başımız geçsede, Ruhumuz hala gençlik de Ne güzel.yaşlanırsak birlik de, ....................Sen ve Ben.....
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Bana Ben Sana
Sen beni benseni ağırlamadık mı, Yaşama sıkıca sarılmadık mı, Kaderin çizdiği yolda; Buluşmadık mı, Sen bana ben sana eş olmadık mı, Alemler kem gözle baksada bize, Sevgiye hasret sarılmadık mı, Ayrı diyarlar'dan gelip'de buluşmadık mı, Sen bana,ben sana eş olmadık mı. Küçük bir dünya kurmadık mı, Gençliğin coşkusunu koparırcasına, El ele tutuşup koşmadık mı. Sen bana ben sana eş olmadık mı. Bir gün değil; Bin yıl gecse de, Her şey sen varsan güzelse, Ömrüm kolunda nihayetse, Sen bana ben sana eş olmadık mı. Kuruyan ağacı yeşertmedik mi. Yaşı başı boşlayıp; Sevmedik mi, Seninle el ele yürümedik mi, Sen bana; Ben sana eş olmadık mı. Cicim aylarını bitirmedik mi, Sinirlenip beni ezmedin mi, İçimdeki seni görmedin mi, Sen bana; Ben sana eş olmadık mı. Bir kanat sen; Bir kanat ben, Bir beden'de tek vucut sen ve ben, Sofradaki aşımız sevgi iken, Sen bana; ben sana eş olmadık mı. Ne güzel yaşlanırsak birlik'de, Bırakma dursun ellerim ellerin'de Yerim koçlar köyün'de; Sen sar beni kefene, Sen bana; Ben sana eş olmadık mı.
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni
Gönül sürdüm merhem diye yarana, sana kem gözle bakana. seni üzen ağlatana, .........................................Beddua'da yım.. Seni bana yollayana. Sevgime aşk katana, Canım, canına olsun heba; Hep tanrıya ..........................................Dua'dayı m.. Geceyi,gündüzle katlayıp, Yoluna hasretimi atıp, Kucaklamak için,kol açıp, ...........................................Yolunda yım.. Sarıp,sarmalayıp kendimce, Seni içime çekercesine, Özlemim hep sevgiye; Olursa'da Sevginle, ............................................Yanınd ayım.
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Beklemek Var'ya
Seni beklemek var'ya,! Özlemeyi'de,yolunu gözlemeyi'de severim. Gidişin hüznüm'e, dönüşün neşem'e Bak..! Tuttuğum ellerinin izi var hala ellerim'de Bilmemki; Herkez seni soruyor.! Neden'se Sitemim var benim'de sensizliğime... Bilesin..! İçimdesin hep özlemim'de.. Solukların var an be an nefesim'de. *******im'de bir gündüzlerim'de, Seni benle süslediğim'de Yolları çeker; Uzağı'da yakın ederim. Seni Beklemek var 'ya..! Güzelim! Hadi dön gel; Yüreğim'de hasretimsin; BEBEĞİM )))))
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Özlemiyorum Böylece
Ne kilometreler nede uzak ülkeler, Engelliyemediler.. Sesin kulaklarımın kuvezin'de, Seni,özlemiyorum böylece Sarılmış sanki ellerin belime, Gözlerin ışık hızından'da öte, Gözlerimin içinde, Seni, özlemiyorum böylece.. Bağdaş kurmuşsun gibi, Dizlerimin dibin'de.. Gidip gelmeler var; O hayal selin'de Seni özlemiyorum böylece.. Ruhum ruhuna denk, Seni senle yaşıyorum; İçim'de Yokluğun hasret olsa bile, Seni özlemiyorum böylece... Konuşuyorum; Her gece seninle, Hiç gitmemiş gibisine. Ellerin var ellerimde, Seni özlemiyorum böylece... Her yer sıcak baygınlık derecesine, Esinti sevgin oldu; Yüregimde, Seni içtim. zemzem niyetine, Seni özlemiyorum. böylece
![]() |
#87 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Özlüyorum
Seni özlüyorum bir tanem, Gittiğin günden bu güne, Geçti tam beş sene, Hala teninin sıcaklığı var ellerim de. Koyarken mezara seni sessizce Yüreğimi söktüler sanki yok yerinde. Kara gözlüm sürmelim. Hasretin yanıyor hep içimde. Bazen muzip sesini duyuyorum sanki, Gız gardaşım nerdesin diye, Sanki içimdesin konuşuyorsun benimle. Ne olurdu tanrı beni alsaydı senin yerine.. Seni özlüyorum bir tanem Gittiğin günden bu güne. Sen hiç ölmedin ablanın yüreğin'de Ölüme inat yaşatacağım seni içimde..
![]() |
#88 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sessizlik
Yalnızlığa ve sesizliğe, *******de sarhoş. Gündüzlerde sarhoş, Sesim; Bedenim de sarhoş. Sevgim; Yüreğim de sarhoş. Nefesim; Nefesim de sarhoş. Hani Ya.! ******* de; Dilsiz, Gündüzler de; Hissiz.. İçtiğim su bile lezetsiz. Ne; Nedenli, nede; Nedensiz. Sorgulamak da; Gereksiz. Beni delirten..! Sadece; Belirsizlik ve hissizlik, Birde: Şu..! Kahrolası; Sessizlik..!
![]() |
#89 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevde
Sevde kimi istersen sev İster hayali sev,ister gerceği. İster taşı sev ister toprağı Sevde kimi istersen sev Sevgi yoksa yaşanmaz, Sevenin yüzü solmaz. Sevgidir huzurun kaynağı, Sevgidir cana, canın aracı, Sevde kimi istersen sev. Kucakla kendini.kucakla dünyayı..
![]() |
#90 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgi Bitti Yüreğimde
Yaşamak isterken; Sevmeyi...! Delicesine.. Kimbilir..? Kaçıncı savaşımdı bu; Kendimle..! Hayatın akışı içinde Kördüğüm gibi ellerimle; Dağladım..! Hislerimi; Sevmek üzerine. Biliyorum; Çözulmiyecek, Bir denklem gibisine, Beynim durdu yerinde, Başı sonu yok; Bu gidişin, Sevgi bitti; Yüreğim'de...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|