![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Musibet
Musibet gecen son gunlerinde yazin Sen bile son derece acaip ve tuhaftin Halbuki guzel ruhlu, hanim ve mutevazi Karakterinle sana bu hariket tarzi Dogrusu hic ama hic yakismadi Teskil ederken yuksek seref ve imtiyaz Zaman zaman hayal kirikligina ugradigim yaz Bir ruya gibi gecerken gul bahcelerinden Sanki galip cikmis gibi bir ask seferinden Guller kadar ince fakat guzel degildi senden Bu guzel bahcelerde gezenlerin ecdadi Yillarca gorup gecirmisler beyhude yazlari Guller yandilar aciyla cehennem atesinde Beddua almis gibi bir yelerde mazide Hala sesin yankilaniyor bu musibet bahcede Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Nagmeler
ger ruhun berrak nehrin aksiyla, Uyanir sonu olmayan masaldan, Titrek bir damlanin sabah raksiyla, Nagmeler gecer ahenkle yaylardan. Gun yuzunden gecerken duasiyla, Melodiler dolasir notalardan, Biraz durgun gozlerinin yasiyla, Akip gider nisan yagmurlarindan. Guller ve dikenler cini saksida, Omru ziyan olmus kisa bahardan, Bu bahar, melodi, hepsi havada, Bir renk gecer sanki dudaklarindan. Gokle bir altinda durdugun sema, Mavi hikayelerle saclarindan, Bir sey anlatmaya calisir sana, Belki yazdan kalan maceramizdan. Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Guzeldi
Ne guzeldi senle gecen zaman Kokusu bir baska acardi guller Senle gecirdigim o sicak aksam Hep korkardim seni calmasin eller Sizardi yazlari uzerimize seher Nazik ellerinde guller bazan Umrumda degildi dogrusu mahser Kimseler yoktu aramizi bozan Bahcede gozlerinin tatli renginden Sana cicekler topladigim gunler Sen uzanmis gecerken kendinden Saclarini oksardi askla esen ruzgar Askin kokusu sinmis etraftaki esyalar Duruyorlar oyle hic ses etmeden Aksamlari yalniz kendimden gecerken Ne guzeldi senle uyandigim sabahlar Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Kaldi
Guzelligin aklimi basimdan aldi, Nefesimi harcadim anlatamadim. Sevda elini cekti benden, Gul sende dikenleri bende kaldi. Endamin dillere olmus destan, Kimi gorsem guzelligini anlatirdi. Baktikca sana kendimi alamadim, Ask sende hasreti bende kaldi. Ne bir selam verdin ne de kelam, Sana kalben diyeceklerim vardi. Kus gibi hafifim kanatlanip ucacam, Karanfil sende kokusu bende kaldi. Yar kesmisti benden selami sabahi, Kimsesiz garip gibi ortada kaldim. Omrum yetse de gorseydim aski, Bu dunya sana dertleri bana kaldi. Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nedir Sence
Agzindan cikan her kelime, Dudaklarin bir bilmece, Yuzun isik saciyor, Bende kalan resminde. Belin ince mi ince, Yuruyorsun zarifce, Giydigin yakisiyor, Guzelim bedenine. Makyajinda ki pembe ton, Uyuyor gozlerine, Kulaklarim hayrandir, Bana seslenisine. Askini hissediyorum, Verdigin nefesinde, Deli olmak isten degil, Bana sitem edisinde. Bendeki bu dusunce, Eger ask degilse, Nedir sence? Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nerede
Aski aradigim hep o yerlerde Seni kiskandigim yaban ellerde Sevdigine dair bir isaret ver bana Beni hasretle saran o kollar nerde? Gorkem ihtisam ne varsa hepsi sende Gezinip duruyorsun gulbahcelerinde Seven bu kalp kurban olsun sana Bana askla bakan o gozler nerde? Cisilerken yagmur gok gurultusuyle Altinda duruyorsun simsiyah pardosunle Islak saclarinla durusun bir baska Bizleri kavuran o yaz gunesi nerde? Sana asik oldugum bu musibet devirde Bir baska guzeldin sen gelen mevsimle Eger zamanin yoksa harcamak icin aska Beraber oldugmuz o gunler nerde? Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#87 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nur
Okyanuslarda gez diledigince eylen Sen bir dalga olup sahillere vur Ara sira bana ask ile seslen Ismin dillerde guzelliginle meshur Guller ahenkle kiskanirlar senden Saclarini serin ruzgarlara savur Renkler icinde desenli elbisen Asktan gerisi hayatta bostur Uyandigin zaman ruyalarin icinden Perdeleri ac karsimda ihtisamla dur Ruh muammasinin acaip urpertisinden Yuzunde isikla tabir edilen ilahi bir nur Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#88 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() O Yer
Karanlikta kayan yildizlarin biraktigi iz Bakmaya doyamadigim o mavi deniz Leylak kokularinin eslik ettigi serinde Ve esiri oldugumuz bu ebedi surgunde Yuzunu oksayan bu ince hava Birbirine karismis sanki muamma Bilmedigim bir yerlerden esen ilik meltemin Savurdugu desenli elbise icinde sen ne guzelsin Pembe hayaller icinde kaybolmus bu genc yasta Karsi konulmaz cazibenle davet ediyorsun aska Goz acip kapayincaya kadar deyisen mevsimlerin Bir masal gibi renkleri arasinda duruyor hayalin Bu askin sessizliginde beni rahatsiz eden dusunceler Dalgalar sahili oksarken zaman akip gider Gercekle hayal arasinda bocaladigim celiski Ve aramizda aska dair herseyin mevcut oldugu bu iliski Sen orda yeni acmis gulleri toplarken sevgilim O yer ki gozlerim kapali olsa da ezbere bilirim Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#89 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Omur
Seninle beraber gecen omrumde, Kalbimde biri yoktu senden baska. Gulumsedim dalarken anilara yeniden, Inan hic kimsesi yoktu gozumde. Dayanilmaz bir ihtiras vardi, Bana ask ile bakan gozlerinde. Sen dogarken tanrinin kattigi, Sanki tatli bir sey vardi ozunde. Aski yasadim doyasiya seninle, Gonlum senle hayat buldu aniden. Dolastik ask yollarinda elele, Sanki sevmegi kesfetmistik yeniden. Zaman izin verse donsem geriye, Yine seni severdim cani gonulden. Seninle gecen omrumde askim, Inanki hic kimsesi yoktu gonlumde. Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#90 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ozlem
Sabahin isiklariyla yekpare mevsim Serin ruzgarlar saclarini oksayip sevsin Bir kargasa icinde gercek sandigim hayat *******in getirdigi ruyalar kadar berbat Biliyorum keyfin yok senin bu aralar Aklini basindan almis soguk havalar Bir gul gibi acacagin bahar yakin Tenini yakan gunesin isiklarindan sakin Bitmeyen hayal icinde harcarken gunleri Sen bahcede toplarken yeni acan gulleri Zamanin huznuyle hatiralar akip gider Askimiz bir nagme gibi yazlara siner Zihni Ozselmanoglu
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|