![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gülecek Elbet
İçimde acılar dilimde hasret Gün gelirse eğer bitecek elbet Biraz daha dayan biraz da sabret Benim de bu gönlüm gülecek elbet Başımda eserken hicran meltemi Akşam oldu çattı muhabbet demi, Her dertli insanın gönlü böyle mi Yaralı bu gönlüm gülecek elbet Bir ömür geçsede seven unutmaz Kaç kalbe de girse onu avutmaz Akan o yaşları eller kurutmaz İnleyen bu gönlüm gülecek elbet Her günüm her anım hasretle geçse Günlerim terk edip geceye dönse ******* üstüme siyahı örtse Karalı bu gönlüm gülecek elbet 17/11/07.....Berkay Kur Değerli Gönül Dostumdan ---------- Kırılsa ışıklar, günler bitse, Hep anılardaki acılar akla gelse, Her gün yesemde hayattan sille, Kanlı gözlerim gülecek elbet................Ender Pehlivan Aşkınla, varsın yansın yüreğim Razıyım, alevinde külleneyim Huzur-u mahşerde de seninleyim Bu seven kimmiş, göreceksin elbet...............Külkedisi_ Berkay Kur
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gülün Payına
Aklıma gelmedi solmazsın sandım Nasıl aldandım ben o gül kokuna Nazına işvene nasıl da kandım Hep küskünlük düşer gülün payına Gülleri elimde kurutup gittin Yaşımı gözümde bırakıp gittin Sevgiyi hasrete unutup gittin Hep sitemim düşer gülün payına Özlemi içimden bir atabilsem İsmini dilimden bir sökebilsem Resmini elimle bir yakabilsem Hep gözyaşım düşer gülün payına Soldurdun döküldü her bir yaprağım Kurudu çatladı taze toprağım Suyunu yitirdi akan ırmağım Hep bir ahım düşer gülün payına Berkay Kur
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülüp mü Geçelim
Mutluluklar bu kadar, kısamı sürer Saadeti yaşamadan, hemenmi biter Aşk denen illetin, tadı damakta kalır Sevginin yerini, dert kahır alır Önceden bilinse, hiç severmiyiz Aşkımızı yollara, hiç serermiyiz Bile bile mechule, biz gidermiyiz Hayatın cilvesi diye,gülüp mü geçelim. Berkay Kur
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gün Be Gün
Ölüm ayırırdı öyle derdin hep Gün be gün canımı söküyor hasret Neydi ayrılığa bilmem ki sebep Gün be gün canımı söküyor hasret Seni öyle sevdim her şeyden de çok Yerinin sahibi başka biri yok Yokluğun içimde ateşten bir ok Gün be gün canımı yakıyor hasret Nasıl bitti bu aşk anlayamadım Gözlerim kan doldu ağlayamadım Kendimi hayata bağlayamadım Gün be gün canımı yıkıyor hasret Yangın yeri gibi artık bedenim Özlem bundan sonra kaderim benim Yokluğundan tir tir titriyor tenim Gün be gün canımı sıkıyor hasret Berkay Kur
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hadi Bana Eyvallah
Başlarken aşkımız,mutluluktan uçardın, Ne çabukta bitirdin,o cicim ayları, İçinde bana olan birazcık saygın vardı, Görüyorumki şimdı artık o da kalmadı. Birgün rahat görmedim,ne bu hal,ne bu tafra, Bıktım artık usandım,rahat yokmu yuvamda. Sen beni yabancı bil,ismimi beyninden sil, Sızlayıp,ağlayacak sanma,umrumda bile değil, Gurur, haysiyet bırakmadın,kaçıyorum şerrinden, Geri dönmem vallaha,hadi bana eyvallah, Berkay Kur
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hadi Canım Sende
Hasret ve özlemle geçsede günler Gözünden gitmezse mazili dünler Elinde mi soldu tuttuğun güller Hadi canım sende duysam inanmam Huylu huyunda bak vaz mı geçecek Altı üstü sevgi yaş mı dökecek Gönlünü açıpta gir mi diyecek Hadi canım sende sevsen inanmam Beni düşünüp de arıyor musun Hayalimi tutup kokluyor musun Yokluğuma yanıp ağlıyor musun Hadi canım sende görsem inanmam 11/12/07.....Berkay kur Değerli Dostlardan ................................. başını vursan taştan taşlara saçını yolsan binbir kahırla halini anlatsan dosta düşmana yemin ederim durupta bakmam...............Aysun Tekeli (kış güneşi 1966) Aşkınla düşmüşüm devasız derde Taş yüreğin nerde vuslatın nerde Kapatmış gözünü işıksız perde Sevda pınarından aksan inanmam..........Osman Öcal Resimlerimi elinde görseler Kara gözleri ıslandı deseler Şimdi de pişman diye söyleseler Hadi canım sende artık inanmam..........Külkedisi_ Nice saf kalplerin girdin kanına Neydi bunca hırsın kastın canına Çağırsan da beni şimdi yanına Hadi canım sende varsam inanmam...........Burhanettin Akbağ (siyah + beyaz) Bir kerecik olsun, aramadın ki Derdin nedir diye, soramadın ki Kalbimin sesini, duyamadın ki Hadi canım sende, ölsem inanmam..........Hamit Körken (haz) Berkay Kur
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasret
Aniden geliver bitsin bu hasret Yüzünü göreyim sevinsin yürek Anıları toplayıp birlikte silsek Eskisi gibi sevsek sevilsek Güzel gözlerinin ışıltısıyla Karanlık dünyamı gelde aydınlat Güzel yüzünün tılsımıyla Şu boş kalbimi sevginle donalt Gözlerimin içine öyle bir baksan Ateşli duyguyla bedenimi yaksan Bir daha gitmeyip yanımda kalsan Eskisi gibi kadınım olsan. Berkay Kur
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasret Şarkısı
Kulaklarım çınladı, benimi andın yine Gözlerimde uyku yok, hayalin önümde Gözlerim nemli, sanki nisan yağmuru Gidipte dönecek gibi, gurbet kuşları Dilimde her zaman, hasret şarkısı Kulaklarımda senin, aşkının çağrısı Dilimden düşmeyecek, hasret şarkısı Gönlümde bitmeyecek, bu hasret sancısı Dudaklarımda ismin, bir dua gibi Andıkça adını, titretiyor şu kalbimi Yüreğimde hasretin, sönmeyen volkan Bekliyorum yollarını, gelecek gibisin her an. Berkay Kur
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayal
Nerdesin, nasılsın, bir bile bilsem Dağları aşar, sana gelirim Senin kalbini, bir okuya bilsem Ömrümü önüne, kilim sererim Bir gece ansızın, bir gele bilsen Seninle rüyamı, bir böle bilsen Anıları, bir bir sile bilsen Bunları, hayal etmek bile güzel Berkay Kur
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayat Böyle Arkadaş
Benim gibi çekmişsin bir zalimin elinden Seninde mi dinmiyor yağmurların gözünden Sevdan yıkmış senide bir vefasız yüzünden Vefasızlar dünyası hayat böyle arkadaş Alev alev ateşin sönüp dönmüş bir küle Gönlünü kaptırmışsın sen dikensiz bir güle Sahte aşkla boğulan bir kulsun sende işte Herşey sahte dünyada hayat böyle arkadaş Dertlerinin önünde diz çökmüş duruyorsun Yaprakları eskimiş sevgine yanıyorsun Feleğin sillesine hesap mı soruyorsun Hesabı sen ödedin hayat böyle arkadaş Berkay Kur
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|