![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Öğüt
Sokulunca alemin bütün dertleri koynuna Karanlıkta olsa yürümekten korkmayacaksın Asılsa da en ağır sorumluluklar o narin boynuna Güçlü olup en hızlı sen koşacaksın Dolsa da naif kalbin sevdiğinin hasretiyle Başını yastığına gömüp sessizce ağlayacaksın Sis ve gece bastırınca bütün kasvetiyle Gönlünü en sıcak korlarla dağlayacaksın. Haluk Cenk Batur
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Pantolon
İşe falan gitmek istemiyorum Akşama kadar çay içeyim Boş boş gezineyim Asmalı Mescit’te. Ne yalan söyleyeyim Param da yok halimde. Bugün on beş temmuz Doğum günüm. Aramayanları çok ayıpladım. Sevgilim! Bana pantolon al Zayıfladım. 2005 Haluk Cenk Batur
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Racon
Demek her şeyin raconu varmış Bugüne kadar inanmadığım bu düstur Karşıma çıkıverdi bugün Sevmekte bile bir kural aranırmış. Bahçedeki kedilerle bile Akışına bırakılmış bir arkadaşlık kuran ben Sana aşık olduğum için Artık yeni kararlar alıyorum Anladığım kadarıyla Bu hem senin hem benim için. Sen dersen ki ben sadece aşık oldum O zaman yıkarım bütün tabuları Sen arama o arasın, Kendini fazla gösterme Değerini bilsin saçmalıklarını Bir kalemde siler atarım. Hele birde dersen ki Lutfedilen ömrü seninle paylaşırım O zaman kilo bile veririm Sen yeterki sev Ben bütün tabuları ezerim. Haluk Cenk Batur
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Pazartesi
Sabah kalkacaktım, Çay içemesem bile gazeteye bakacaktım. Duş alacaktım, Güzelce giyinip kırmızı gömleğimi Ve sevdiğim pantolonumu Saçlarımı fiyakalı tarayacaktım. Arkası çiçekli aynamı çatlatacaktım. İşe gitmek için evden çıkacaktım. Her sabah yaptığım gibi Güneşe selam çakacaktım. İşyerime geldiğimde çaydanlığa su koyacaktım Birkaç telefon açtıktan sonra Tomurcuklu çayımı içip afyonumu patlatacaktım. Akşam olunca; Her zaman yaptığım gibi En son otobüse koşturacaktım. Eve gelince salata yapacaktım, Sofra hazırlayacaktım, Yemek yedikten sonra sigara yakacaktım. Arayacaktım. Yapamadım. Ayrıldım. 2005 Haluk Cenk Batur
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ro-Ro
İkimizde korktuk. Engin denizlere açılamadık Ne sen bir şilep olabildin Nede ben bir ro-ro. İkimizde korktuk. 2005 Haluk Cenk Batur
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rum-lar
Bugünden itibaren rumları çok seviyorum rumlar benim en iyi dostum en iyi arkadaşım. Bugünden itibaren hayatımı rumlar üzerine kuruyorum… Çünkü; Seni istiyo-rum Seni bekliyo-rum Seni seviyo-rum. 2004 Haluk Cenk Batur
![]() |
#87 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rüya
Görsem, anlasam ne yazıyor acaba? Bir kapı belirir, kilitsiz Dev vücuttan naçar gözyaşı Sabah,zabıtlara düşüldü rüya. Görsem, anlasam ne yazıyor acaba? Zengin kederimin kaynağı bu mudur acaba? Bir kapı belirir, kilitsiz Bir kapı bir kapı, özne belirsiz fiil mecalsiz. Dev vücuttan naçar gözyaşı Evet dökülür, çünkü daha ufak yaşı. Sabah, zabıtlara düşüldü rüya Özet bu: Hayat düşünmektir vesile rüya. Zengin kederimin kaynağı bu mudur acaba? Bir kapı bir kapı, özne belirsiz fiil mecalsiz. Evet dökülür, çünkü daha ufak yaşı. Özet bu: Hayat düşünmektir vesile rüya. Zengin kederimin kaynağı bu mudur acaba? Yegane dost saydığım çay ve sigara. Bir kapı bir kapı, özne belirsiz fiil mecalsiz. Yankı dua suçu belirsiz. Evet dökülür, çünkü daha ufak yaşı. Damlası deler acımadan dağı taşı. Özet bu: Hayat düşünmektir vesile rüya. Teneffüs o teneffüs o, hatırlatan rüya. 2004 Haluk Cenk Batur
![]() |
#88 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Sığınıyorum
Kılkuyruk pantolonlardan, Serseri ayakkabılardan Dağınık saçlardan, Zehirli yankılardan, Arkası görünmeyen yollardan Sonu gelmez tatlardan Sana sığınıyorum. Şeytanın oltasına takılmış nisadan Denizleri yaramayan asadan Beynimi kemiren tasadan Zevki şiar edinen masadan Sana sığınıyorum. Seni yazamayan kalemden İçimi ferahlatamayan heceden Senin için gözyaşı dökmediğim geceden Sana sığınıyorum. Kardeşimle paylaşmayacağım paradan Yolunda harcamayacağım maldan Bana hamallık getirecek kardan sana sığınıyorum. Boş yere alnımdan akan terden Gayesizce giyotine yatan serden El açıp dua ettiğim bu girift yerden Sana sığınıyorum. Gösteriş için vardığım secdeden Her yalana kılıf aradığım gerekçeden Arzuhalimi bildirmeyen duadan dilekçeden Sana sığınıyorum. Haluk Cenk Batur
![]() |
#89 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sarıyer İstanbulun en güzel çocuğu
İstanbul’un en güzel çocuğu Benzer mi hiç öbürlerine? Beşiktaş’a,Taksim’e,Eminönü’ne. Çok oynaktır onlar Bir dakikaları diğerine uymaz. Azgın yanın Suların Karadeniz’den gelen Gümbür gümbür ses getiren Sularındır en azgın yanın. Aşıkların en çok gezdiği yerdir sahil boyu Büyükdere,Kefeliköy, Tarabya, Yeniköy,İstinye,Emirgan. Balık tutanların Bir bardak demli çay içmek isteyenlerin Spor yapanların Ağlayanların Ağlayamayanlarında mekanıdır sahil boyu. Ormanların rehabilitasyon merkezidir Varoş hayatlara ayaküstü et lokantasıdır Kendin pişir kendin ye tesislerin. Zaten kimse kendisi pişirip te kendisi yememezlik yapmaz. Yüzmek isteyen Yada kendisiyle savaşanların uğrak yeridir Kilyos,Gümüşdere. Arabayla geçirilecek en lüks hafta sonudur Peynir,domates,karpuz,üzüm,içene bira içmeyene kola Sunulur. Taze ekmek’i de unutmamak gerek. Tüm bunların toplandığı merkezdir taze ve beyaz ekmek. İstanbul’un en güzel çocuğu Benzer mi hiç öbürlerine? Beşiktaş’a,Taksim’e,Eminönü’ne. Çok oynaktır onlar Bir dakikaları diğerine uymaz. 2002 Haluk Cenk Batur
![]() |
#90 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Beni Hiç Sevmedin
Şefkat bekleme benden artık Dara her düştüğünde arayacağımı sanma. Baban gibi delikanlıda görme beni İstemiyorum. Sen beni hiç sevmedin nazenin Sevseydin hissederdim ben. Sana her koştuğumda cebimde beş para yokken, Yada bakkaldan ıkına sıkına borç alıp sana telefon ederken Suratıma çarpmayacaktın kapılarını. Benim gibi koşacaktın,benim gibi ağlayacaktın Benim gibi dayanacaktın. Sadece canın sıkılınca *******i Yada annen sana bağırdığında aramayacaktın beni. İşlerinin en yoğun olduğu anda aklına gelmeliydim, En zor zamanında aramalıydın. Yalnız olduğunu hissettiğinde,yada yalnız kalacağını hissettiğinde değil, Gündüzleri aramalıydın gündüzleri beni *******i efkarlanmak herkesin işi. Gündüzleri efkarlanmalıydın. Şefkat bekleme benden artık Dara her düştüğünde arayacağımı sanma. Baban gibi delikanlıda görme beni İstemiyorum. Şimdi n olur ara beni sesini duymak istiyorum diyorsun Aramanı bekleyeceğim diyorsun Duruyorum,duruyorum,duruyorum Geberdim hasretinden diyemiyorsun. Sen beni sevmedin nazenin Sen beni sevmedin Sevseydin hissederdim ben.. Mutlu anlarında aklına geldim mi hiç? Arkadaşlarınla okey oynarken, Dedikodu yaparken, Gülerken,eğlenirken aklından geçtim mi hiç? Oysa sen benim yirmi dört saatimdin Üç yüz altmış beş günümdün, Babamdan azar işittiğimdin Anneme yalan söylediğimdin. Ben seni gerçekten sevmiştim Sevdiğimi de yüz bin kere söylemiştim nazenin. Düşünüyorum da bu kadar şiiri bu kadar şarkıyı bir ağaca,bir taşa okusaydım Onlar bile bir parça severdi beni Sen aşkı bilmiyorsun nazenin Benim bildiklerimi bilmiyorsun Hoş! Bilmekte istemiyorsun. Artık aklıma bile gelmiyorsun. Seni sevmek için neleri göze aldığımı biliyorsun değil mi? Kimleri karşıma alacağı mı? Korkma demiştim sana! Korkma! Gemileri beraber yakacağız Fikirleri beraber yıkacağız Elele tutuşup dağlar dolaşacağız İnip ovaya ceylanlar gibi koşturacağız. Sense bildiğin aşklardan sandın beni Arkadaşlarına hava atabileceğin Sözünü geçirebileceğin Hikayeden şarkılar söyleyebileceğin aşklardan sandın beni Oysa ben aşkın atardamarlarında dolaşan bir alyuvarım Yak deseydin bana, geçmediğin yolları bile yakardım. Yak deseydin bana, geçmediğin yolları bile yakardım. Kusuruma bakma nazenin Artık seni sevemem Senden yorulmuş bir kalple çıkamam yeni aşkların karşısına Her akşam onlarca sigara içip yokluğuna ağlayamam. Annemi babamı kardeşimi karşıma alamam. Sen beni hiç sevmedin nazenin Ben senin rehabilitasyon merkezin Ağlayabileceğin,gülebileceğin,derdini anlatabileceğin. Şefkat bekleme benden artık Dara her düştüğünde arayacağımı sanma. Baban gibi delikanlıda görme beni İstemiyorum. 2005 Haluk Cenk Batur
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|