![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57928
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bugünü Yaşamak
bu gün en mavi renginde denizler şimdi dağlarda geziyorum yalın ayak içimi serinletiyor en isyankar şiirler dumanlar tütüyor aşkımdan hasretini yakarak yağmurlu bir bulut gibidir bedenin güneşin ayı utandırdığı zamansın saçların kömür beyaz pamuktur ellerin gel yanıma bedenin bedenimde yansın sil aklından bütün fenalıkları duy yalnız sana söylediğim şiirleri yırt aydınlık çehrenle tüm karanlıkları parçalayalım seninle gel büyük engelleri sen acı hayatımda şeker şerbetsin yalnızlık koynumdadır tüm ekşiliğiyle benim olan ne varsa senin olsun senin sadece sen benim ol aşkımın benciliğiyle birlikte yanalım sönünceye kadar ateşler, girelim sevda ırmağına kuruyuncaya kadar gönlümüzden dökülsün neşe dolu heceler akmasın zaman donsun saniyeler dakikalar yanımda en güzelsin tüm aynalara inat sıcak kanın benim damarımda akmakta ruhum yanında huzurlu yanında rahat şimdi bütün saatler sevdamızı vurmakta dünleri unut gel hatırlama dünleri tadalım seninle şu anın bal tadını yaşamadık farzet yalnız seneleri hapsedelim yüreğimize sevgi dolu anları Fatih Çınar
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Cana Canan Ne gerek
cana canan ne gerek canan canın içinde can canana olsa gerek binbir can var içinde Fatih Çınar
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cesaretin Varsa
cesaretin varsa gel yanıma aşkı yaşayalım sessiz sedasız kıyıya vuran hırçın dalgalara inat sevda denizine girelim zamansız cesaretin varsa tut ellerimi yanalım seninle kor ateşlerde cesaretin varsa sar bedenimi kül olalım seninle mavi *******de cesaretin varsa gel yanıma yüreğine gömüp dinmez acını kimse görmesin sakla gözyaşlarını takalım başımıza mutluluk tacını cesaretin varsa unut eski aşkları yeni bir aşk yaratalım biz kendimize cesaretin varsa yırt eski mektupları yeniden yazalım biz onları hece hece Fatih Çınar
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çilekeş
seninle ayrıldık amma ihanet etmedim hiç sana ellerimde ellerin gözlerimde gözlerin ruhumda senin izin var bak hala ben çilekeş senden doğma gözyaşları var gözlerimde ben çilekeş ellerinin izi var hala ellerimde ben çilekeş teninin kokusu titreyen bedenimde çokmu şey istedim senden bir ışık gözlerinden gitmemiş gibisin bu yerden dönsen tanırım ayak sesinden hasretinin varmı nedeni kendinden uzak yaşattın beni deli gibi severken ben seni kararttın dünyamı saçların gibi müzik: fatih çınar Fatih Çınar
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çok Şey Vardı Yapacak
ne zaman yaşlı bir kadın görsem annemi andıran annemde böyle yaşlanacaktı derim elini sıcak sudan soğuk suya sokturmadan bende onunla yaşlanacaktım derim evlenip barklanmadan ne zaman annesini arabasıyla gezdiren bir adam görsem bende derim annemi böyle gezdirecektim arabam olunca dağ taş uzak yakın demeden ve ona dünyayı yaşatacaktım ecel gelip götürmeden ecel gelip götürmeden Fatih Çınar
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çöller Ve Buz Dağları
arada bir keskin soğuklara çıkmak lazım ki sevginin keskinliğini anlamak için ve soğuktan ilham almak lazım sevginin gücüyle buzları eritmek için yine arada bir çöl sıcaklarına çıkmak lazım ki sevginin sıcaklığını anlamak için ve sıcaktan iham almak lazım sevginin gücüyle alevleri söndürmek için Fatih Çınar
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Darağacında Son Şarkı
elim kolum bağlı tutamam beyaz ellerini tutamam gözlerim sana yasaklı bakamam mavi gözlerine bakamam saramam sıcak bedenini saramam tutamam ellerini gelemem yanına ayağımda demir prangalar takılı bakamamgözlerine çıkamam belki yarına önümdeki karanlık günler sayılı zaman hiç geçmiyor demirden soğuk parmaklıklar arasında bir allah biliyor seni diledim o soğuk idam sehpasında yağlı ilmek geçtiğinde boynuma bilemezsin nekadar tuhaf bir his idam sehpasına çıkmak ve bakmak çingene celladın ölümden karanlık gözlerine ve düşünmek o an ölümü zaten şairinde söylediği gibi 'ne ölümden korkmak ayıp nede düşünmek ölümü' ve ondan korkmamak uzamış sakallarında doyasıya çocukluğunun kokusunu koklamak ve yinede inadına sataşmak dünyaya bir yanında gardiyan savcı imam ve bir yanında varken bilmemkaç pırpırlı komutan dedimya çok tuhaf sebepsiz sebeplerle asılmak kağıt yüzünden kalem yüzünden mürekkep yüzünden asılmak beynindeki kıvrımlar yüzünden asılmak olsun olsun be gülüm bizim cansız bedenimiz bir gübre misali düşerken toprağa filizlenir binlerce yüzünü aydınlığa dönmüş renk renk çiçek aydınlığa dost insana dost kara toprakta kara toprakta MÜZİK: FATİH ÇINAR Fatih Çınar
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Davacıyım
davacı olan benim davalı olan sen suçun gönlüme anahtarsız kilit vurmak aşkımı zindanlara koydun neden? niyetin belki sevdama gardiyan olmak yaz mevsiminde kalbime kar yağdırdın güneş olup yaktın bedenimi zemheri gününde seni ben kanatsız bir melek sanırdım meğer zebaniymişsin en derin cehennemde hayalin her gece bölmekte uykumu ibadetimde bile sen gelmektesin aklıma sevdam uğruna harcadım tüm varımı yoğumu oysa sen varlığınla kastettin canıma evet davacıyım senden davacı iki elim yakandadır bil öte tarafta otursada gönlüme zehirli bir sancı siuletini sileceğim tüm hatıralarda Fatih Çınar
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Deli Gönül
rükuya varırdı dizlerde eller secdeye giderdi saçtaki teller eskirdi ayaklar altında seccadeler şimdi beynamaz gezip ağlarsın deli gönül sevgiliye yazardın sevdalı mektuplar ıslatmazdı başını sağnak yağan yağmurlar açılmazdı gönlünde kapanmayan yaralar şimdi kanrevan gezip ağlarsın deli gönül başı karlı dağları çevirirdin ovaya padişaha kul olmaz yalvarmazdın saraya şahin olup uçar varırdında sılaya şimdi gurbette gezip ağlarsın deli gönül taşları eritirdin nasırlı ellerinde boğulurdu düşmanlar gönlünün kevserinde barınmazdı beyazlar saçının tellerinde şimdi değnekle gezip ağlarsın deli gönül kara bağrını açıp karşılardın kışları yalınayak gezip tırmanırdın dağları nefesinle eritirdin kutuptaki buzları şimdi abayla gezip ağlarsın deli gönül dut ağacı bağlama düşmezdi ellerinden aşk damlardı sazının sırmalı tellerinden akardın sen vuslata hasretin sellerinden şimdi divane gezip ağlarsın deli gönül Fatih Çınar
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Deme Birde
bir yudum sevgiyi çok gördün bana dikenlere atıp gül deme birde ben sende idim el oldum ben bana aynalarda kendini gör deme birde hem hiçbirşeydesin hem herşeyde sen canımda cansın ben son nefeste hem kılıç ol diyorsun hem kın kalkan hemde tırmandığım dağlara yol deme birde beni benden alıp ellere sattın sanki bu canı yoktan sen yarattın gönlümü hasretin narına yaktın bensiz ol benimle gez deme birde vuslata muhtaçken vuslat zamanı tövbeye muhtaçken tövbemin ahı içimde sakladım o son eyvahı ettiğin cefaya naz deme birde Fatih Çınar
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|