![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Rabbim ALLAH
Bütün canlı sana kuldur, Beni hak yoluna döndür. Aşkın ile beni yandır, Rabbim Allah deyu deyu. İman eden kendin bulur, Hak yoluna canın verir. Canlı cansız sende erir, Rabbim Allah deyu deyu. Çare olursun her ferde, Sen bizi düşürme derde. Hakkı biliriz her yerde, Rabbim Allah deyu deyu. Can dostlara katılmışım, Hak yoluna tutulmuşum. Zikredip aşka kanmışım, Rabbim Allah deyu deyu. Bilge hep adını anar, Adın ansa içi yanar. Zikredip aşkına kanar, Rabbim Allah deyu deyu. 20,10,2007 Hamza Bilge
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sadece İkimiz
Bitirsek özlemini yılların, Baş başa kalsak bir gün, Kimsesiz sessiz, Öyle baş başa göz göze, Zamanı unutsak, Sarılsa bedenlerimiz, Sevdayı yaşasak ikimiz. Yılları bir bir tüketip, Özlemleri bitirsek, Saatler ilerlemese, Zaman bitmese, Deli Sevdalara dalsa yüreklerimiz. Akşam olmasa, Güneş doğmasa keşke. Özlemler erise bir bir, Aşka kudursa bedenler, Tutkularımız çıldırsa, Unutsak herşeyi, Sadece ikimiz olsak, Sadece bizi yaşasak, Öylece ölsek. Ve sevdigine hasret kaldığın kadar ona yakınsın. 04,07,2008 Hamza Bilge
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SeN OL
Helal kazan rahat uyu İnsanlara kazma kuyu. Her insanın var bir huyu Dost yüzüne gülenden ol. Bu dünyanın sonu boştur Sevgi sayğı gayet hoştur. Hayır etmek sevap iştir Sevap eden kullardan ol. Haksızlığa paydaş olma Haram meclisinde durma. Çıkar için hatır sorma Hatır bilen kullardan ol. Allah tan doğruyu dile Katma işe haram hile. Zor gününde olsa bile Sabreyleyen kullardan ol. Muhtaçları koru gözet Günahkarı kolla düzelt. Gir derğaha eyle hizmet Hizmet gören canlar dan ol. Bilge nasihat eyledi Bildigi kadar söyledi. Dostluğu size yeğledi Onu dost tan bilenden ol. Nefis üç köşeli diken gibidir Ne türlü koyarsanız batar. Hamza Bilge
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Mecburum
Seni seviyorum. Gecenin gelişi, Yıldızların kayışı, Sabahın oluşu, Güneşin doğuşu gibi. Sana mecburum. Çiçegin açması, Suyun akması, Yağmurun damlası, İnsanın nefes alması gibi. Çok oluyorsun artık böyle gitmek mi olur. Her gidişinde kendini bende unutuyorsun. 13,08,2007 Hamza Bilge
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sende Kaldım
Yine seni düşündüm, Seni yaşadım bu gece. Seni içtim yudum yudum, Uykuları astım geceye. Kirpik üstüne kirpik komadım, Hep seni hayalledim, Şarkılara eşlik ettim, Şiirler yazdım adına. Sana ağladım gece boyu, Ağıtlar sıraladım adına, Bütün geceme seni çizdim, Seyretmeye doyamadım. Hep sende kaldım gece boyu, Hep seni okudum, Seni dokudum gönlüme, İlmik ilmik sana bağlandım. Hep sana ağladım, Hep sende kaldım. Aramızda kahrolası ğururum var. 22,05,2007 Hamza Bilge
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sende Unut
Kimler gelip bu gönülde kalmadı ki, Kimler girmek için, Aralamadı ki. Kimler birşeyler almadı, Kimler çalmadı ki. Ne sevgiler yaşanmadı ki bu gönülde. Kimler konuk olmadı, Kimler unutmadı ki. Sende git. Sende unut. Kimler unutmadı ki. Canım sevgilim diyen, Kimler unutmadı ki. Kendini değiştirirsen bir başka Değişime gerek kalmadığını görürsün. 14,02,1993 Tufanbeyli Hamza Bilge
![]() |
#87 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizlige Eyvallah
Özlemin özümde ilk dolunay Hasret yüklü şiirler yansıtır ebruli. Ve aşkın müridi gözlerin Zikirler okutur yüregime. Bütün sensizlige eyvallah. Hiç birleşmeseydi keşke dudaklar, Şimdi param parça sensizligim. Alıp başımı gitsem dağlara, Dağlar türkülere özlem. Şarkılar gelin olmuş düşlere. Düşlerde özlem yatar, Özlemde ben varım. İnsanlara iyi davranmanın hiçbir maliyeti yoktur. 16,07,2007 Tufanbeyli Hamza Bilge
![]() |
#88 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdam Şiirlere Yanık
Gül kokan ellerindi, Kıyamadığım tutmaya, Ve unutamadığım bir türlü, Sarmaşık güller içinde deli divane, Korkarak öptügüm, İnci güzelligindi herşey. Sen yoksun artık, İçime doluyor güzelligin, Gönlüm güzelleşiyor, Ozan yüregim sarmal dolaş, Herşeye seni yazıyor. Seni göremezsem, Ölürsem sensizlige eger, Sevdam şiirlere yanık, Hep özlemlerde ne fayda, Hep özlemim şiirlerde kalık, Sen yoksan eger, Sanki dünyam yanık 04,12,2007 Hamza BİLGE Hamza Bilge
![]() |
#89 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdamız Günahsız
Gücüm yetmiyor sana sitem etmeye, Ne olur geri dön. Zamansız acılar büyütme, Acılar tatsız acılar buruk. Yanlızlık çok kötü, Dillere düşmesin sevdamız, Sevdamız büyük. Hesapsız günahlara düşürme beni, Dillere dökülmesin adım. Ateşim,sana yanarım, Öldürür hep sensizlik. Sensizlik hala soğuk, Hala bıraktığın gibi sevdamız, Sevdamız temiz. Sende kilitli kaldı tutkularım, Sevdam hep sana yanık. Gel ne olursun yeniden gel, Yetim misali sensizlik. Söyle kime yaslanayım, Hep seni sevdigim gibi sevdamız Sevdamız günahsız. Birligin kaderi, ayrılığın safasından daha hayırlıdır. 22,05,2007 Hamza Bilge
![]() |
#90 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgi Yetimi
Diyelim ki sevgi sensin, Ağlamak sana ah tutmak sana, Gözlerin umut yeşili, Hasretin tutsak bedenim. Zaten özlemin ölümse Ne diye öldürür umutladımı, Umut yeşili sensizlik. Diyelim ki sanadır kavuşmalarım, Hasretim seni benim sanar. Durup durup adını anar dillerim, En güzel sevdaları koy gözlerime, Gözlerim sende kalsın, Özlemin bitirsin ne farkeder, Özlem düşlü sensizlik. Diyelim ki seni görmek çok uzak, Kime tutunacak bu beden. Düşler kime kurulacak, Hayallerde kim gelin olacak. Kimi sevecek bu ben, Kime sevgiler büyüyecek, Sevgi yetimi sensizlik. Yerin kulağı var diyorsun ben yer miyim. 15,05,2007 Tufanbeyli Hamza Bilge
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|