![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uzaklardan Gelen Mektup
Keşke sana her gün yazabilseydim Keşke senin için neler hissettiğimi görebilseydin… Aşkın benim çok yakın bir dostum olduğunu Ve beni bir gün yine ziyaret edeceğini biliyordum Ve etti de… Senin orduların o kadar büyük ve güçlülerdi ki Kalbimin kalesini daha önce hiç fethedilmediği gibi fethettin Onun Kraliçesi oldun Kimi Hanedanlıklar kısa sürer Kimileri ise uzun Aşk ile olan dostluğum üzerine bahse girerim ki Seninkisi zamanın sonuna dek sürecek Çünkü sen kalemin beklediği Kraliçesin… Bu sözler sen uzakta olduğun için ortaya dökülmüyorlar Gerçekte sen hiçbir zaman uzakta değildin Ama her zaman benimleydin Her zaman içimdeydin… Ama senin o anlamlı gözlerin Dayanılmaz gülümseyişin İçten dokunuşun Ve tatlı sesin olmadan geçen her gün Hasret, acı, ve işkence barındırıyor… Bu yaşamamız gereken bir tecrübeydi Şimdi yokluğunun nasıl olduğunu biliyorum Varlığının nasıl olduğunu zaten biliyordum… Bana geleceğine söz ver Ben de her şeyin eskisinden de iyi olacağına söz veririm O eski güzel günleri özlemeyeceksin Çünkü her yeni gün her dünden daha iyi olacak… Senin tasarımların ve benim sözlerimle Hiçbir şeyin zarar veremeyeceği sağlam bir ilişki oluşturacağız… Seni soğuk bir Kalaşnikofla aldatacağım kalan günlerin Çabuk geçmesi için dua ediyorum… Benim için orada olacağına söz ver Kollarıma geleceğine söz ver Ben de sana Evrenin Sadece O’na vermeme izin verdiği Hediyeyi getireceğime söz vereceğim Güçlü Sönmez
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uzaktaki Günler
Gerçekler uzak olur yaşarsan eğer dünde Hayaller eser geçer başından istemesen de Yarın da bugünden kötüyse ne olur senin halin Gözlerini kaparsın, küsersin, yaşamak istemezsin Canım sıkılıyor ah canım Geçiyor günler ******* Dinmiyor bu özlem... Sebep arardım bulamazdım Yalnızlığı anlamazdım Bu acı geçmezdi içimden... Bir gün, eskiden benim de bir yarim vardı Olurdum onunla *******de Sevişirdik delicesine... Sen de onun gibi kaçar mısın Yalnız bırakır mısın Yoksa benimle yaşar mısın? Güçlü Sönmez
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Veda
Nasıl unutabilirim Nasıl benden istersin Hangi eller yazdı o mektubu Veda etmek bu kadar kolaysa Neden aramadın veya Gelip de yüzüme söylemedin Duysam da inanmam asla Görsem de kanmam anla Bir söz vermiştik sevgi üstüne Dönemezsin, dönemem ki asla Güçlü Sönmez
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşlı Adam
Ey beybaba Sevdiğinle evlendin mi? Güzeli yaşadın mı? Kim bulmuş derler ya Sen buldun mu mutluğu beybaba? Yaşamanın tadını aldın mı? Doğmaya değer miymiş Anlatır mısın beybaba? Hayatın sırlarını çözdün mü? Sihirli anahtarı buldun mu? Bulduysan şu genç yaşımda bana verir misin beybaba? Güçlü Sönmez
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yıldız
Bulutlarda yağmur damlası ol Düş gönlüme *******i kayan yıldız ol Gir düşlerime Sabrettim yıllarca belki gelir diye Boşuna mıydı söyle Gökte ararken yerde mi bulacağım seni Belki de evrenin en derinliklerine sürükleyeceksin beni Sebebim var mı bilmem Deli gönül gidiyor elden Günah mı bu bir söylesen Yağmur oldum çamura düştüm Sen okyanuslarda özgürdün Yıldız oldum yerimde durdum Sen fezada gezip gördün Güçlü Sönmez
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|