![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Kurşun Daha Sıkma..
Gidiyorsun seviyorken seviyorum demeden Gidiyorsun en sonunda bir elveda etmeden Gidiyorsun göz yaşımı son bir defa silmeden Sana hasret gönlüme bir kurşun daha sıkıp Ey vefasız hiç delice birini sevmişmiydin Ona canından önce,can diyebilmişmiydin Hasret denen acıyı tadıp yenilmişmiydin Bir kurşun daha sıkıp hasretinle dost etme Nerden geldi aklına bu kadar yıldan sonra Tekrar terk edip beni dost etmek yalnızlıkla Geçmişte de yalnızdım ne olur hatırlatma Sana hasret kalbime bir kurşun daha sıkma İlk kurşunu karşıma çıktığın anda sıktın Önce gönlümü çaldın, sonra yalnız bıraktın Tekrar dönüp geldiğinde yeniden hayat buldum Şimdi de giderek bir kurşun daha sıkma Anlayış göster lütfen boşa sevmedim seni Kır elimi kolumu, kırma ümitlerimi Beynimi kurcalayıp beni zincire vurma Biraz anla halimi insan ol, şeytan olma Sana hasret gönlüme bir kurşun daha sıkma. Cengiz Süslü
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir poşet aşk..
Bir poşet dolusu aşk sundun bana Dibini iğneyle delivermişsin Anladım bu falda dert çıktı bana Hoşçakal demeden gidivermişsin Sen çaresiz başım şanssız kaderim Bedenimi yerlere serivermişsin Nihayet gözlerim gerçeği gördü Bir kaç cilveyle beni yenivermişsin Şevkat,umut ararken aşk iksirinde Meğer bana zehri sunuvermişsin Eğilmez sandığım bu gururumu Bir kaç söz ile yıkıvermişsin Git! bütün mutluluklar seninle olsun Anladım ki bensiz mutlu oluyormuşsun Varlığım yokluğum farketmiyormuş Bu ayrılığı çoktan istiyormuşsun Öyle düştüm yıkıldım ki sen bilemezsin Kaldırmak yerine bir tekme atıvermişsin Başımı kaldırmak bir yerde dursun Üstümden yürüyüp geçivermişsin Cengiz Süslü
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Santim..
Hayatımı ölçseler Bir santim bile etmez Allah için erisem Çürüsem bile yetmez. Cengiz Süslü
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Sevdanın Portesi
Kış gelincemi aklina düşüyorum, Yüreğini ısıtıyorum, Yazları daha çokmu ısınıyorsun, Yüreğime hançer sokuyorsun. Bütün çelişkiler sende toplanmiş sanki, Nankör kedinin yumağı gibi. Eh...bu sene geçen yıla göre daha uzundu, Geçen yıla göre daha sessiz bozuldu. Sende hep kendini savunma, geçersiz politika, Arkasından gözyaşı,biraz naz,caz birazda eda; Uyan kızım; insanlarda uyandı,yemiyorlar ayvayı Tanıdılar artık fasülyeyi, baklayı Yok,yok bulunur piyasada kelle soğan erkeği, Onun için farketmez evin tülden perdesi Kimileri ud sever, sesi çok hoşmus derler Sonunun boş olduğunu bilmezler. Şöhret tutkunu olan şöhretlerle olurmuş Evvel zaman içinde,bir varmiş,birde yokmuş Ünlüler insanların reklamını yaparmış, Sonunda onları kar yapan eve atmiş. Ey Allah'ım bunlara akıl ver, ihsan eyle Bunları doğru yoldan eğri yola düşürme Sevgi denen duyguyu anlamayana verme, O cahil insanları atma karlı evlere. Cengiz Süslü
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Soru,Bir Cevap
Soru: Neden gece karanlık? Neden gündüz aydınlık? Cevap: Çünkü birisi sanık Öteki ona tanık Cengiz Süslü
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Şey Bekleme
Hayata küsmeme tek sebep sensin Bundan sonra benden umut bekleme Mühim degil seni başkası sevsin Ettişim duadan hayır bekleme Tohumu toprağa eken bahçıvan Severek sulayıp edecek hayran Sonra acymadan kesip boynundan Koklatır bülbülden neş'e bekleme Gidişim son gidiş geriye dönmem Yemin ederimki seni düşünmem Alem seni sevse ben artık sevmem Eşten, dosttan sorup selam bekleme Bu kaçıncı duruşma kaçıncı dava Ben mahkuma döndüm sense yargıca Gönlüm bir bağ idi, döndü enkaza İfadem bitmiştir tek söz bekleme Bitecek bu ömür sende içinde Ahrete byraktım davamı bende Orda görülecek son celsemizde Merhamet adına bir şey bekleme. Cengiz Süslü
![]() |
#87 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bitirdik herşeyi
Bitmiş tüm güzellikler Bitmiş tüm iyilikler Ayrılmış sevgililer Hayat duruyormu ne Yaşamı zor ettik Hayatı zor ettik Körelttik, körelttik Kalbimizi körelttik. Yanlışları üstüste Hem gece hem gündüzde Küçük yüreğimizde Büyüttükçe büyüttük Bitirdik herşeyi Unuttuk geçmişi Geleceğe merhaba Diyemez olduk. Cengiz Süslü
![]() |
#88 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bitmiştir..
Her gün gözyaşların aksada zalim, çektiğin ızdırap çok az gelecek. Dilerim Allah'tan perişan halin, düşmanını dostunu sevindirecek Beni ne hallere koydun böyle sen Yaptığın şeyleri seyredip beğen. Senin gibi zalimi bir kere seven Bitmiştir,bitmiştir,bitmiştir. ******* hiç bitmesin,güneş doğmasın, hiç bir iyilik gelip seni bulmasın, Allah'a el açmaya gücün olmasın Beni harcadığın yaktığın için Cengiz Süslü
![]() |
#89 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boşluk
Boşluk ki kapkaranlık, hep aç ve hepten susuz, Ufkuma çok pahalı, bedenimeyse ucuz. Bu boşlukla mücadele yazık kaldı sonuçsuz, Çünkü; lügat itilmiş, devir kahpe ve soysuz Zamana mayınları birer birer serptiler Hudutlar dümdüz oldu, zaafiyet ektiler. 'O'na giden yollara, aldatmaca dediler Boş vaadler verdiler, gençliği bitirdiler. Ölüm, güzel olanın gizi ve tomurcuğu En zor güzelliklerin bence dahada zoru O hasretin yokuşu, o Güneşin doğuşu O insanın meleklerle Allah'a yolculuğu. Secdeyi tanımayan, başı boşlarda boşluk Manasız duygularda, anlamsız bir na'hoşluk. Yaradandan kopmanın verdiği o sarhoşluk Gönüllere ekecek açlık, yokluk susuzluk, Sorular sorulunca ben ne cevap vereyim? Yerin dibinde, yerin dibine mi gireyim? Pişmanlık çaresizlik, nasıl geri döneyim? Haklılık payım yokki, nasıl hak isteyeyim? Medet Yarab'bim medet belkide son anımız Zamanı, zamanlara bölen yaratıcımız Bize doğruyu lütfet varsın donsun kanımız Belki bizi affettirir sana sonsuz aşkımız. Sen: her şeye kanisin, sen her şeye rahim sin Sen yok'a da hakimsin, sen var'a da hakimsin Bizdeki pişmanlığa elbet sende şahitsin Emret iyi kulların bizlere yol göstersin. Cengiz Süslü
![]() |
#90 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Benim Çıkışımdır
İtildim kakıldım hep sabır dedim Sövdüler dövdüler sineme çektim Onlar sandılar ki ben ödün verdim İnsanım insanı sevmek görevim İnsana insanım zalime devim Sabrım toprağa sığmaz Bu benim çıkışımdır Benim kendime gelişim Alemi yıkışımdır. Bir pervane misali kapıldım ateşine Su gibi akıp geldim dalga dalga cismine Şeytanı sevse idim çoktan gelirdi dine Bilmezsin ki yokluğun bende isyan yaratır Allah biliyor ya sevindirmez ağlatır. Sabrım toprağa sığmaz Bu benim çıkışımdır Benim kendime gelişim Alemi yıkışımdır. Cengiz Süslü
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|