![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Göz kapakları altındaki gizli hayatlar..........
Hayallerimiz vardır, Kapalı göz kapaklarımız altında Sorumluluğunu hiç alamadığımız hayatlar gibi…. Kuruntularımız vardır, Kanımızla sulayamadığımız saksıdaki karanfillerin İnadına kırmızı açması gibi…. Bir yağmur damlasıyla başlar önce Suskunlukların krizlerindeki sesiz haykırışlar… Nefesin yetmez önce Anlatmaya içinden geçenleri…….. Nefesin yetmez sonra Susturamazsın dilinin olmayan kemiğinden dökülenleri…. On gözlü bir devdir aslında Başını sağa çevirdiğinde gülümseten gözlerini… Ve dokuzuncu yeşil olan gözünden Bir umut yaprağı fışkırır Toprak anasız, Su babasız düşüncelerini…. Hayallerimiz vardır Kapalı göz kapaklarımız altında Sorumluluğunu hiç bırakamadığımız hayatlarımız gibi….. 20.07.06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gözlerim hep hayali gördü sanırdım........
Gözlerim her mevsimi gördü sanırdım… Kış ve bahar arasında, Minik bir yer daha varmış, Ne kimseler göz sürmüş bu gizli mevsime, Nede tozlu ayaklarla kirli duygular sürmüş.. Gözlerim her sabahı gördü sanırdım, Güneş doğmadan önce Tan yerinde bir an varmış, Karanlık arası aydınlık! Mavimi turuncumu belli olmayan…! Ne kimseler yüz sürmüş bu gizli an’a Nede dalıvermişler bu saatte uykuya….! Gözlerim her sevgiyi gördü sanırdım. Aşk ve şefkat arasında, Küçücük bir his varmış, Ne kimseler haz almış bu duygudan, Nede kimse bir yudum içmiş sevda suyundan……. Biraz baba,yaren gibi, Biraz kardeş,ağabey gibi, Kimi zaman bir sevgili, Kimi zaman bir dost eli…. Gözlerim hep hayali gördü sanırdım……….. 25.05.06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerim mi yalan söylüyor,
Gözlerim mi yalan söylüyor, Yoksa bakmaktan nefret ettiğim aynalar mı… Bu her dakika değişen ben miyim, Yoksa hayatımın gözleri mi? Geriye dönüp bakmaya korkar oldum, Ben miyim? Ben miydim geride bıraktığım, Yoksa geride bırakılan ben miydim… Hayat mı devam ediyordu benden önce Yoksa ben mi hayatı geride bıraktım… Gözlerim mi yalan söylüyor, Yoksa aynalar mı benden nefret ediyor… 19.10.05 04:42 KDH |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerim.
Uykusuz gözlerim, Ve içim üşüyor… Sakın bakma gözlerime, Sakın dokunma… Ellerin üşür kıyamam! ! ! Uykusuz gözlerim, Güneşe kavuşur mu acaba? Kamaşır mı gün ışığıyla! Yoksa yazımı beklerim Sabah yerine… Isınır mı sence gözlerim, Burnum akmaz mı soğuktan? Uykusuz gözlerim, Ve içim üşüyor artık, Ben üşüyorum… 23.01.2002 05:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gül Kokulu Serçe Gidişleri..........
Yalnızlıklarım, Yorgunluklara sürükler küskün bedenimi……. Avuçlarımda geçen kıştan kalan Gül kokulu kardelen çiçekleri….. Pervasızca kopartılan bir dostluğun, İzleri takip eder karanlık gölgelerimi…. Bana kalan sadece avuçlarımda, Küçük bir kızın minik sevişleri….. Sessizliklerim, Ölümün diğer yüzündeki serçe gülüşleri…. Bana gitme,kal diyemeyen bir dostun, Sessiz ve hazin terk edişleri….. Yalnızlıklarım, Ve ölüm sessizliklerim…. Avuçlarımda geçen kıştan kalan, Gül kokulu serçe gidişleri…… 12.04.06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gül Yeter...
Bir gülüşün yeterdi Çığlık çığlığa sevişen martıların Mutlu gözlerindeki düşüşü durdurmaya…. Bir gülüşün yeterdi İçimdeki sıradan yalnızlığımın Yanık siren seslerinin ahengini bozmaya… Ve bir güldün, Ve kimsesizliğimde yeni açan Bir gül’dün… Ve bir güldün, Dünyam gül’dü Tarlaların kırmızı ufuklarında… Ve sen güldün, Hayatımız güldü Yanlızlığımızı soldurmaya… 06.01.06 05:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güller aşkına...........! ! ! ! !
Solmayın ey sevgili güllerim, Ruhunuza bülbül sesinden başka ses değmesin… İzlerini taşımayın yüreğinizde Geride bıraktığınız susuz *******in…. Unutun gitsin Kuruyan yapraklarınızı Ve bir bir dallarınızdan düşen Sahte yalancı gözyaşlarınızı…. Sol mayın ey sevgili güllerim, Patlasın içinizdeki bülbül aşkınız, Parçalansın yüreğinizden geçenler, Dağılsın dört bir yana Susuz topraklar alabildiğine özgürlük görsün…. Solmayın ey sevgili güllerim, Bilin içinizden geçenleri Unutmayınız düşüncelerinizi Ki Sol mayın ey sevgili güllerim…. 25.07.06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güneşe Kırgın Bahar...
Geride bıraktığın enkazı görmek ister misin? Geç bir baharın yakınlarından… Bakma sakın sabah ayazındaki kırmızı güllerine, Yok artık onlar, Bir daha açmayacaklar. Dokunma gülümseyerek uçuşan uğurböceklerine, Ne hatırlatsınlar sana o günleri, Ne de getirsinler mutlu gülümseyişleri…, Geç bir baharın yakınlarından, Uzanma sakın kiraz ağaçlarına! Kızarmayacak artık onlarda 14 bahar sonra… Kaldırma sakın başını, kızgın güneşe, Çünkü, gerçekten çok kızgın! Isıtsa da bir bahar sabahını, Senin için hep buz dağları gibi kalacak… Geride bıraktığın enkazı görmek ister misin, Geç bir sonbaharda Sessiz bir kabrin yakınlarından… 04.06.07 23:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayallerimin Şehr-i Diyarı
Ey İstanbul, Kalabalıklarında sevinip, Kimsesizliğinde kaybolduğum tek şehir………. Hayatımdan hiç izler taşımayan, Üzerinde hiç yürümediğim, Gözyaşlarımla ıslatmadığım kaldırımlarının Kokusu sızlatıyor burnumun direğini……… Gün batımlarında sahilerinde olamamak, Bir sevgiliden,candan ayrılır gibi İçimi acıtan, Kalp çarpıntılarımı artıran, Akşam kızıllıklarında hiç seninle kalamamak…….. Ey sevgili İstanbul, Ağlatma beni……….. Hiç görmediğin,hayal bir insana Aşık olmak gibi seni,sensiz yaşamak…….. O incecik boynundaki Gerdanlığında bir taş bile olamamak……… Bir damla yaş olup gökyüzünde, Mavi sularında kaybolamamak…….. Ey İstanbul, Gönlümün yegane şehri, Ne olur ağlatma beni……………. 18.03.06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayatımda Bir Ud sesi...
Yorgun bir gece Ve Simsiyah gökyüzü… Uzaklardan acı bir Ud sesi duyuyorum… Duyamıyorum! ! ! ‘unutturamaz seni hiçbir şey’çalıyor sanki! ! ! Nefes alamadığını hissettiğim anlarda, Bu Ud sesi ciğerlerini açacak! ! ! Gözlerinin görmediği anlarda, Beyaz bulutlar arkasından çıkan Simsiyah gözler,gözlerin olacak… Kulaklarının duymadığı anlarda, Uzaklardan gelen acı bir Ud sesini Devr-i Alem dinleyecek, Senin kulakların yerine… 18.08.2001 13:45 pazar |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|