![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çok sevmiştim
Çok sevmiştim Sevmek korkutuyor bazen beni Ağaçların yapraklarını dökmesi Çiçeklerin solması,kuşların göçü Çok sevmiştim,ilkbaharı,yazı Bembeyaz karın üzerine düşen Yağmur tanesi,güneş ışığı Damlardan düşen buz parçaları Çok sevmiştim sonbaharı,kışı Burhan KÜÇÜK Kdz.EREĞLİ Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Deli çağlarımda
Deli Çağlarımda Ben böyle miydim,sana tutulmadan Serseri,asi,çılgın derlerdi bana Ben bende değildim,deli çağlarımda Son kasırgadan sonra duruldum. Suyu gelmez göle döndüm birden Her daim buhar olup uçup azalan Yağmur yağsın bekliyorum artık Bu günlük güneşlik havalarda Burhan KÜÇÜK Kdz.EREĞLİ Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Demedim ki
Demedim ki Ben sana tutuldum demedim ki Sar biraz.... Bu el senin demedim ki Tut biraz..... Ben sana benim ol demedim ki Yaklaş biraz..... Ben sana unut demedim ki Hatırla biraz.... Beni alevlere sar demedim ki Isıt biraz Bu omuz senin demedim ki Yaslan biraz.... Ben sana konuşalım demedim ki Anlat biraz.... Ben seni özledim demedim ki Hasretim biraz... Ben sana gel demedim ki Kal biraz... Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-01.12.2003 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Demem
Demem Sevgi demem sevgiye Kalbi doldurmayınca Dost demem dosta Dürüst olmayınca Ne hiç kimse sevmiştir Sevdiğini dürüstçe Ne değeri bilinmiştir Yaşamdan göçmeden Yanılıyorsam ne çıkar bundan Ne de ben şiir yazmışım zaten Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Denize doğru
Denize doğru Tam uçurumun kenarında Ha düştüm Ha düşecekken Dost tutmuş elimden Çekmiş almış kendine Avutup durmuş Bilmem kaç yıl Oysa kendimi salıvermiştim Belki sınırlar aşacaktım Param parça bir vücut Dağ,bayır Ova,deniz Bir uçurumun kenarından Dönmüşüm sapasağlam Tüm sınırlar ezilmiş Postalın altında Çamur çökek Denize doğru yürüyorum. Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-02.03.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Denizin uğultusu
Denizin uğultusu Sesimdeki titrek buğu Kayboldu gitti Sendeki gizemli büyü Havada yağmur kokusu Yaktığım parmaklarımın ucu Dalgalıydı kalbim dostum Çoktandır duru Çağırıyor beni şimdi Denizin uğultusu Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-28.10.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dibek taşı
Dibek taşı Orta yerinde köyün dibek taşı Bulgur döver köylü kızları Ellerinde soku hababam vurur Taş dediğin verir bulguru Yarine kızan alır eline sokuyu Çıkarır dibek taşından bulguru Anlamaz ki yari bu huyunu Dibek taşı yer başına sokuyu Dibek başında kızlar türkü söyler Yari kahvede kumar oynar Bulgur hep den bahanedir Yarini bekler dibek başında kızlar Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dileğin mi bu
Dileğin mi bu Bil ki bendedir aşk,sana uyku durak Gözlerim kölen,sen uykuda prenses Geçirdim *******i,gözlerine tutunarak Ay döndü,yıl döndü,ben etmedim pes Uyutmadı yine hayalin,bu gece beni Yalvardın mı Allah’a dileğin mi bu Sen çıkar yine tatlı uykunun keyfini Ben isyandayım,aşkın adaleti bu mu Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-08.12.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dilenci
DİLENCİ Böyle de bir alış veriş hiç yok ki Hep sen alıyorsun,verdiğin yok ki Bu ne biçim alışveriş dilenci Defol diyorum kapımdan Hiç,hiç gittiğin yok ki Dipsiz bir kuyu gibisin sanki Anlayamadım gitti,sendeki bu hali Ne varsa alıp,alıp götürüyorsun dilenci Ben sanki elinde bir oyuncak misali Çaldın yine kapımı,istiyorsun gözlerimi Gözlerin kör olsun senin dilenci Neden böyle saldırıyorsun anlamadım ki Senin kalbin hiç yok mudur dilenci Durmadan istersin şu kalbimi Al,al oda senin olsun dilenci Nasılsa üç beş tik tak atıp gidecek Bana sormadan güzelim dünyadan dilenci Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli 26.08.2003 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dilim seni dileyim (Türküsel)
Dilim seni dileyim (Türküsel) Yarim seni bu çağında seveyim Üstüne al basma,fistan alayım Aşkınla ben kor közlerde yanayım Dilim seni dilim dilim dileyem Sensiz ben dünya malını neyleyim Yarim yollarını gözler dururum Bekletme gayrı aşkına köleyim Dilim seni dilim dilim dileyem Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-11.06.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|