![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni Anmak
gecenin bir vakti seni anmak ne güzel sabaha dek gözlerinin hapsine dalmak ne güzel seher yeli misali savrulan saçlarına ya da dünyanın çilesini unutturan gamzelerinden salınan gülüşe tutunup hayatı kucaklamak ne güzel dört mevsimde durmadan adına türküler yakmak ve adını anmak gece yağmurlarında ne güzel sen kalbimdeki seher seher yeli ruhum en ücra yerlerine kadar es bu gece es ki bende vuslata yelken açayım kapalı kapılar ardındanm çıkıp bakışlarında kaybolayım bakışlarında kaybolmak ne güzel anlatamadığımsın sen tarif edemediğim ama bildiğim tek şey mevcut oda seni sevdiğim seni sevmek ne güzel seni sevmek ne güzel... Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni Seviyorum
bu gün bir başka hallerdeyim. yüreğim bir serçenin kalbi kadar yufka bugün *******i bir başka güzel düşüncelerim daha masum bu gece çünkü seni seviyorum. sen ruhuma bir anda girdin sevgisiz geçen yıllarıma inat çıkıp geldin.meydanlar benden korksun artık,yüreğim dolsun yansın ruhum aşk aleviyle alem duysun SENİ SEVİYORUM sanmaki biranlık heves gülüm ben sevdimmi ölümüne sevenlerdenim gülüm gecenin kaçı olursa olsun bölünsün uykularım çünkü SENİ SEVİYORUM Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda Bende Köz Demektir
gülüm sana nasıl anlatayım bilemiyorum içimdeki yangını sen yüreğimde bir ömür taşımaya talip olduğum kara sevdamsın senden gayrısını neylesin bu deli yürek sana gönlümü açtığım gün ne deli fırtınalara göğüs gerdim ah bir bilsen sevmek kolay değil sevilmekte ama yürek yanıyorsa senin sevdan ile ve sen ruhumu kuşatmışsan gözyaşımda bile seni görmüşsem bilki bu sana olan sevdamın en gerçek belgesidir çünkü sevda bende köz demektir gülüm bu koca cihanda tek sevdiğim değer verdiğim sensin sen ısmarlama değil gönül köşkümün sahibisin ecel gelse bile bu garip cana senden vazgeçmem karşımda orduları dizseler ve dünyaları bahşetseler yinede senden vazgeçmem gülüm sen *******i ruhumun ilhamı sen garip gönlümün pınarı yanan yüreğimin boranı karısın senden ayrılık ne çetin zulüm onun için ne olur ayrılık deme bana dayanamam kaldıramam bu yükü kaldıramam gülüm gece mavisi gözlerin yıldızlarla gülüşsün saçların dağılırken bahar misali sevdam dizginlenir azgın denizlerin dalgası olurum oan kıskanırım seni kendi gölgemden bile çünkü sevda bende köz demektir dağlara dayanırım sen istedikten sonra yakarım yıkarım dünyayı razı gelirim garib bedene sen yeterki iste gülüm ölümde neymiş ona bile gülüp geçerim en yorgun ve en çetin acılara eyvallah eder senin uğruna her şeyi göze alırım kahrolurum sen istersen en berbat hale düşer aşk denen alevde pişerim gülüm sen var san bende varım tut ellerimden hadi beraber yürüyelim sevdanın yolunda ömür katalım aşkın canına dert bana çile bana hasret bana mutluluk vuslat ve yeni doğan gün sana ikram edilsin gülüm.ben en delisini yaşadım acıların ve zulümlerin en katranına katlandım çok aç kaldım çok parçalandı yüreğim ve çok vuruldum sırtımdan ve kalleş kavgalardan yediğim yumruklarda cabası işte böyle gülüm sadece diyeceğim şudur SEVDA BENDE KÖZ DEMEKTİR Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SevdalarHüzün Getirdi
nice aşk maceraları yaşadım hayatta hep yenildim aşka karşı eğildi boynum sevgilerde tutsak kaldım sevdimmi deli severim aslında yüreğimi sonuna kadar açarım sevgiruhuma hapsederim bakışlarını ama nedense hep çile de benim payıma düştü yani sevdalar hep hüzün getirdi bana mutluluğu tadamadım ağladım ******* boyu yüreğimi dağlamaktan beter ettim yırtp attım tüm şiirlerimi oysa ölümüne sevmeye talipdim lakin hep anlık oldu yani sevdalar hüzün getirdi bana Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdam
seni unutmak ne mümkün can paresi gözlerin hala yüreğimde gizli bir gözyaşıdır kırsanda bin parçaya bölsende kalbimi seni asla bırakmam ve vazgerçmem vazgeçmem sevdalım ruhum senin rüzgarındır bu gün fırtınaya kapılıp gitmişim bakışlarının hapsinde ve sen bir gece yağmuru gibi yağdın şafak vakti sızlayan hücreleşmiş ruhuma sen masum bir kaçak benim gönlüm hala ilk günkü gibi sımsıcak sevdalım iklimsiz bir yanım var bugünlerde bir hançer yemiş gibi vurgunum yorgun bir akşamı kucaklıyorum içimdeki en soylu hüzünle sen oluyor bazen akan gözyaşım ırmak misali çağlayasım geliyor eylül ayında şimdi kendikendime soruyorum keşke yanımda oolsaydın dokunsaydın en matemli yanıma solyanıma dokunsaydın sevdalım acılarını bana armağan yolla ben bir gareip aşık evet yalan değil sensin gönlümdeki o sonsuz ışık olsun be çile sendense ne mutlu bana alevlensemde kabulüm senden gelecekse varsın gelsin ölüm sevdalım Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgi Çemberi
ıslak raylar üzerinde yürüyorum adımlarımı atıp çakıl taşları arasına senin hayalinle ıslanıyorum gözyaşlarımı bırakıp avuölarıma seni yüreğimin yamacında gizliyorum halimi sana nasıl anlatayım ki yüreğimin çırpınışını nasıl dile getireyim sen gecenin içinde yıldızların uzaklığındasın ama olsun hayalini bile anmak vuslattır bana bir dünya çiziyorum ikimiz için yalnız sen ve ben sonra bir yayla rüzgarı gibi savrulan saçların geliyor aklıma iskeleden gemiler kalkıyor ve sen içimde haykıran bi ses oluyorsun seninle yaşlanmak istiyorum asırlık bir çınar olup gözlerinin arasında bakışlarında kaybolmak istiyorum geleceği düşünmeden hep seninle olmayı gözlerimi dikip saatlerce bakmayı istiyorum yakamozları titreten gülüşünle şiirleri kıskandıran güzelliğinle yani seninle hayatı kucaklamak istiyorum evet ayrılık her sevdada ortak olabilir sonu vuslat olduktan sonra dayanırım sen en güzel türkümsün benim en güzel yanım sen canımsın hemde cananım divaneliğimi haykırıyorum dünyaya seni sevmek ne güzel şey yalansız riyasız öylesine karşılık beklemeden sadece sevmek seni ne güzel benim şu an ki halim ya mecnunun ya keremin ya da yusufun halidir kimi leylasına kimi aslısına kimide züleyhasına yanmıştır yüzyıllar önce bende sana yanıyorum öylesi koftiden bir şey değil bu aşk ırmağına dalıyorum durdurak bilmeden mola vermeden en delikanlı cesaretimle seni sevmeyi hak etmeye çalışıyorum bir mayıs akşamında gözlerine bakıp şiirler okumak istiyorum en derin uykulardan uyanıp sadece ellerine dokunup yüreğimin çırpınışını hissetmeni istiyorum ben koca şehrin üstüne yönünü yani seni arayan bir şahin im acılarımı emanet bırakıyorum turnalara bebeklerin gülüşüne dokunuyorum yağmurun altında ıslanıyorum sokaklarda yürüyorum ama ne yapsam hep seni düşünüyorum Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevmek Ne Güzel Kelime
sevmek ne güzel kelime seni seviyorum demek negüzel kalpte gizli heycanları yaşamak ne güzel aşkın yanıklığını tatmak ne güzel bir tatlı bakışın hayaline dalıp uzaklara çok uzaklara sevgi dolu aşk dolu günlerin hayalini kurup aşk ırmağında mola vermeden durdurak bilmeden mutluluğu yaşamak ne güzel sevmek ne güzel kelime yarin diyarına salmak yüreği ne güzel sonsuz bir mutlulukla yarin saçlarına dokunmak ne güzel seni seviyorum demek yarı yolda bırakmadan bıkmadan usanmadan adam gibi sevmek ne güzel yalansız riyasız vefakar olmak ne güzel her cefaya göğüs gerip nefretsiz kinsiz aşkı aşk katında yaşamak ne güzel sevmek ne güzel kelime yarin gözlerine bakıp geceleyin aşkın alevinde yanmak ne güzel ne güzel uykuları bölüp yare şiir yazmak ve ne güzel aşkı ruha katık yapmak işte aşk budur demek bir ömür boyu bıkmadan usanmadan sevmeksevmek ne güzel gözyaşı döküp gözyaşında yari görmek ne güzel ne güzel kırmızı bir gülle yarin kapısını çalmak yar kapıyı açınca seni seviyorum demek ne güzel sevmek ne güzel kelime SENİ SEVİYORUM demek ne güzel Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sigara Pakedinde Ağlıyor Şiirlerim
sigara pakedinde ağlıyor şiirlerim uzun bir düşüncenin girdabına kapıldı fikrim zifiri karanlığın ardında seni ve senli yanları aramaya koyuldu gözlerim aşkın suskun ve keskin kokan ihtilaliyle bölündü uykum sen gece gibiydin benim şu yoksul yüreğimde ve gençliğim geçerken keskin virajlardan yönümü durgun mevsimlere doğru çevirip haziran bakışlı çocuklarla yarenleşen kalbime son mermiyi sıkmaya hazırlanıyorum dertli bir yanım var bu günlerde sensiz geçen her saniye yüreğime hançer gibi saplanıyorken gülmek benim neyime devleşen bir isyan büyüyor artık yüreğimde sen seher yeli misaliydin oysa kalbimin odağında Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Siyah Beyaz Düşlerin Sineması
ucuz bir yanı vardı mutluluğun bir girdabın tam ortasında yaşamaktı kuşların kanadına dokunup ağlamak gözlerin bakış evresindeki sınırsızlığı yutkuna yutkuna ağlayan bir çocuğun masumiyetiydi hayat deneno sonsoz ve sınırsız yoksul kavga yoksulluğunda bir sebebi vardı paranında lanetlendiği düşünceler ve şehir mektupları vardı kavgayı bile yiğitleştiren artisler vardı sinemalarda şairler zengin düşlerini gariban sofralarına katık etmediler romanlar yalan yalnış anlatmadı sevdayı mutluluğun fotoğrafı bir çizildi savaşlar barışlar bir bir alınyazımızla birlikte karşımıza dizildi sattler tik tak derken anneler ağlamaya hazırlanırdı babalar memleket sohbetlerinde gençlerse gelecek endişesindeydiler bu gün,yarın ve daha sonra değişirmi sürgün bakan hürriyet dolu bakışlar şiirlerde sekisi gibi masum olur mu? cüneyt arkın ve türkan şorayın ''AŞK MABUDESİ''filmi eski aşklara bir dönüşü anlatırmı ve sadri alışık gibi selam sarkıtan gülen yüzler perçinlenirmi bel kide anlamsız düşlerin durağında bekliyor olabilirim sebebsizliğime sebeb arayan yanımı rüzgarlarla savurabilirim ama olsun benim eskilere hevesli bir çok yanım yazlık sinemalarda kalmış olabilir neyleyim ben böyle yaşamasını seviyorum ve aşkları siyah beyaz bir pencereden izliyorum şimdi bir başka alemde mutluluğu aramaya kalksam elbette yenilgilerim ard arda dikilecek karşıma belkide benden hesap soracak cüneyt arkın ayhan ıiış yürkan şoray vahi öz ve de niceleri ben kendi kalbimdeki şehri ve aşkı yaşamaya razıyım şimdiki sesli ve rezil aşklararın yerine ben siyah beyaz düşlerin sinemasındaki aşkları arıyorum bulmak imkansız gibi görünsede Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son Gece
ağlaya ağlaya sensizlikten kahredercesine yanlızlığa bu son gece hasretin kucağında bir garip yolcuyum temmuzun sıcağında belki sağ belki ölüyüm bu son gece sen anmaktayım uykusuzluğun yamacında evet yanmaktayım ayrılığın hicranınıda bu son gece sen başka alemlerde mutlu ben dağlarda sürgün sen yarınlardan umutlu ben yine vurgun bu son gece sabır kazanındayım telaşlarda değil dünyanın düzenindetim gülüşlerde değil bu son gece Şahin Büber |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|