![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dönemem
Yalvarsanda bir daha geri dönemem Haykırsanda gökyüzüne üzülüp ağlama Ağlarsan yazık döktüğün gözyaşlarına Ben seni maziye gömdüm arama bulamazsın Teselli olsada yaşanmış o güzel günler Hep ümit olur elinde kalan resimler Kabul etmesen de kaybetmenin verdiği acıyı Unutma sen istedin bu çileyi çakmeyi 1999 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Düşlerim
Gözümü kapardığımda seni gördüğüm anlar Seninle el ele mutlu olduğum zamanlar Benim seninle olmak için kurduğum Düşlerim…. Evet Bu benim düşlerim Kimselerin bilmediği yalnız seninle kurduğum Sana kavuştuğum, beni mutlu eden Düşlerim…. Kötülüklerden uzak seninle olduğum İkimizi kavuşturan Düşlerim…. Sen yanımda olmayınca gecenin karanlığında Herkezden sakladığım seninle birlikte olduğum Düşlerim…. Beni sana aşık eden geleceğimizin Düşlerim…. Birlikte olacağımız günleri hayal ettiğim *******i sen yokken birlikte olduğum Düşlerim…. Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gideceğim
Gideceğim buralardan Kimsenin olmadığı uzaklara Yanıma hiçbir şey almadan Bir tek ben Bir tek sigaram Birde bütün sevdiklerimin sevgisi Yolun sonu nereye çıkarsa çıksın Karşıma hangi engel Set olursa olsun Gidiyorum işte Gecenin içinde kaybolacağım Kimse farkıma varmadan Yolun kenarında usul usul uzaklaşacağım Bu şehri kendi haline bırakıp Gideceğim Ağlasam özgürce Kimsenin olmadığı yerlerde Haykırsam bütün evrene gücüm bitene dek İstiyorum senin sevdanı ölünceye dek Yaşanmışlık olsada boşuna Geçti ömür sensiz buralarda Şimdi yoksun bıraktığım sevdalarda Seni getirmedi Ne gelen son tren Nede gardan kalkan son otobüs Neredesin? Hala yoksun yanımda Özledim ben seni Sarılmak isterim doyasıya Ölüm beni senden ayırıncaya kadar Kalbimi bıraktım boşluğa Seni yazdım bütün sevdalara Sevdanın yollarına Sevmek ne tatlıymış meğer Yokluğunda anladım demek Ne zor biliyor musun? Sevdamı arıyorum Kaybettiğim yerde 04.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gizli kalsaydı sevgim
Hüzün dolu gözlerine bakınca vuruldum Acılarla dolu kalbini anladıkça üzüldüm Tatlı dilini dinledikçe sana bağlandım Ne olurdu hep gizli kalsaydı bu sevgim Binbir ümitle sevgiyle sana bağlandım Beni seviyor değer veriyorsun sandım Senden alamıyordum gözlerimi gönlümü Ne olurdu sende beni sevmiş olsaydın Beni bıraktın bir hazan yaprağı gibi Üstüme esen rüzğarla savruldum oradan oraya Bir güzeli sevmekti bütün suçum günahım Ne olurdu hep gizli kalsaydı bu sevgim Bütün sevenlere düşmanım karşıyım şimdi Ben bu hale koyana kin güdemiyorum ki Ne yapsam da senden aşkından vazgeçemiyorum ki Aşkını kalbimden atmaya gücüm yetmezki Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönlüm ne ister
Bir yana dünyaları koysalar bir yana sevdaları İstemem dünya malını gönlüm sevdalardan yana Mutluluk kaf dağında olsa mutluluğa uçmayı bilmek gerek Ben sevdalandım mutluluğa sende sevdalanırmısın. Issız çöllerde gibiyim aşka sevdaya susamışım Tek tesellim mutluluk rüzgarlarının esmesi gönlüme. Kimbilir sevdaya düşmeyen gönlün acısını,sevgisini. Söylesin ıslak duduklar hasret şarkısını yalnızlık bitinceye. Kaç gönül yandı sevda yangınında,bu güne dek bilirmisin Mecnun olmak kolaymı leylayı yanında bulmayınca Neredesin sevdam kaç gece daha geçecek sensiz avare Hasret koyma sevdaya düşen yüreği ateşlerde yanarsın. Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülün
Gülün solarsa en güzel çagında Suç arama bulundugu saksıda Vardır elbet bir sebep Gülün solmasına Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güzel söz
Güzel söz Dağların tepesi herkez ulaşmasın diye var Herkez ufka çıkarsa Ufka çıkmanın bir önemi kalmaz Ama İnkansız olan yok Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hepimizin deryaları vardır
Umudumun kırıldığı yerde karşımdasın gülen gözlerle Teselliler söylersin yürekten dillerinde Mutluluklar dilersin içinden canı gönülden Haykırırcasına Bir sevgili bulamadın bana oralarda Bu gidişle başına kalcam valla Aşkım derya Sözlerim aşkıma delil Sevdama tesellidir Kimseler bilmez içinde ki Saklı kalmış sevdanın sırrını Kimi yârime yazdığım mısralar Kimi sana Kimi kan dökme peşinde Kimi bir avuç toprak Kardeşlik yok olmuş gönüllerde Söylenir sadece dillerde Umutlarımız var yarında Tel tel olmuş saçların rüzgârdan Aşkımı söylerim sana yarına Dilerde dolansın diye avare Sen beni yine unuttun buralarda İlgilensene aşkım derya Kimi ismini söyletir kimi yürekten inletir Sevginin tarifi farklıdır yaşanmış yürekden yüreğe Anlatılsın bir ömür kalsın dudaklarda sevdalar Bu yolun sonu ölüm bilen yok ki valla Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hesap soramam
Bir taht kurdun şu gönlüme söküp atamazlar yerinden Benim kaderim acı çekmek olsada senden vazgeçmem Rüzgârda dalgalanan saçlarını gördükten sonra Beni sana âşık eden gözlerine hesap soramam Seni sevmek bana bitmeyen acılar verecek olsada Hiçbir zaman kalbin bana ayit olmasada Yinede seni sevmekten vazgeçmem biliyorum Her şeye rağmen âşık olduğum güzelliğine hesap soramam 1989 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hiç ummazdım
Ne yapsam bu sevda bitmiyor Senden kalbim nefret etmiyor Gözlerim senden başkasını görmüyor Niçin ayrıldık biz aklım almıyor Ben sana ne yaptım sevmekten başka Delice seviyorsam seni bütün kalbimle Suçum günahım neydi hala anlamıyorum Niçin ayrıldık biz aklım almıyor Neden sevenler acı çeker bilmem Seni unuttum kelimesini asla söyleyemem Ağlayan kalbimi kimselere belli etmem Niçin ayrıldık biz aklım almıyor Hayatta ilk defa mutlu oldum sanmıştım Bütün benliğimle sana delice sevdalanmıştım Bu aşkın sonunda acı çekeceğimi anlayamamıştım Çünkü senden bu ayrılığı hiç ummazdım Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|