![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Haydi Rüzgar Kır Boynumu
Haydi rüzgar kır boynumu deli deli eserek Savur umut tozlarımı yapraklarımdan Ve onları hüzün topraklarına ek Amacım hazan zamanı onları biçmek.. Düşür son damla yaşımı gözlerimden yavaş yavaş Ben yılgınım ki etmene gerek yok telaş Yavaş yavaş es acılarıma, dertlerime ve kederlerime Hani kolonya değimişcesine Annem gibi üfle yaşarmış gözlerime.. Sen değilmisin ki hesabımı dünden kesen Savururken yerden yere kesmedinmi hesabımı Ne iştir ki çaresizlik düşündürmez yarınımı Merak etme duymayacaksın artık deli ahımı.. Haydi rüzgar kır boynumu deli deli eserek Toz duman olup gel tüm yollarımı keserek Çekip al hayallerimi elimden havaya savur Son isteğim çaresizliğimi yıldızlara doğru duyur Ki yıldızlardadır beni bekleyen o yar Duyarda haykırışımı alır belki koynuna koyar Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Haydi Yavrum Dilek Tut
Hiç yaşamamış farzet çektiğin acıları Bir çizgi çek ömrüne, geçmişi unut Bugün hergünden farklı, bu gün bir umut Sende herkes gibi yavrum, haydi dilek tut... Fazlasını dilemeden yaşanacak olanları Seç dilediğince gönlüm yaşatsın sana Bugün artık ben varım, bu gün bir umut Sende herkes gibi aşkım, haydi dilek tut... Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hemde Nasıl
Bir sandaldayım denizin orta yerinde Rüzgar deli, Rüzgar yırtarcasına eserken tenimde Aklıma düştüğün gibi; Dalgalarla geliyorsun. Sallıyorsun beni, sarsıyorsun Çaresizim işte, daha ne istiyorsun? Kulaklarımda sevdiğim şarkılardan bir fasıl Özledimki sorma seni Deli gibi Hem de nasıl. Çaresizlikten kaçmak için ‘’durma küreklere asıl’’ Diyorken içimdeki ses; Nerde bende o nefes. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hikayemiz
Beraber kaleme alıp birlikte oynadığımız hikayemiz son sayfasında şimdi. Okumak zorundayız Ve oynamak zorundayız ikimiz Eğer giderse şimdi birimiz Yarım kalacak hikayemiz. Cesur ol aşkım., asil ol. Başın dik çık ki yarınına Ağlamayasın sonradan. Pişman olmayasın, saçını yolmayasın Yollara vurmayasın kendini Kaybolmayasın. Şimdi devam edelim Acıtmadan daha fazla, bitirelim. Kaç bahar yaşadıkki şunun şurası Unutulmaz olaacak kadar Yaşamadıkki ikimiz. Biz seninle sonbahar yapraklarıyız, Bir ağacın kırılan dallarıyız Okyanuz dalgalarıyız şunun şurası Sahillere varmadıki sevgimiz. Haydi aşkım devam edelim Bizi bekleyen yarınlara Tek başımıza yürüyelim Acıtmadan daha fazla Şimdi bitirelim. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hoşçakal Diyeceğim
unutulmayan bütün aşklara Hoşçakal diyeceğim Bu akşam gelirsen eğer. Elveda diyeceğim Sessizce sen uyurken. Kıyamamki ben sana Zaten nemli gözlerin O gözler uyanmadan Ben veda edeceğim… 2001 Aralık Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İçimdeki Köleler
Küçük küçük köleler yaratmıştım senden Aşk taşıyorlardı kalbime uzaklardan Oraya dev piramitler inşa ettirecektim Belki de yüzyıllar sonrasına taşımaktı amacım seni, Güneşin her doğuşu sensiz Ve her batışında bensiz Sadece bir güzellik olacaktı sakin ve sessiz.. Olmadı. beceremedim, şimdi içimde yarattığım O kölelerim ayaklanıyorlar aşkım Kalbim cayır cayır yanıyor Kalbimde veryasın bir talan Yağmalanıyorum aşkım; Haydi gülüm gel hemen, geç kalma sende Tamamı ile küle dönmeden Alabileceğin ne varsa gel al kalbimdenKüçük küçük köleler yaratmıştım senden Aşk taşıyorlardı kalbime uzaklardan Oraya dev piramitler inşa ettirecektim Belki de yüzyıllar sonrasına taşımaktı amacım seni, Güneşin her doğuşu sensiz Ve her batışında bensiz Sadece bir güzellik olacaktı sakin ve sessiz.. Olmadı. beceremedim, şimdi içimde yarattığım O kölelerim ayaklanıyorlar aşkım Kalbim cayır cayır yanıyor Kalbimde veryasın bir talan Yağmalanıyorum aşkım; Haydi gülüm gel hemen, geç kalma sende Tamamı ile küle dönmeden Alabileceğin ne varsa gel al kalbimden Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlk Bakışlar
İlk bakışlar ürkek olur, korkak olur saf olur İlk bakış öyledirki deler geçer yasakları Anlatması kolaydır, anlaşılmaz arzuları İlk bakış değilmiki, davet eden günahları. Günah olsan ne yazar, çeken ben olacağım Nereyi gösterirsen, oraya koşacağım Neyi arzularsan benden, emrindir diyeceğim İmkansızı kolay edip seni öyle seveceğim. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstanbul
Yine soğuksun Rengin de soluk Bu halinle bana dost olamazsın Hem çok dertliyim Hem de çok içmeli Serhoş halimle beni taşıyamazsın Nerde o masmavi denizinde, El sallayan dalgalar Ah güzel istanbul Ah o eski zamanlar Benden hızlı yaşlanıyorsun Uyuşmuyor artık Ne zevkler Ne aşklarımız Sanki yabancıyız artık seninle Ve sen uyurken horluyorsun Ah güzel istanbul Sislerin ardında kalıp Kayboluyorsun Ve ben aldatıyorum seni Başka bir şehrin Başka bir denizinde Sen bunu bilmiyorsun Ah güzel istanbul Sıkıldım senden Artık beni boğuyorsun Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstiyorsan
Gelmemi istiyorsan Bir yıldız kaydır yeterki gözlerinde Dönmemi istiyorsan Fırtınalar kopar, yağmur yağsın ıslanayım Sen kokarsa bedenim.....geri dönerim. Sevmemi istiyorsan Bir kıvılcım çak gözlerinde ben anlarım Sevilmek istiyorsan Ateşler yakki yüreğinde, tutuşayım Ateşinde kül olursa bedenim......geri dönerim. Yanında istiyorsan Bir damla gözyaşında akayım gözlerinden Canında istiyorsan Eylül'ü geri çağır sonbaharı göreyim Sana doğru savrulursa bedenim......geri dönerim Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İzninle Uyuyorum
Bu gece yazmak istiyorum sana bütün aşkımı Uyuya kalırsam yine kızma bana sevgilim ******* yetmez zaten çok uykusuzum Elimden düşerse kalem kızma bana sevgilim. Canım çekiyor seni, susmuyor arzularım yazmakla Engüzel hayalinle dalarsam rüyalara, kızma bana sevgilim. Sesini bile sever oldum, özler oldum dudağında Eskiyi andım istemeden, fısıltın kulağımda Nasıl da yakındık senle, sarardım kollarımda İstemeden uyursam kızma bana sevgilim. İstanbul da hep senin hayalini kurdum durdum Seni gerçekte istedim de hayalim de sahip oldum. Tutku oldun gittin ben de silemedim aklımdan İstiyorum uyumayı hayalin de yok olmadan. Yarınları beklemek zor ama sabret diyorsun Olsun yine de değer, ben seni bekliyorum Rüyalarımda bile seninle yaşıyorum Unutsam da gördüğüm rüyaların çoğunu, seni seviyorum Mutluyum inan böyle…. Ve izninle uyuyorum. Hakan Şengün |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|