![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kacarcasina....
Sen gittin ya hayatimdan kacarcasina Öyle yiktin,öyle yaktin ki bilemezsin Suskunlugu,gözyasini biraktin yerine Sevgiyi söküp almak istercesine Kalbime sensizligi tattirircasina.. Gözlerimde simdi duru bir hüzün Etrafima sundugum senli bakislar Seni hasretimde saklar,bir ben bilirim Icimdeki korlara inat sevdikce severim Seni sormam kimseye,sadece hissederim. Seni gözlerimden almaya gelme sakin Karisma gözlerime,karisma icimdeki sana Vermem bir daha seni,alma onu da benden Yalnizligimi,bendeki seni bana birak. Ayazlarimda savrulurken ben sana tutunurum Hayali gül elimde,sevdanla avunurum. Yasama gücümü,sevmeyi ben sende bulurum. Sen gittin ya kirarak,yakarak kacarcasina O günden beri ben kalbimin feryadini dinliyorum Nereye,kime gidersen git,yeryüzünden de kaybolsan Buhara,bulutlara da karissan,irmaklardan da aksan Güzel gözlüm,gözlerimdeki güzel seni cok seviyorum! ! ! .................................................. ................................... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kader
Mutluluğun ömrü kısaymış Yakaladım dediğin anda Ellerinden uçup gidecek kadar.... Kader degişmiyormuş Hüzünlere sarılı bir yazgı Ömrün her daim takipçisiymiş.. Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kahır
Bir ümit ışığı sarmıştı düşlerimi Düşlerimde severken sevdiğimi Bir el acımasızca çekip aldı Gül yüzlümü,yarınlarımı; yarimi... Soldu güller,hayallerim darmadağın Soldu mevsimlerden bahar Açamadan çiçekler Yüreğimde acıdan bin kahır... Feryatlarım yükselse arşı alaya Duymaz pır pır çarpan yüreği Mutluluk kanatlarını takınmış Uçmuş aşkın diyarına Bir beni unutmuş geride Bir beni ertelemiş yarınlarına Belki bir gün kavuşuruz diye.... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalbimde Yerin
Sisli camların ardında sevdalı yüreğim Geleceği meçhul bir yol, izlediğim Uzaklarda sevdiğim, yangınlarda benliğim Hayallerimde kavuştuğum Bakışlarında buluştuğum Mahzun bakışlı sevdiğim. Ömrümün devamı dualarım gibi duru En büyük korkum sensizlik kabusu Hiç kimseyle paylaşmak istemediğim Hayalini dahi ellere veremediğim Seni seninle paylaşamadığım Gül yüzlü sevdiğim Onurlu,aydınlık bir çehre düşünürüm Ondan başka güzel bir yüz bilmem Beklerim seni bir çocuk edasıyla Beklerim inatla yıllarca sevdamla Sonsuza kadar kalbimde yerin...... Sonsuza kadar kalbimde yerin...... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kara Gözlüm/Uğurlar Ola...
Kara Gözlüm Sevda bakışlım Bir ben bildim seni Yüreğimi yüreğine Bir ben değdirdim Kara Gözlüm Sırlı bakışlım Sen doğdun dünyama Anamı,babamı paylaştım Ağlarken ağladım Gülerken güldüm Acını acım Seni canımda bildim Kara Gözlüm Sevda bakışlım Yaktın ciğerimi! .. Bu ayrılık pek ani geldi Ben sensiz şimdi ne yaparım Kime dayanırım Kime kızarım Kara Gözlüm Bebeğim Seni ben çok sevdim Ayrılık haberi geldiğinde Senin gibi Hayatımda olmadığım kadar Sakin ve metanetliydim Tıpkı senin gibi Üzülme emi! ... Biz iyiyiz Seni Allah'ına uğurlamaya geldik O çok sevdiğin Efendine uğurlamaya geldik Çilen bitti Kara Gözlüm Asil ruhun rayihalar yaydı etrafına Kokun hala üzerimde Cennetler makamın olsun Bambaşka alemlere Sonsuzluğa karıştın Kara Gözlüm... 10.12.2006 /Berlin Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kardesim
El ele tutusdugumuz o güzel Cocukluk günlerimizi hatirladim Daha dün gibi Masum bakislarinda gördügüm En tatli sevgi ifadesi Kara gözlerini hatirladim. Severdim,korurdum seni Paylasirdim herseyimi. Bak gene yanindayim Dilersen canimi vereyim. Susma,ac yüregini Acilarinin dindigini Görmek tek dilegim. Kardesim, Canim Kardesim...... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kavuşmanın Bedeli
Geceyi örten kara sevdalar En acı tebessümlerinde Gelişini beklerken Gidişiyle sarsılan anlar Sensizliğe başlayan Bir yolculuk arefesinde miyim Yoksa sana kavuşmanın Bedelini peşin mi ödemekteyim Sevinç çığlıkları raksını ederken Yıldızlardan taçlar giydirilirken Sevda sevgiliye kavuşurken Hasret hasretliğini sürerken Vuslat firakınla yanmakta Aşkın gölgesinde umut çiçekleri Susuz kalmış toprak gibi Öldürücü sessizliğinde solmakta. 16./17.05.2006 Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaybettim
Kaybettim bir kez daha hayatta Sevdama sahip çıkamadım Sevmeyi beceremedim Sana layık olamadım. Önümdeki engelleri aşamadım Aşamadım sevdiğim Seni doyasıya saramadım Kaybettim bir kez daha hayatta. Teslim oldum artık hasretine Teslim oldum bu ayrılığa Gidiyorum gözlerim yaşlı Gidiyorum.... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaybolsam
Kara bulutlarin ağırlığınca Yağsam,sel olup aksam Karışsam rahmet deryasına Görmesem,duymasam Bilmesem,hissetmesem Duygulu satırları yazmasam Baharım olamayan yarin Bir başkasına akışını Bir daha bir daha yaşamasam Hasret deryasında Bir damla gözyaşımda Sensizliğime Umutlarıma Sevdama Sarılıp kaybolsam.. Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Keşke
Titrer yüreğim hasretinde Uzaklığına bir de Yokluğun eklenince Uyku firar eder gözlerimden Ufkum daralır Sızım sızım sızlar İçimde bir yerler Dokunsan geçecek Sancım dinecek Ümitsizlik bitecek... Ah yar...Keşke Sözlerinle dokunabilsen Keşkelerin vurmadığı Güllerin solmadığı Hasreti katık yapmış Umut deryası yüreğime. Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|