![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Göçmen Kuşlar...
Düştü Yüregime Ellerin Ateşinde Yandıgım Geceye Başkalarının Etegine Tutunmuş Issız Gecede Yürürken Yıldızlara Gözlerine Baktıgım Kelime Sözcüklerinde Dökülüyorum Yaşlarla Sevdigim,,, Göç Eden Göçmen Kuşa Akıtıyorum Göz yaşlarımı... Ben Seni Hep Seviyorum sevdigim... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Göçmen Kuşu...
Ey saçları sırma başak Yılları eskittim gözlerimde Titreyen ellerim ve sen Yosun tutmuş hayallerimle Hala taze yüregimde sevgin Ben seni cok özledim göçmen kuşu... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gönülden kopan fırtına...
Deniz yok şehrimde mavi mavi Mehtapsız bir akşamın üstünde Acının hüznünde sevinç cıglıklarım Uzak şehirlerin hayalinde düşüm Yargılanan ifadelerim&düşlerimle Varıyorum kocaman gözlerine Derin derin anlamlar sorguluyor Bedeni titrek ürperiyor elimde Nedenler aramadan vardıgım Cevaplarımda heyacanı aradıgım Ona anlatamadıgım duygularımla Sürüklüyor bedenim uzaklarıma Gidenler ve gelenler sürüklüyor Bedenimi ve ellerimin yanlızlıgımda Yankılarda o şehrin öyküsü vardı Hep başroller alkışlandı gürültüyle İçimi yakan enginlerin poyrazında Oldugum kaderin yaşadıgım hissin Koynunda yaşattıgım özgürlügümü Sorgulamadım içimdeki sevgiyi Olmayan sızılarımdı hayata bakışım İmkansızları yaşamadım hiç carelerde El uzatmadım mavi mavi gök yüzüne Gölgeler ardında acımla sevinçimle Yaşadıgım dünyanın mutluluguna vardıgım bir yaşam benimkisi... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gurbete gidiyorsun...
Düşünüyorum yediverenleri Gelmiyor ardı düşlerimin sensiz Yerinde hüzün ve fırtınalı bahar Ey'ki düşlerimin en güzel süsü Sen'ki hayalimin devamı dünyası Şimdi gidiyorsun heybenle Gülüşün eksik dünden hüzünle Gitme desem bütün cüssemle Gidiyorsun gurbet ele hevesinle Kurarım hayalini *******de Yaşarım yoklugunu hasretimle Git selam götür benden olsun Gurbet gurbet gurbet ellere... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gurbetim...
Bırak gurbeti Gidelim kırlara Susmalar bitsin Söz bitsin! ! ! Eyyamlı akşamda Rüzgar eserse Bir daha sev beni Öyleki yüregim sıcak Duru bir bekleyiş umudumda Seni her gün bir daha seviyorum dünya... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Güllere veriyorum adını...
Mavi düşlere veriyorum güllerin en güzelini Yansımalarda dalıyorum umudun yakasına Acılarım tebessüm ediyor yankılanan aşka Vakitsiz dalıyorum akşamaların koynuna Sabahlar olmuyor umarsız *******den Yeni hayaller sürüklüyorum bugünden Yarınlar oluyor heybemle götürdügüm hüzün İsim takıyorum günlerelerimize mevsimlerden Yeşile boyuyorum maskemi mavi derinlerden Cocuklar yapıyorum sevdigim renklerden bize Ucurtmalar salıyorum uzaklara görürsün diye Zaman kuruyorum tüm vakitlere görmeliyim diye Gül kokuyor hala şehrimde bedestenden Kahırlı ellerden dokundu halılarımız sensiz Gel gör memleketimi sensiz ve bensiz! ! ... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
GüLüMsE KaDeRiNe! ! ! ...
İsimsiz kahraman oldun gülüşlerinde Şimsekler gibi ani birden girdin gönlüme Degişen doğada rüzgarım olu verdin varışlarıma Hadi al beni sen kollarına ucur bulutlarına Korkma ben tutarım ellerimle tüm umutlarını Durma ya git yada gel sevelim birbirimizi Yeni dogan güneşime sende ol yanımda Sevişelim ömür boyu ıslak dudaklarınla Kurumasın çicegimiz bahcesinde Bitmesin tütsülerimiz Gülümse kaderine sevelim bir birimizi Ömür boyu... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Günahım...
Olmazlarımdan vaz geçtim Dilegimdi sevdigim gece'de Yıldızlara bakıp yüreginde kalmak Niçe *******i yaşadım yoklugunda Düşler kurdum umutlara Korkularım! dı sensiz olmak Her anda vardın ruhumda Şimdi yaşıyorsam sana Akan göz yaşlarım sana Beni ve seni yaradan ALLAHA Şükürler olsun sevdigim hüz<ünde olsa! ! ! Seni cok sevmekmiş benim günahım... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hasretim...
Sensiz ve sessiz inerim kıyıya, Kıyılarda hasret, ayaklarım yaya; Vardıgım kelimeler susuyor yoklugunda, Kimi mutlu, kimide umutlu yasama, Sensizlige burünmüş yüregim, Bulutlara sarmıs gozlerim, Gecede gizem, karanlık gece, Sensiz yaşamaksa,haram boyle sevdigim... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hatıralarda sakladım seni...
Kayıp kelimelerin öksüzüyüdüm Anlatamadım ben sevgili derdimi Güzlerden bir gün yazarım sana O zaman hatırla beni selamla Sende otur yaz hatırını aşkla Kayıp kendin ışıklarından bahset Öyküsüz bir yaşam nasıl olur Anlatki silinsin içimdeki yaralar Nefrettim karışsın yağmurlara Bagrında yansın yalanların Anlat hatıraları yakmadan içimi Belki yazarım san bir gün sevdigim Saklarım ben aşkımı hatıralarımla... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|