![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Geleyim Sana
Gel gidelim demiyorum Ben geleyim sana Kucağımda anılar Kollarımda sevilerin Ve beynimde gözlerin Delicesine yakan Ben geleyim sana Gelipte seni Sokaklarında berduş olduğum Hafif yollu avare ******* sakladığım Hiç yaşanmamış Ve hiç yaşanmayacak Işıklarının sarhoş olduğu Fenerlerinin ayyaş Sahil kasabalarına götüreyim Gelipte seni Sen gelirsen eğer Saklayamam yalanları Hıçkırıklar dökülür bedenimden Gözlerim arsızca güler Bambaşka bir adam olurum Sen gelirsen eğer Kendi girdabımda boğulurum |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Gidemem Hekime
Nice yiğidi yakmış Gözlerinin karası Daha nice yiğidin Elbet bir gün gelecek Yanmak için sırası Halim yok ki halime Ben gidemem hekime |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Gülemedim
Deniz suskundu Gökler durgundu Orman yorgundu Ben gülemedim Çocuk çıplaktı kadın dişiydi Adam kızgındı Ben gülemedim Dağlar sakindi Vadi sessizdi Irmak durgundu Ben gülemedim Çarşı canlıydı Kasap kanlıydı Kedi baygındı Ben gülemedim Güneş yerdeyi Ufuk bilgeydi Kuşlar sıskaydı Ben gülemedim Gözleri nemliydi Burnu kızarmıştı Yar ağlıyordu Ben gülemedim |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Güneşe Giderim
Bugün Dün gibiydi Sıkıldım Yarında Böyle olacaksa eğer Güneş Doğmasın gözlerime Ben güneşe Giderim Açılırım Belki o zaman |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Hasreti Senden Öğrendim
Bölemediğimiz ne kaldı Kor olmayı beklerken Günler Acılar Sevdamız Hepsi bölündü Yol düşlerinde Kırmızı bir karınca Parmaklarımda yürüdü Ölümü ve yaşamı bölerken Ben hasreti senden öğrendim Bakışlarında ayrılık vardı/bilemedim Bakışlarında karanlık inanki göremedim Karakış hüküm sürüyordu her dokunuşunda Teninde yanlızlık haykırıyordu Gurbeti soluk soluğa Hepsi bölündü Bölmediğimiz Ne kaldı Kaderimle Omuz omuza |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Ordayım
Ararsan ve yanlızlıktan ufalırsan Küçülürse bahar düşlerinde Ve yok olursa çocuk içinde ansızın Titrerse bıyığının altına saklanmış dudakların İri gövden sarsılırsa kuru bir yaprak gibi Ben ordayım.... Küsersen kendine kızarsan yaptıklarına Ve iğrenç gelirse aynaya bakınca hayalin İsmini duymak istemezsen ve kendi kokundan utanırsan Yeri yarıpta içine girmek istersen hani Ve utancından yaşamını bitirmeye karar verirsen Korumak için seni kendinden Ben ordayım Yanlızlık hissettiğinde ve ağladığında yanlızlığına Kaçmak istediğinde bu şehirden Kaybolup gitmek ufukta bir yıldız gibi sessizce Kararsız kaldığında kararında Ben yine ordayım Sevinirim sevindiğinde yaşadığına Kendinle barıştığında savaşları kazanıp Tuttuğunda hayatı bir yerlerinden Yani biraz umut Yani biraz iyimserlik Yani biraz aşk sevgi ve mutluluk güzellik yani Gülebilirsen eğer gökyüzüne baktığında Ben hala ordayım Kızdığında yanlışa İnsanlara gücendiğinde Ağladığında heyecandan İhitiyaç duyduğunda bana Aradığında ve sevdiğinde Ben yine ordayım |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Öğretmedim
Ayrılık falını sen kendin açtın Ben koştum peşinden sen kendin kaçtın Oysaki sevgime nasıl muhtaçtın Sana terk etmeyi ben öğretmedim Ne yaparsı bilmem gurbet elinde Arı bal verir mi yaban gülünde İsmin geziyormuş elin dilinde Sana terk etmeyi ben öğretmedim |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Sana Tutulmuştum
Suda süreyerek ayak izlerimi Gökte sevişerek yeryüzüyle Bir kağıt mendil gibi atarak bedenimi Ve sürünerek kuş tüyü vazomda Ağlayarak ruhumu incitmeden İçimden dekoviller geçerken çarmıhta Yalınyayak yaklaşıken ölüme Kutumdan çıkarırken öfkemi Yanlızlığı kucaklarken nefsimle Öperken yırtık yürek ezgimi Gelinlik bir kız gibi ağlarken Susuşunda özlerken yediveren güllerini Rotatifler gibi çalışırken usulca İntihar ederken zaman dağlarda Susamışken kanayan yaram kurşunlara Bakışırken üveyikler kardelen beyazında Somurturken yarınım dünün ağusunda Büyüsünde oynarken çocukluğumun El sallarken sandukalara omuzlarda Ve kapanırken yokluk içimde büyüyerek Med cezirlerim safadayken şadırvanlarda Oyunlar biterken dünyanın küskün dönüşünde Vururken avcılar içimdeki alageyikleri Maral,ceylan ve yahuda öpüşürken gölgemle Kırıtırken hıçkırık güngörmemiş aynalarda İçim dışımı yerken bir sırtlan gibi iştahayla Çevremde ihanetin dolaşırken yarım ve çeyrek Biterken bahar semavi bir rahlede her gece Istırap yükselirken bir sancak gibi evrenimde Hayır diyemezken yanılgıların maviliğine Ben sana tutulmuştum |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Seni Çok Özlemiştim
Dudaklarını çürüt ısırarak,şaşırmış gibi şakadan Dantel dantel süründür adetleri damıtıp ciğer parenden Yekpare olsun acıların,alsın götürsün gerçeği Düşlerinde son bulsun yıkık kuleler kurulmadan Boş bir arsaya at kaderini,katmer katmer çiğneyerek Ve sofalarda dolaş yalım yalım tutuşurken kavlimle Elinle getir ve ruhunla sun hazırladığın sonu bana İçme,içirtme,yanacaksa yansın bırak düşlerini sehere Güneş doldurmadan sen doldur,yatağımı kıskanmam Asırları taşıyorum ruhumda,asırlar taşıyor ruhumdan Acılar yaşlanıyor ruhumda,acıyla yaşlanıyor ruhum İhanetle doluyor anılar,ihanetler dolanıyor anılarda Şeytanlar taşlanıyor ihanetlerde,şeytanlar taşlaşıyor ihanetle Dert doluyor küplere,dolup dolup boşalıyor ihtiyar Sıkıntı bir anlık heyecandır,duyduğunda duyurmak istediğin Sensizlik diye bir şey yok,sessizlik var sadece malumun Yine de dik dur,yıkmasınlar dik otur,kaldırmasınlar Mevsim dediğin nedir ki kuyudan çıkmak ıslanmadan Eğer seversen bir bal kabağı olup söylemelisin utanmadan Bir pirinç tanesine sor,bir yıkık köprüden geç Bir asmanın kenarında dur,bir köpek tasmasını seç Yürü görmek için, gerine bakmadan, geleceği kandille Dilinle söyleme sakın,büyüsü bozulmasın yalanın Hıçkırarak dinle,susarak konuş ve ağlayarak gül Meczup desinler sana,serin serin,dansederek bulutlarla Püsküllü külahından tavşanlar çıkar çocuklarla Şekerlere benzesin ömrün,erisin bırak dudaklarımda Çocukların olsun anla,dinlensin bir mahpeyker yontusunda Şekil zemindir duaya,gönül ağlamaz, bağlanmazsan Çiçek böceğe yüksünmez,böcek ısırsın tenini korkma Deli deli anlat,akıllılar dinlesin,şaşkınlıklara kızıp Yürümesin,taşı, değerlidir sazende,değilsen diri Mersin ormanları yabandır,inat inat değil hikayem Haykırış yankılanır,sonra kaybolur,menevişlemezsen eğer Ben seni çok özlemiştim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Seni Çok Sevmiştim
İşte bütün hikaye... Bir tadımlık yaşam ve bir avuç hüzün sadece.. Kitabemde yazan... Yüzümdeki çizgilerin öpülesi olduğu Bir musalla taşında... Ben gelemem belki... Ama aklım ve ruhum türküyü susturacak Sen ağladıkça... Duvar,deniz,bulut ve yalan birlikte yıkılacak Çıplaklık kader değil Saklanan her şey bir gün ininden çıkar Su yine sel olur, Sel yine alıp götürür sevincimi dağlara Akar gelir kainat Düş kurduğunda.. Çizerek en cinci resimleri Bir yanında mevsimler,bir yanında melekler.. Gülümseyerek gelir Kaçmak istediğini bile bile Bir oyuna dönüşür beklemek Ve susuzluktan kırılır Tanrının bahşettiği o ilk sevda gülleri Ağlayarak sanırsın Her şey yerli yerine geri dönecek bir gün Buhar olup uçmuştur Avcılar evlerinden Gelin olup kırlara... Elbette..elbette olur Sen istersen,bende her istediğin olur Kah bir tas su ile dünyayı doyururum Güneş yaksada Kah bir küheylan ile Çaşıta,çeriye,yağıya karşı dururum Ellerim evreni kucaklar Beynim sonsuzluğun öteki yüzünü Düşüncemle aşarım Arkasında durduğun o aşılmaz kapıları Yol verir gayrı banada Köprüleri huşuyla haraca kesen adam Sırıtır el sallarken Gelip geçer hüzün Hiç anlamaz dilinden Ben seni çok sevmiştim |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|