![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Manzara 1
Havada keyif yapar kuşlar Yer çekiminden haber alır Gök yüzünden bakarken Dünya çekici ne de güzel Onu göre bilen Sadece yoksullar, bir kaç kişi Dünyanın içi bit dolu İt dolaşır kaygısız soyar Saldırır kuyruklu kurtlar Örümcekler telaşlı Bile bile suçluyu sırtlar Ayakları eksilmiş... Yoksulun işi gücü Aynada ki sanrı Köpekler toprak üstünde Kemik peşinde -Kazanç mafyanın aylığıyla Başarı ise, çetelerin sahip Olduğunun çokluğuyla ölçülür- Dürüstüm demek cesaret- işine dönüştü, yiğidin işi... Malını canını satan yükselir Namus iffet olur namussuza Şerefsiz isen şerefin yükselir İnsana kıyan katiller ödül alır Bir çeteye sap değilsen Sap kırılır, ayna çekilir yüzünden Hizmette kusur görmeyen Kusurlu dilsiz yaşar... Nerde kaldı şunu söylemek Ben zalime hizmet etmedim Kamil At
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Serseri
Şu serseri Her düşünceye Kafasını sallayıp Kaşlarını çatıyor Araştırdım Araştırırken yoruldum Kendi kafasında Fikir yok, düşünce yok Beyni de bir o kadar büyük Asfaltın üstüne Bir alanın ortasına Sıra sıra tek sıra itler dizilmiş Nöbet tutuyor Çenesi salyalı gözleri paralı İşte o serseri İtlerin arasından Boş gözleri manasız anlamsız Çakal gibi geçiyor... Işıklar sönmüş Ağzını açmış gözleri fır dönüyor Serseri Karanlıkta etrafına bakıyor Gözleri bir o yana Bir diğer yana Kalabalığa bakıyor, görmeden Kamil At
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Soru! ...Kim?
Falanca köyün delisi Yılanca köyün delisi İnce köyün delisi Kalınca köyün delisi Ayrı kıtanın delisi... Her köyün bir delisi var, Peki tahtalı köyün delisi kim? ! Kamil At
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Tahmin
Yaşadığım yüzyılın bir bahar ayında Baskıcıların kovulacağı bir gündür İşçi emekçiler gelir, kaçar sarayında O an insanın sevileceği bir gündür. Çaldığı emeği yemeden gidecekler Zehirde can verdi toprak böcekler Birgün zaten meydan olur gerçekler Pisliklerin dövüleceği bir gündür. Güneş göklerde bir başka doğacak Yağmurlar güzellikte eşit yağacak Güzellikler bütün kötülükleri boğacak Tüm yiğitlerin övüleceği bir gündür. İnsanlar binyıllık uykudan ayılacak Nice baskıcı parasız kalıp bayılacak Neticesi insanlık esas sayılacak Tüm kainatın güleceği bir gündür. Kamil At bunlar için sarılın dostuna Kışı çürüt gitmesin kaygan pistine Zalimler belli, aramaz giderler üstüne Baskıların toz olacağı bir gündür. Kamil At
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bira
Bende içtim fakat şu yudumlar Ağzına döker karnı post şişer İçinde midesinde fırtına bak kumlar Yatağı suçtur pantolonuna işer. Şu biranın bende tadına vardım Tadına vardım kendimi sardım Midesi şişiklerin karşısına oturdum Tat güder biradan yana koşar. Derdi kafasında kustu elbiseye Ayık değil diz çöker çakala beye Gözü engel olmuş yemek yemeye Kafası döner dönmeye şaşar. Gözü benek kızıllaştı içmekten Dizler sızı tutmuş kaçmaktan Yürümez pantolonuna sıçmaktan Şu da sanmış ki gerçek yaşar. Kamil At der ayıp olurmu olanlar Kafa şişirir en sonunda canlar İçine etmişse pislikte olur donlar Midesi asit yaptı canında pişer. Kamil At
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bitmeyen Gerçek
Gırtlağımı onlarca asırdır deşer Dilimi yasaklar başarı gülünç Köylerde dilim başka yöne koşar Kurtla köpeklerin kafası linç. Köyümde açık bir tarih yazıldı Bu doğrultu ışığında gezildi Kim silecek, oyukları yanlış bildi Bizi çekmez ezelden kıskanç. Dilim çok başka söyler yolumu Hayvan havlar istemez dilimi Ölse beden, sözüm irdeler ölümü Böyle yaşar inatla kime ilginç. Yanlışla tarihimi öldürmek ister Oyun osman, boğdurmak ister Alevi deyi, yobaz böldürmek ister Binlerce yıldır geleceğim dinç. Pir Sultan doğduğu yer köydür Lanet ettiği çakaldır beydir Çakallar lanetli oldu bu bir dolaydır Çakalın iftiraları yalan iğrenç. Bizi kendine çekecek oyundur Nasıl öğrendiğim ezeli sürgündür Yakılan kanıt canlı bugündür Boylarını boşver kafatasları aç. Kamil At yürüdüm yorulmam Yemindir kurda kuşa sarılmam Vücudum bölünse gerçek kırılmam Daha yeşerecek o bir genç. Kamil At
![]() |
#87 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bizim Köyler Uyurken
Bizim köyler uyurken Yararlanıp gecenin karanlığında... Gelip çöplerinde otlanıyor kuduz kurtlar! . Bir de nöbet tutsalar/(!) Elleri silahlı Kamil At
![]() |
#88 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boş Göz İle Bakan Bakana
Bu ne biçim müzik nasıl bir sözdür Beni alır götürür girdaplı bir bara Geriye kalan içi boşalmış özdür Boş göz ile bakan bakana. Fakir zengin ikisi açıktan düşman Yoksul paraya ermemiş değil pişman Egoist, kucak bilmez akılsız hayvan Kariyer dalına çıkan çıkana. Dünya birkaç kişinin diğerleri zanlı Biri çöpten geçinir biri yobaz şanlı Cihanda ceza verir insana kanlı Birgün candan bıkan bıkana. Çoğaldı gitti dünyada itler sürüsü Bunu teper gider dönemin birisi Dünya zor düzelir beladır gerisi İnsan olanı yakan yakana. Öyle dünya içinde işim güçtür İnsanlığı kıran, uyuz kargaya taçtır Kamil At'a bomba atan hain hiçtir Çatlamış dişi sıkan sıkana. Kamil At
![]() |
#89 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boş Yeminler
Umurda olmaz ölmüş ölmemiş Yobazlar insana kurşun sıkar Binyıllık kinler henüz dökülmemiş Ayaklar ile cansız leşine çıkar. Rüyası hayali, kafasında cinler Hesap düze çıkar geliyor günler Boş davalar uğrunda yeminler Yapıp elini açıpta göğe bakar. Durum bilgisi berbat durumlar Çöllere alışmış beyninde kumlar Çok çekti ellerinde masumlar İnsan ezilir yobazdır kına yakar. Hayatın anlamı sıfırdır almamış Dönektir beri kendini bulmamış Bin yıldan fazla insan bilmemiş Doğmamış bebeğe çivi çakar. Kamil At sonları şurda az kaldı Sömürü destekler işte iz kaldı Yarınlar güzel, bitmiş yobaz kaldı İnsanlığa faydasız dünler diker. Kamil At
![]() |
#90 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boşa Namaz Kılıyor
Herkes bombayı birbirine atıyor Masada pingpong topu atılan Bu yüzden köpek eniğini satıyor Kimin uçurduğu kesinmi ulan. Darbeler yoksul kürtlere oluyor Hocalar boşuna namaz kılıyor Katiller düşünün ki olaya gülüyor Ya kimin çetesi şurda satılan. İşte dünya şimdi bir cehennem İçinde ezilir gözü yaşlı annem Darbe içinde, canda yok dirhem Dangalak, kör körüne tutulan. Çocuklar dünyasız kemiği etsiz Ömürler çalınmış yine hayatsız Dağları yakılmış, bahçeleri otsuz Yoksul derisidir üstüne yatılan. Der Kamil At, insanlığın dostları Provokasyon etti çete puştları Maymundan sayılır incedir postları Zalimle bir, dürüstlüğe çatılan. Kamil At
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 5 (0 üye ve 5 misafir) | |
|
|