![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4237
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() birtanem...
aldım elime kağıt kalem bu şiiri sana yazdım bitanem... duysun dünya alem seviyorum seni birtanem..... bu aşkı yazdım dağlara yemin ettim Allah'a senden başkasını sevmeyeceğim birtanem..... ismin dilimde binbir hece kalbime vurmuşsun bir kelepçe anahtarıda sende birtanem by tiryaki |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İŞTE GİDİYORSUN...
İşte gidiyorsun Ve işte gidiyorsun Bırakıp gittiğinde Yalnızlık ne demekmiş Bir gün öğreneceksin Sana da zor gelecek Bitmeyen *******in Garip haykırışları Bir gün öğreneceksin Bir gün öğreneceğim Diye mi gidiyorsun Haksızlık bu haksızlık bu Ben seni hiçbir zaman Bırakıp gitmedim ki Ben seni bir gün bile Böyle terk etmedim ki Gitmene bir sözüm yok Zamansız oldu her şey Birazdan gün batacak Ve ben kaybolacağım Sen uzaklaşacaksın Soğuk bir iki damla Yanağıma düş |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() serseriye...
SEVIYORDUKYA DELICESINE BIRBIRIMIZI, VERDIGIMIZ SOZLER VARDI HANI, HERSEYIMIZ YAPMISTIK BIRBIRIMIZI, YEMINLERIMIZ VARDI OLUME KADAR OLAN SEVDAMIZ ICIN, SONRA OLUMU SECMEK VARDI SENIN ICIN , AHH SERSERIM BEN VARYA BEN, SENI SENSIZ YASAYAN ASK_PERIN VARYA, DAYANMAZ OLDU ARTIK YOKLUGUNA, YEMINLERIMIZDE YETMIYOR ARTIK YOKLUGUNDA, AVUTMUYOR KALBIMI SENIN ICIN, ARTIK CANIM DAHA COK YANIYOR, HERGUN OLUP DIRILIYORUM SENIN ICIN, SENISZLIK VARYA SENSIZLIK UCURMUS MEGER |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() asi_bakisliya......
OZLEMEK GUZEL SEYDIR YUREKTEN SEVENE BEN SENI DELI GIBI OZLUYORUM GOZLERIN HERAN GOZLERIMDE O CILGIN BAKISLARINI HISSEDIYORUM BANA DELI GIBI BAKISINI VE SENI HISSEDIYORUM HER NEFESTE HER SOLUK ALISIMDA SEN YALNIZLIGIMDA BEN, MUTLULUGUMDA SEN O GUZEL GOZLERIN BAKTIKCA ASI_BAKISLIM ANLIYORUM EN BUYUK HEDIYEMSIN HER YENI GUNE SENLE UYANIYORUM YANIMDA HISSETMEK BILE MUTLULUK YOKLUGUNLA UGRASMIYORUM ZOR GELMIYOR ARTIK SENSIZLIK AGLAMIYORUM ARTIK *******I |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne olur verme ellere benii...
Bırakma beni ne olur... Beni ellere teslim etme ne olur... Yaşamım sensin?? Eller değil... Bırakma beni uyma yalanlara .... Çok yalanlar duydum sen inanma bari.. Göz göre göre beni canavarlara verme.. Hayatım boyunca kaçtım çırpındım yara aldım Tıpkı küçük bir kuş gibi kanadımı kırdılar Şimdi de seni sevmemi engeliyorlar Ne olur!! Verme beni Yanın^da kalayım... Sesim çıkmaz... Her dediğine kabulüm ama ne olur Beni canavarlara verme... Abartıyorsun demek Yaşadım biliyorum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SİYAH İNCİYİM......
Ben denizlerin altın da yaşayan Siyah inciyim... Farkım tek olduğum.... Nadir bululan bir inciyim... İçime kapandığım zaman kabuğu mu? İçeme çekerim.. Kimseye göstermez .... Her zaman göç eder... Görenler hayretle bakar... Nadir olmam göze batıyor işte... Bir gün denizin üstüne çıkardılar... Kopardılar beni denizden Duygusallığım olunca kabuğuma kapanırdım Şimdi insanoğlunun vahşi ellerindeyim İŞTE SİYAH İNCİNİN HAYATI.... Artık siyah inci yok..... Nadir bulunan inciydi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ölen ben...
bir zamanlar yaptıklarımı özlersin dedim ben enayiyim ama seni seven masum bir enayi.. Seni seviyorum ölmek istiyorum ama ölemiyorum nedenini çok iyi biliyorum ben bu dünyaya tek şey için geldim seni sevmek ve kollamak için near become want gamze |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() zor aşk...
bir gün yanına geleceğim bir elimde gül bir elimde silah ya o gülü alır benim olursun ya silahı alıp beni vurursun |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() geri ver...
bir kere gittin artık, sen bende bittin artık, bin kere dönsende boş. ben seni sildim artık ne olurdu sevseydin, biraz değer verseydin, ben seni çok sevdim, sevgimi bilemedin. yüreğim kan ağlıyor, senin sevgin ağır geliyor, seni çok sevsemde, geri ver kalbimi |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gitmesen olmaz mı?...
Gitmesen olmaz mı? Ne kadar çabuk hazırlanmışsın Acelen mi var yoksa Daha saat yedi buçuk Üstelik yolun çok kısa Gitmesen olmaz mı Diyemiyorum Kal desem de imkansız Gitmen gerek biliyorum Giderken gözlerime bakma Vazgeçersin Sadece gölgen düşsün yanağıma Dudakların kıpırdasın ama konuşma Geldiğin gibi de gitme Sakın gücenme Gitmesen olmaz mı Diyemiyorum Kal desem de imkansız Gitmen gerek biliyorum Ellerimi son kez tutacaksın değil mi Dokunacak mısın soğukluğuna Ağlama |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|