![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4237
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bazen o kadar çaresiz oluyorum ki...
Yıldızların çaresizliğime ağladıklarını duyar gibi oluyorum. Bazen o kadar karanlık oluyorum ki... Çevremdeki ışıkları birer birer söndürüyorum. Bazen o kadar ağlıyorum ki... Rüzgâr bile artık gözyaşı kokuyor. Bazen o kadar uç noktalara gidiyorum ki... Köşelerde kalmış sevgilerim neredeyse yetmiyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() gözlerim gözlerini ariyor ellerim ellerini tenim tenine hasret
nerdesin ela gözlüm ne güneneşim doguyor yoklugunda ne nefes ala biliyorum seni arıyor gözlerim her baktıgı yerde gözlerimi böyle gözlerinden yok sun bırakma neredesin ela gözlü gel yeter güzel gözlüm |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() aşk ikidir sevgi bir
aşk yalan sevgi gerçektir aşk sudur sevgi susuzluk bu yüzden sevgi hasrettir özlemek ve beklemektir |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() resimlerin kaldı ellerimde
hatıralar canlanır bedenimde gözlerin ise hasretimde senden her kalan yüreğimde. geçmişimle avunurum herkese seni savunurum aşkın ile kavrulurum yokluğun ile maholurum seviyorum seni anlasana kalbimde yerini bağlasana bir tek sana ait bu kalp ne olur beni anlasana. bu kadar zor mu beni sevmek hayatında bir köşeye yer vermek kalbinin derinlerine yerleştirmek bu kadar zor mu beni sevmek............ |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acilar SarmiŞ Etrafimi GÜlÜm.
KurtuluŞ Yok Umudum Sensİn. Sende Sirtimdan Vurursan GÜlÜm. Hayatin Bİ Anlami Kalmaz Bunun Sonu ÖlÜm. YÜreĞİme YazmiŞim Adini. KazimiŞim HenÇerle Kalbİmİn Üzerİne. Bİr Acida Sen OlmuŞsun İÇİmde. Çikmasi İmkansiz Kapali Bİ Kutu İÇİnde. Dermanim Kalmadi Artik GÜlÜm. Sen KalmiŞsin Bİrtek İÇİmde. Uzat Elİnİ Kurtar Benİ Bu Dertten. Tutamazsan Elİmİ HİÇ KaÇari Yok Bunun Sonu ÖlÜm Antony |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevİlen Bİr Kalbİm OlduĞuna İnanirdim.
Ve Seven Bİr Kalbİm. Sen HİÇ Bİ Zman Sevgİmİ Haketmedİn. KalleŞÇe Arkamdan Vurup Çekİp Gİttİn. YÜreĞİm Dayanmadi Bu Aciya. Senİ BÖyle Severken Sensİz Kalmaya. En Aci Olanda Bu Ya Zaten. HİÇ Hakkin Yoktu Benİ Bu Halde Birakmaya. Mutlumusun Şİmdİ BaŞkasinin Kollarinda. Benden Uzakta Senİ SevdİĞİneİnandiĞin Bİrİnİn Kollarinda. Mutlumusun Ey NankÖr. Senİ BÖyle Sevenİ Birakip Bİr Hayİnİn Kollarinda.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KAHROLSUN SENİ SEVDİĞİM GÜNE.
HAYATIMI MAHFETTİN BENİM. KALBİM DAYANMADI BU NEFRETE. ACIMADAN VURDUN HANÇERİ YÜREĞİME. SEVMEKMİ;BENDEN UZAK OLSUN. SEVİPTE KAHROLMAYA TÖVBE OLSUN. BENDEN UZAK SEVENE YAKIN OLSUN. BU KADAR YETER BE GÜLÜM ACIM ARTIK SON BULSUN. LANET OKUYORUM HERGÜN SANA. BİR HANÇER GİBİ SAPLADIN ACIYI BAKSANA. GÖZLERİMDEN HERGÜN KANLI YAŞ AKSADA. SENİ BİRGÜN UNUTACAĞIM BUNA İNANSANDA İNANMASANDA..... ONUR GÜNGÖR (antony) |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sadece sevmeyi bilenler
İçin söylüyorum Seviyorsanız Allahına kadar Seviliyorsanız Allahına kadar Sevip nankörlük Görüyorsanız boşverin gitsin Beklerim yıllarca beklerim Hasretime hasretine eklerim Beklerim yıllarca beklerim Özlemime özlemini eklerim Ben seni seni seviyorum diyemedim yar Seni seni çok özledim Nankörsün güzelim değmezsin Aşkın sevdanın kıymetini bilmezsin Nankörsün güzelim değmezsin Aşkın sevdanın kıymetini bilmezsin Kala kala bir ben kaldım dünyada sensizim Yana |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nasılda başlamıştık ne ümitlerle
Buldum sandım ilk defa aşkı sende Gülüşünle güler gözyaşınla ağlardım hani bu aşk sürecekti mahşere kadar Neden böyle değiştin beni kimlere değiştinn Yazık diyemem ki geçen günlere mutluydum seninle unutmaya gücüm yetmez öleceğim derdinle yalan diyemem ki geçen günlere mutluydum seninle unutmaya gücüm yetmez öleceğim derdinle beni ilk güldüren sesin şimdi ağlatıyor bana umut veren sözlerin artık acı veriyor neden böyle değiştin Beni |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() seviyordum hemde çok
keşke sevmez olaydım,keşke.. beni sevdiğini sanmıştım, en önemlisi inanmıştım sana.. ne kadar safmışım! zevk uğruna oynamış benle. yüregim kanıyor.. seninle ayrıldığım için degil . nasıl sana inandıgım için.... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|