![]() |
![]() |
#81 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İki sarışın yolda yürürken yerde bir makyaj aynası gözlerine ilişir. ilk sarışın kapağını açar ve bakar :
- Resimdeki yüz bana çok tanıdık geldi şekerim... der. Sıra ikinci sarışındadır, aynayı arkadaşının elinden çekistirir ve şöyle der : - Tabii ki tanıdık gelecek aptal, bu benim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Günün birinde İstanbul da sarışının biri hayattan o kadar bezmiş ki kendini boğazın soğuk sularına bırakarak hayatına son vermeye karar vermiş. Boğaziçi köprüsünden geçerken arabasını durdurmuş, bari yerlere çıkmış ve titreyerek az sonra kendisini bu çekilmez hayattan kurtaracak olan sulara baka baka ağlarken yanına genç ve yakışıklı bir genç gelmiş.Genç ona acımış ve sarışının ellerini tutup Bak, yasaman için çok neden var.Yarın sabah gemim Amerika ya gitmek üzere demir alacak.Eğer istersen, seni de çaktırmadan gemiye alıp saklayabilirim.Sana hem yemek getiririm hem de sana çok iyi bakarım. demiş. Sarışın bakmış kaybedecek bir şey yok; belki de Amerika ya gidip yeni bir başlangıç yaparım umuduyla denizcinin teklifini kabul etmiş. O akşam denizci genç onu gemiye almış ve filikalardan birine saklamış.Her gece sarışına üç sandviç ve bir meyve getiriyormuş, sonra da sabaha kadar sevişiyorlarmış. Bir kaç gün sonra, kaptan rutin kontrolleri sırasında sarışına rastlamış.Orada ne aradığını sormuş. Sarışın da Ben bu gemideki denizcilerden biriyle anlaştım. O bana her gün yemek getiriyor ve Amerika ya gitmemi sağlıyor. Ben de onun benimle sevişmesine izin veriyorum. demiş. Kaptan, Seninle seviştiği kesin küçük hanım da .... Bu Kadıköy
-Beşiktaş vapuru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Bir bursalı ve bir siirtli **** karşılaşmışlar aralarında konuşmaya başlamışlar.bursalı **** siirtliye nasıl çalıştıklarını sormuş. Siirtli: "bizi ağa dağa pikniğe götürür pikniğimizi yaparız sonra ağa bizi .iker artık canı ne zaman isterse yapar" der ve bursalıya nasıl çalıştıklarını sorar bursalı: "bizi önce telefonla ararlar randevu alırlar sonra arabayla gelip bizi evden alırlar,araba limuzinden aşağı değildir. Sonra otele götürürler otelde lüks oteldir.Yemeğimizi yeriz sonra odamıza geçeriz iş biter banyoya gireriz banyoda jakuzi mutlaka vardır sonra bizi eve kadar tekrar bırakırlar der. siirtli bursalıya:"valla agam size tanınan bu sosyal haklar bize tanınsa bütün siirt i.ne olur" der.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Sarışın bomba partinin en önemli kişisi oluverdi birden.
Hemen tüm erkekler etrafına toplanıverdiler. Köşede bir kadın kocasının kulağına fısıldadı; - Anlamıyorum, erkekler onda ne buluyorlar . adam; - Ben de.... gidip bir yakından bakayım." |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Amerika da küçük bir kasabada tenha bir pub.. Hayli çarpıcı bir sarışın bara doğru yaklaşır ve barmene doğru eğilir.. Barmen hemen karşılık verir, o da eğilir barın üzerinden sarışına doğru.. Sarışının hareketleri de, sesi de iç gıcıklayıcıdır.. Elini uzatır, parmaklarını barmenin sakallarının içine sokarken konuşur;
- Buranın yöneticisi senmisin? . Sarışın, barmenin yüzünü iki eli ile okşarken adam yanıt verir; - Pek sayılmam . Kadın ellerini barmenin sakallarından saçlarına kaydırırken gene kısık sesle fısıldar; - Bana yöneticiyi çağırabilirmisin hemen, ona söyleyeceklerim var . Adamın nefesi kesilir; - Şu anda çağırmama imkan yok . Tahrik olduğu artık iyice anlaşılmaktadır.. - Bana söyleyin, ben yardım edebilirim belki . - Tabii edebilirsin der, sarışın iyice kısıklaştırdığı sesi ile; Bu sırada parmaklarını barmenin ağzına uzatmış, adamın onları emmesine de izin vermiştir.. - Tabii yardım edebilirsin hayatım Ona de ki, bayanlar tuvaletinde, tuvalet kağıdı kalmamış! ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Delikanlı yanındaki genç kıza sorar;
- Neden istemiyorsun, sevgilim üç gün sonra nişanlanacak ve bir ay içinde evleneceğiz biliyorsun . Genç kız cevap verir; - Üç nedenden istemiyorum, birincisi: uslu ve terbiyeli bir genç kız evlenmeden önce razı olmaz, ikincisi: annem yasak etti, üçüncüsü: sonradan oramda hep yanma oluyor . |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Bir sarışın, bir kızıl saçlı ve bir esmer kadın çölün ortasında arabayla yol almaktadırlar. Hava korkunç sıcaktır. Arabanın motoru birden stop eder.
İnip baktıklarında, motoru tekrar çalıştıramayacaklarını anlarlar. Mecburen çölde uzunca bir yürüyüş yapmaları gerektiğinden, her biri arabadan bir şeyler alır. Esmer, bir şişe su, kızıl saçlı bir paket bisküvi ve sarışın da arabanın kapısını söküp alır. Çölde yürümeye başlarlar ve bir süre sonra dinlenmek için mola verirler. Mola sırasında sarışın ve esmer kadınlar kızıl saçlıya döner ve niye bir paket bisküvi aldığını sorarlar. - Acıkırsam yerim, diye düşündüm cevabını verir kızıl saçlı. - çölde ne kadar yürüyeceğimiz belli değil . Hepsi de bunun çok mantıklı olduğunu düşünür. Ve sonra sarışın kadınla kızıl saçlı olanı esmere döner ve niye yanına bir şişe su aldığını sorarlar. - Eğer susarsam, yanımda içecek bir şeyim olması gerektiğini düşündüm . diye cevaplar esmer kadın; - Evet, bu çok akıllıca bir fikir diye düşünür diğer ikisi. En sonunda esmer ve kızıl saçlı kadınlar sarışına dönerler ve arabanın kapısını niçin söküp aldığını sorarlar. - Şeyy.. çok sıcak olursa pencereyi açıp serinlerim diye düşündüm . |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Mahallenin iki afacan kardeşi tüm mahalleliyi bıktırmış. Sürekli ana ve babalarına şikayet geliyor mahalleliden. Kırılan camların, kuyruğuna teneke bağlanan kedilerin, lastiği indirilen arabaların sorumlusu hep afacan kardeşler.
Ana ve babası usanıp bu durumdan kilisenin papazına anlatırlar durumu ve yardım isterler. Papaz; - gönderin çocukları konuşayım der. Çocukları gönderirler. Papaz önce büyük oğlanı çağırır; - Söyle bakiim evladım, Tanrı nerede? . Çocuk susar. Papaz tekrar sorar; - evladım söylesene tanrımız nerede? . Çocuk susmaya devam eder. Papaz ısrarla sormaya devam eder, çocuk susmaya.. Sinirlenir Papaz; - konuşsana be çocuk nerde tanrı? . Çocuk aniden fırlar kiliseden koşarak kaçıyorken seslenir kardeşine - kaçalım çabuk . Eve giderler, odalarına çıkıp kapıyı iyice kapatırlar, küçük oğlan sorar büyüğüne; - neden kaçıyoruz? . Büyük yanıtlar; - işte şimdi hapı yuttuk, tanrı kaybolmuş bizden biliyorlar! ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Üç sarışın, detektif olmak üzere polis teşkilatına müracaat etmişler. Yapılması icap eden bir sürü imtihandan birini idare etmek işi Komiser Kâzım a düşmüş. Komiser Kâzım birinci kıza beş saniye müddetle bir dosyadan çıkarttığı bir resmi göstermiş ve;
- Söyle kızım bu bir suçlunun resmi, bu adamın bariz ne özelliği var? Bunu ileride nasıl tanırsın? . Kız şöyle bir durmuş ve; - Çok kolay adam tek gözlü . Komiser Kâzım resme bakmış ve; - kızım bu resim profilden, yani yandan çekilmiş, tabii tek göz göreceksin . aynı resmi ikinci kıza gösterip aynı suali sormuş ve; - Bana bak diye ilave etmiş, Doğru dürüst bir cevap ver . İkinci kız; - Bu adamı tanımak çok kolay çünkü adamın tek kulağı var . Komiser Kâzım "kızım" diye bağırmış. - Bu resim profilden dedik ya adamın suratının öbür yanını göremiyoruz, Onun için kaç gözü, kaç kulağı olduğunu bilemeyiz . Kâzım üçüncü kıza; - kızım lütfen akıllı bir cevap vermeye çalış, beni çıldırtma bu adamın bariz özelliği nedir, bu adamı ileride nasıl tanırsın? diye sormuş. Kız; - Bu adam lens takıyor diye cevap vermiş. Komiser Kâzım şaşkın şaşkın resme bakmış, ama adamın lens takıp takmadığını bir türlü anlayamamış. Merak etmiş, adamın dosyasını açıp okumuş, dosyadaki bilğiye göre hakikaten adam lens takıyormuş. Komiser Kâzım üçüncü kıza hayranlık içinde; - Aferin be kızım doğru bilmişsin, şimdi söyle bakalım bu adamın lens taktığını resimden nasıl anlayabildin? . Kız; - Çok kolay tek gözlü, tek kulaklı bir adamın gözlük takacak hali yok ya ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Brandi adında sarışın bir iş kadınının işleri çok kötü gidiyormuş. İflas edince yardım için Tanrıya başvurmaya karar vermiş. Gece yatmadan başlamış duaya;
- Tanrım, iflas ettim ve işyerimi kaybettim eğer yakın zamanda elime para geçmezse evimi de kaybedeceğim lütfen lotoyu kazanmamı sağla . Ertesi gün o haftanın loto çekilişi yapılmış ve başka biri kazanmış. Yine bir loto çekilişi öncesinde kadın yine dua etmiş; - Tanrım, işyerimi kaybettim, evim, kaybettim, eğer yakın zamanda elime para geçmezse arabamı da kaybedeceğim lüften yarın ki lotoyu kazanmamı sağla . Ertesi gün lotoyu yine bir başkası kazanmış. Sonraki loto arefesinde kadın yine dua etmeye başlamış; - Tanrım, beni neden unuttun? işyerimi, evimi, arabamı kaybettim, çok zor durumdayım, lütfen, lütfen bu sefer ki lotoyu kazanmamı sağla işlerimi yoluna koyayım . Birdenbire ortalık ilahi bir beyaz ışıkla aydınlanırken gök aralanmış ve tanrı seslenmiş; - Brandi kızım, lotoyu kazanmak için önce loto bileti alman lazım ... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|