![]() |
![]() |
#81 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12102
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Söylede Git
Yakama apolet diye takmıştım adını nefesimdin her şeyimdin dünyam eksenim, yörüngemdin benliğim sen hücrelerim sen olmuştun kalbime taht kurmuş cigerlerimde soluk olmuştun bana neden neden gittin aniden be gülüm seni unutmak istiyorum artık becerebilirmiyim oruda bilmiyorum aradan çok zaman geçti biliyorsun dönüşündem umudumu kestim artık geri gelmeyeceksin gözlerimi kapıyorum görmüyorum hislerime prangalar vurdum ciğerlerimden öksürüpte attım ama kalbimden kalbimden asla atamadın seni nasıl becerilir ben yapamadım bunu nasıl atılır vefasız söylede git senin nasıl attığın söylede git hücrelerimi yenilemek adına nefesimi almamak adına unutmak nasıl olur söylede git. git nereye gidersen ama söylede git çünkü halen ben unutamıyorum seni. Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Söyleyemediğim sözlerim
Yüreğimde alev alev yanan Ateşinden ağlıyor gözlerim. Boğumlandı boğazımda Sana olan ağıt seslerim Yüreğimdeki sana olan son sözlerim Bir garip acıdır Sevdana besteleyip te Söyleyemediğim şarkılarım. Ateşini avuçlarıma aldım Ruhumun dehlizlerinde olan Senli duygularımı eritti Gözlerim fersiz kaldı Bir çift hasret sevdalara Bakamadı kapandı ellerimde Aydan parça cemaline Doyamadı gözlerim. Sen vefalı aşk özlemim Canan-ı dilberim Ne zaman kalemi alsam elime Her mısrada seni yazmak iterim İçimdeki alevlerin arasında Bir fısıltı gibi Büyük acıdır bende Sana söyleyemediğim şiirlerim. Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sulara yazdım
Çiseleyen yağmurlarla ıslandı bedenim Göz yaşlarım karıştı her damlasına Cadde boyu akan sellerde sevdam var Sulara yazdım o gece sevdamı. Yıldırımlar feryadım oldu haykırdım, Aşkım yağmur oldu sabaha dek yağdım, Sokak lambası benimle birlikte ağladı Lambalara yazdım o gece sevdamı parladım. Bir Anadolu yiğidinin bağlamasında çalındı Ozanın dilinde destan olup okundu, Gök yüzü hiç durmadı benimle ağladı O gece güzelim sulara yazdım sevdamı. Sen sıcak yatağında bilmem hangi rüyayı görürken Sarhoş naralarına kulak tıkadım gece yarısı Delin gönlüm,virane gönlüm,sevdalı gönlüm Sabaha kadar hep senin için ağladı. Sulara yazdım sevdamı sel olup çağladı Irmak ırmak aktı Sen denizine ulaştı, Kim bilir sevdamız kaç denizler aştı Bense hep sevdamı sulara yazdım o gece. Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Suları Islatamadım
O gece bilirmisin neler yaşadım, Kızılca kıyametin koptuğu günde, İylim iylim göz yaşlarım aktı ağladım, Fakat suları ıslatamadım. Naftalin kokan köhne odamda, Sessiz gecenin yalnızlığında, Göz pınarlarım hep ağladı durmadı, Fakat suları ıslatamadım. Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sükuta Müptelayım
Sensiz sükuta müptelayım Son nefes sanki aldığım Hayat bir durak bana Beklemekte var,binip gitmekte Ya bekleyeceğim ızdırapları Ya da binip gitmeliyim diyardan Hüzün yolunda giden otobüsle Sefere beş var Gelecek otobüse binmeliyim. Sensiz Sükuta müptela oldum Belki böylesi daha iyi Beklide feryadımı patlatmalıyım Sana olan tüm sevgimi Yalnız yaşamak adına Katmer katmer acılarınla Ya çekip gitmeliyim buralardan Ya sen gel bitir acılarımı Son duraktayım artık Ya gelen otobüse binmeliyim Ya da sen bana gelmelisin. Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şafak Türküsü
Sabahın seher yeli Bana seni söyler hep seni Şafak türküm olur benim Hep seni okur seni söyler Şafak türküsü ne güzel Bana ninni gibi gelir Sabahın berrak sessizliğinde Bir yüce gurbet şarkısı olur Beynimde ruhumda Destanlaşır adeta yüceleşir Sadece bana bana söylenir En güzel yanı da bu Sadece benim olması Nicedir duymuyorum Rezaletin çığlıklarını Kulaklarım ruhum dinleniyor Şafak türküsü Okşar yüreğimi mutlulukla Neşemi veriyor unutulan sevincimi Ezan sesiyle kutsallaşır Her ikisi birlikte Ve şafak türküsü Her zaman destanlaşır gönlümde Şafak türküsü sana hasretim artık. Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tatlı Hüzün
Akşam oldu ufuk kızıllaştı Hislerim tepti içim ateşlendi Bir kıvılcım tutuşturdu bedenimi Yaktı kavurdu yine beni. Dertler başladı hüzün çöktü Kadeh şıkırtıları gözümün önüne düştü Aldım bir kadeh nazlı mey den Kurtuldum Kehkeşanlı heyhey lerden Hava karardı dışarısı çok ayaz Nazlı cananım bir mektupta bana yaz Kadehim boşaldı Mey tükendi Sabah oldu hislerim yine canlandı. Aldı götürdü beni benden Bir tatlı hüzün kapladı yüreğimi Ilık ılık ter boşandı bedenimden Ve kaybettim bütün benliğimi. Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temiz Aşkım
Yıllar yılı oldu gelmez mektubun Acısını her an hissettirir yokluğun Çok kısamı olacaktı dostluğun İnan hile yok saf temiz aşkımda. Senden uzaklarda ağlayıp durdum, Gelirsin diye hep hayaller kurdum, Gelip geçenlerden seni sordum, İnan hile yok saf temiz aşkımda. Tutuldum bir güzele genç yaşımda Anıların saklı akan göz yaşlarımda Oturmuştun yıllar önce karşımda, İnan hile yok saf temiz aşkımda. Hani seni çok seviyorum derdin Bu sözleri ne de çabuk sildin, Beni yapayalnız bırakıp gittin, İnan hile yoktu saf temiz aşkımda. Oldum işte dünyanın garip bir ademi, Dostlar dahi sormaz oldular halimi, Ahh keşke vermez olaydım sana kalbimi, İnan hile yok saf temiz aşkımda. Azabim aşık; aşkın ondan gitmez Akan göz yaşlarını kimse silmez O güzel günler geri gelmez İnan hile yok saf temiz aşkımda. Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tutsak Saatler
Tutsak saatlerim di Gecenin bilmem kaçı Kartal kanadında Hislerim uçuşurken Kabus doldu içim Kalemim durdu Sözler kifayetsiz bende Senli duygularım aktı gözümden Sigaramın dumanında gizledim Kendimden bile sakladım Ağladığımı kimse görmesin Ağladım Tutsak saatlerimde bilmem kaça kadar Çaresizliğime Kaderime Sensizliğime yaktım Saatte tüm ağıtlarımı Gecenin yalnızlığında Tutsak saatlerimde Bir ukde idi bendeki Ezik yüreğimden Yorgun gözlerimden Mazimde kalanlar Ve senin meltem kokun O dakikalarda Geldi geçti benden Geldi geçti. Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ülküm
Dünya malına tamah etmedim olmadı ne malım ne mülküm Rabbım; malda senin mülk te senin sensin benim tek ülküm Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|