![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkın aldı benden beni
Aramam orada burada seni Kayıtlı bende sendeki aşkın geni Zira yaratılmışım ben senden. Ben oldum o yüce aşkına ayna Ne güzelde tezahür ettin aynama Nasılda açıldı kalbim öylesine sana Derken geçtik senlikten benlikten. Aşkı anlatmaya kelimeler kifayetsiz Bundan sonra yapılırımı aşka tarif Aşığın halinden anlar arif Âşık, olur maşukunda her an latif.
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Nihavent bir peşrev çalarken radyoda
Efkarım aniden debreşti yine Ve başladı yolculuğum aşk yolunda İster arzu eyle ister eyleme Ne laf dinliyor kalbim,ne de söz geçiyor gönlüme Kapındayım şu an titriyor heyecandan ellerim,dizlerim Aheste,aheste vurdum kapına sessizce beklemekteyim Varsın açılmasın kapı aşkın için amadeyim,köleyim İster arzu eyle ister eyleme Laf dinlemiyor kalbim,ne de söz geçiyor gönlüme Aşkım; günbatımında denizden esen rüzgar gibi çılgın Şafak vakti yağan çiğ tanesi gibi masum Kalbi; okyanus derinliklerinde inci tanesi Ilık bir akşam, pırıl-pırıl gökyüzü Maşallah yarabbi bu güzellik, kem gözlere nazar mavisi..
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sence aşk bu mudur Leyla
Ağaçın topraktan su alması Dünyanın Güneşten ışık alması gibi Ve benim senle hayat bulup , Senle ölmem gibi, Adını nerde duysam Leyla diyemez kimse diyorum Çünkü o benim Leylam. Ne zaman yemek yesem Adını Leyla koyuyorum Ne zaman uyusam Leyla ile uyuyorum Ne zaman televizyonda Leyla ile Mecnunun aşkı çıksa Sinirden televizyonu kapatıyorum Çünkü kimse ama Kimse Leylamı benden alamaz Leyla bak Bu ayrıldığımız 3.gün Ama sen hep benim Leylam olarak kalacaksın
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın başladığı an belli olmaz,
Farketmezsin; gözlerinden vurur o, Ateşin bastığı an belli olmaz, Sevdalıyı; her yerinden vurur o... Artık; her şey pembe, o, emsalsiz, hoş, Gönlün bu zevk ile olmuştur serhoş, Biro vardır; bir sen; gerisi hep boş, Tarifsiz zevkler le; hep kavurur o... İki kişiye dir; koskoca dünya, Ümitler uzanır, yıldıza, ay'a, Yaşarken hayatı; hep doya doya, Dünyada her şeyi; senle görür o... Başında eser hep; kavak yelleri, Gönlün açara yediveren gülleri, Ellerin elleri, gözün gözleri, Seni yaprak gibi; hep savurur o... Birde vuslat varsa yolun sonunda, Artık ölüm bile; olmaz umrunda, Ecel gelse; can verirsin uğrunda, Ten ölür de; hep ruhunda kalır o... 23.02.2004 Taşkışla/Taksim
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bende gece uykusu yok
Uykumdur her gecenin altı İzin verdim kendime bir saat Bu da çok bana Yetmez sanmayın bir saat Yetiyor bu bana Uyku saatim altı Her gece bu beden Uyumadan uykuyu aldı Kalbim onda kaldı Çünkü o, kalbimi çaldı Bu bedendeki dem Deme bir dem daha kattı Ama o, bunu tatmadı Beni kalbine almadı Bedenim ******* boyu uyumayacak Uykuyu unutacak Ama onu unutmayacak Ona olan aşkım Bilirim beni hep ağlatacak Gözlerim kan çanağı olacak Ağlamam çarem değil sonum olacak Bu sonla beraber kalbim yıkılmayacak Ona olan aşkım sondaki sonsuzlukta yasayacak Bu sözü okuyacak Ama yine bana inanmayacak Şu ümitle yaşıyorum Bana bir gün kalpten bakacak Kalbinin zinciri kıracak Belki başkasına bakacak Aşkı benden uzakta arayacak Ama bu, bana koymayacak Elbet, sondaki sonsuzlukta mahkeme kurulacak Karar: Bu aşk bu bedende yanacak Ama kül olmayacak
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk dediğin allahtan bir kerem
Yerleşir bağrına sanki verem Sadık gönüllerde güller derem Sevdalıların yoluna serem Gülüm aşk dediğin sevgi hisi Öldürücüdür sevdanın pisi Sevda sara hastalığı gibi Aşk tuttumu unutturur yası Aşk dediğim tabiat yapısı Aşk seven gönüllerin tapusu Boşuna arama insan oğlu Dostum sevmektir gönül kapısı Mağdur azizim ben aşık oldum İkrarı seven gönülden buldum Dostlar düşündüm efkârla doldum Hatırladıkça gül gibi soldum
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönlüm yabani değil, sevgiyi tanıyorum
Senin ki sahte sevgi, gerçek olanı istiyorum Kendini de beni aldatıp duruyorsun Sen beni değil hala onu seviyorsun Günlerdir arıyorum, yollar bitmek bilmiyor Gönül gözüm kapanmış, halis sevgi görmüyor Yangın yeri gibi bedenim düzelmedi bir türlü Yüreğim inat mı inat bulacaksın sen diyor Aşkın gözü kör derlerdi Benim ki bakar kör oldu Çocuk gibi büyüttüğüm Sevgim sayende gülüm sararıp soldu
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() aşkın hangi halinde tanıştıkta
çekimine giremiyoruz bir türlü, senmi çok uzağımdasın benim, ben mi çok yakınım senin uzağına, sorularla kafanı karıştıracak değilim. bana ve kendine geldiğin an, haberim olsun lütfen.
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın için buradayım,
Sevgini tazelemeye geldim. Sessizlikten hoşlanmıyorsan, Sana beni getirdim. Şiirden anlamazsın biliyorum, İçine resmimi çizdim. Belki bir gün bakarsın, Resmin içine senide ekledim... Sana inceden bi şarkı hediyemdir, İster gül,ister ağla! Kalbim bundan sonra senindir, Al anahtarını yıllarca açma. Ama hep yanımda kal, Sevgini hep bende ara. Ben sana mahkumum, Beni sakın yalnız bırakma!
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın için buradayım,
Sevgini tazelemeye geldim. Sessizlikten hoşlanmıyorsan, Sana beni getirdim. Şiirden anlamazsın biliyorum, İçine resmimi çizdim. Belki bir gün bakarsın, Resmin içine senide ekledim... Sana inceden bi şarkı hediyemdir, İster gül, ister ağla! Kalbim bundan sonra senindir, Al anahtarını yıllarca açma. Ama hep yanımda kal, Sevgini hep bende ara. Ben sana mahkûmum, Beni sakın yalnız bırakma!
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|