![]() |
![]() |
#961 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Güldüğünde sen,sen gibi,
Sanki ab-ı hayatı içtim. Aşkı yaşadım,dün gibi, yaşadıkça aşktan kaçtım. Sırtımda abam, Elimde asam, Diyar diyar dolaştım, Ne gözünden ırak Bir yer bulabildim, Ne gönlünden ırak, Gözünde çini gördüm, Gönlünde beni, En çıkmaz bildiğim Sokaklara girdim, Hep sana çıktı. Hayal kurmak mükemmel, Mükemmelse kurduğun hayal Hayal Rüya Kabus Uyandım. Boşa uğraşmış, Aşktan kaçış. Bir gül goncasında, Kızartıyor yanağını, Bitti dediğin anda, Bir rüzgar eser, Bir rüzgar, Anlarsın yanıldığını. Hayal Rüya Kabus Uyandım.
![]() |
#962 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşktan yandık diye yalan söylerler!
Oysa gerçek aşkın serinliği var... Yakamozlar ile gönül eylerler; Oysa ufukların derinliği var! Dünya pazarına girmeyen bilmez; Ruhunu satmanın bir anlığı var! Aşkın menzilinde kılavuz olmaz! Her ışıklı yolun karanlığı var! Kalbinde aşk varsa, sen ondan söz et! Servet değil, gönül yapmaktan haz et! Gençlik sarayını özenle göz et; Yakında onun da viranlığı var! Şan ve şeref düşer yiğit payına, Varlık, yokluk biçim vermez huyuna! Aldanma cebine kanma boyuna; İnsanın toprakta derinliği var! Seni doğruluktan dilden eylerler Atanın gittiği yolu paylarlar “Aşktan yandık” diyip yalan söylerler Oysa gerçek aşkın serinliği var! Aşkın yollarında Yunus’tur deha, Bedel var sevgilim bedelden daha! İstersen varırsın Yüce Allah’a Emek derler bir yüz görümlüğü var.
![]() |
#963 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşktı o! Değiştiren tüm *******imi
Aşktı o! Beni durup durup yenileyen Oydu, duygulu yapan hoyrat ellerimi Oydu, doludizgin gidişime dur diyen Bir bıçağın keskin yüzünde kan lekesiydim Aşktı yine beni yıkayan, arıtan su Böyle ak pak olacağımı bilir miydim? İçimde açmasaydı o sevmek duygusu Ben bir tutsağım şimdi sevgiye, gönüllü Çözmeyin ellerimi, zincirlerim kalsın Görsün prangalarım o doğacak günü Ve bu dünyaya aşk dolu şiirlerim kalsın Seninle her yerde güzel, her zaman yeni İstemem, sensiz hatırlamasınlar beni.
![]() |
#964 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilirim unutup gideceksin
Gözyaşına gömeceksin Bilirim beni anacaksın Bıraktığın yere bakacaksın Ama asla mı asla Beni bulamayacaksın
![]() |
#965 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senden vazgeçmek mi asla
Hayatım bile değerli Yüreğimin en derin yerine adını Beynimin her kıvrımına bakışını İşlemişken nakış gibi Sen gel beni unut de Ve ben de seni unutacağım ha O kadar kolay mı be ? Kazıdığım yerden ismini Boşaltmak için beynimi En az bir ömür gerekli Var mı bana verecek bir ömrün Olmadığını artık bende Kibar da olsa acı bir dille Öğrenmiş oldum sayende Sen gene başkasını sev Başka birinin kollarında Mutluluğu ve aşkı yakala Ama farklı bir şey gelmesin aklına Bedenimdeki bu yürek Atamaz sensiz asla....
![]() |
#966 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İşte kapı,elveda sana benden
Dur demek mi,asla! Ders aldığım bir hataya yeniden, Yar demek mi,asla! Artık şansını başkasında dene Denerken sakın dönüp bakma düne Senden gelecek tek bahtiyar güne, Kar demek mi,asla! Sözlerine kanacağımı sandın Başımı döndüreceğini sandın Olsun be güzelim, Hüsam'dan üç-beş anı çaldın Ver demek mi, asla!...
![]() |
#967 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni unutamam asla…
Unutur mu? Bu gözler seni, Unutup ta siler mi? O güzel gözleri. Seni unutur mu? Bu yürek Asla… Asla dedim unuttum, Unutamam dedim unutturdun Gözlerinde boğulup kayboldum Beni, bana geri ver. Unuttum ben seni, Unutturdun işte sen kendini…
![]() |
#968 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Git
Koyup herşeyi bir yana çek ellerini hayatımdan git artık ne kaybedecek ne de konuşacak bir şeyimiz kaldı gözlerini ıstırabımı hicranımı seven yanımı al git hayatımdan yüreğimdeki yarayı sar git Sayki hiç yaşamadık bu aşkı git mim koyup efkarıma bir güvercin gibi kanadımda taşırım ateşimi bir mecnun gibi çölde de yaşarım leylaysa aşkım yeterki sırtımdan vurmasın beni hayat zaten ben bu dünyanın bu yeryüzünün kara sevdalısıyım iflah olmam yüreğimi kimsesiz sevgilere terkedip git alevler içinde tutuşan iksirler istiyorum artık değilmi ki, her aynaya baktığımda niftrit asit ter döküyorum bardak bardak oklarını duygu bahçemden topladıklarını ve yüreğimden kopardıklarını bırak koy bir yana sancılarımı kelepçeni vur git hayatıma sevdalara ihanet prangaları vur git bırak çözülsün dizlerimin bağı hasret dilimin ucunda suküt gibi naçar suküt gibi suskun kalsın bırak aşkın okları vursun vuracaksa kalbimin tam orta yerinden sevda bahçelerinde gül toplarken git indir yükünü yüreğimin bir avuç ateş değil midir? aşk gömülüp soluğuna hasretin bırak yaksın kanatlarımı varsın acıdan parça parça olsun içim açmasın artık hiç bir çiçek bütün kuşlar terkedip gitsin bahçemi git mevsimlere yazarım adını, sonbaharlara bulutlara yazarım, yağmurlara yalnızlıklara bir veda sözcüğü düşer gibi bir uçurumdan rüzgarlara saklayıp adını giderim bende Aslı yolunda Kerem meyli değil midir? AŞK
![]() |
#969 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aldığım nefeste gördüğüm her yerde
Sen varsın yanlız tüm düşlerimde Lanet olası gurbet ayrı bıraktı sevdiğimle Işıl ışıl gözlerin yanar hala yüreğimde Hani hatıralar yaşanan o güzel günler nerde Aldanma birtanem kaderin oyununa sakın sen de Neden nasiyat olmasın bu tüm sevenlere. Kördüğüm olmuşsun bağlanmışsın yüreğime Ağlayan gözleri bıraktın giderken peşinde Yalan dolan yok sevgi dolu bu sözlerde Aynı masallardaki gibi yazılmış adın kalbime sihirli sözlerle.
![]() |
#970 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Önce kaybedilir birçok şey;
Ben ve kendim ve sen ve herşey, Bedenim ruhum her birşeyim Kaybedilir... Mezar taşında bir isim bile kalmaz belki Herşey kaybedilir... Anıların ve acıların ve sancıların Kaybedilir... Gözyaşların sızınca dudaklarına Bozulmuş sirke tadında: Ve doğrular yitirince gerçeği Yalan söylemek güzeldir aslında. Bir kaç yıllık mektuplar Sarı ve gevrek; Mürekkep gibi koyu kan gibi kızıl Kurşun gibi sıcak... Şuracıkta öldürürdüm kendimi Seni unutabilsem.... Ölmek yetmeyecek. Az sonra toprak beni boğacak; Anlamını yitirecek gamzelerin, Gülmek bile anlamsız gelecek Anlamsız hayat kıvamında ... Bazen ağlamak güzeldir aslında. Yaşamak dediğin Ölü gibi asil Ölüm gibi adil olmalı. Kalemimden dökülünce adın Adın böyle olmamalı... Yaşamak uğruna nelerden taviz verirsen Ben sana onu verirdim, Kuru bir ağacın tomurcuk dalında... Sıkıldığın anlar olursa hayattan bazen Ara sıra ölmek güzeldir aslında.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 8 (0 üye ve 8 misafir) | |
|
|