![]() |
![]() |
#971 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2558
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Geç Kalmışım
Seni tanıyana kadar; Hep erken geldiğimi düşünürdüm Hayata. Ve hep doğru yerde olduğumu sanırdım, Kendimce. Oysa ne kadar da geç kalmışım, Dünyaya gelmekte. Ve olabileceğim en yanlış yerdeymişim Meğerse...
![]() |
#972 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gece
Ahdim olsun seni benden alan geceye Ay bir daha doğmasın,yıldızlar parlamasın Söndürün geceyi aydınlatan tüm ışıkları Kimseler bakamaz olsun seni benden alan geceye Ahdetsin herkes seni benden alan geceye.
![]() |
#973 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gece Gece qırcanır
üzüme yene soruşur menden seherin hani Deiyrem yolda Gelecek yeqin Olacaq güneş Lalanın qani sörüşür ki bes gözü yoldasan bir ömurdü sen hani hasılı deiyrem gece yanacaq çıraq tapacq gemi yene sahili gece qırcanıb sörüşür yene küçeler xelvet qapılar bağlı yuxlaıyb şeher inanim nece gelecek seher deiyrem gece oyanar şeher qlmaram yalqız el ele verib olarıq cevab bu sovalova gece ey gece gelecek yeqin seher ay gece!
![]() |
#974 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gece ilk defa acı çekerek özlüyorum seni,
ve de *******e öyle isyanım ki... ne zaman gece olsa bir burukluk çöküyor içime lanetler yağdırıyorum gecenin zehir zemberek karanlığına.. sonra susuyorum ve seni düşünüyorum. aklıma önce o gülüşün düşüyor, acı bir tebessüm beliriyor yüzümde çok sürmüyor gecenin katran karası karanlığı bozuyor. seni kaybettiğim geceyi hatırlıyorum, kahroluyorum. oysa ne hayallerimiz vardı hatırlasana.... bir anlık öfke bir anlık sinir ve gecenin ürpertici karanlığı.. bunlar hazırlamıştı ayrılığımızı. isyanım da azalıyor lanetlerim de, çünkü sabahın ilk ışıkları vuruyor ağlayan gözlerime
![]() |
#975 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gece Bahane
Saat geceyi gösterir Hayalin gözlerimin önüne gelir Sesin kulaklarımda çınlamaktadır Seni aklıma getiren gecemidir, sessizlik midir Işıkların sönmesini mi beklerim seni özlemek için Saat geceyi gösterir Gece bahanedir Aslında sen her saniye özlenmektesindir Gece bahanedir Sessizlik gelir ardından sen O en parlak, en hırçın En güzel, en masum anında Tekmeler kapıyı girersin odama Bir gün yastık, bir gün yorgan Bir gün rüya, bir gün hülya olursun başucumda Saat geceyi gösterir Sen çoktan gelmişsindir O en masum gülüşün yüzünde Kalemimde ıslak bir şiirdir Sesimdir sessizliğimdir Gece bahanedir Seni aklıma getirir Ellerindir gözlerindir Sana yazılan birkaç şiirdir Yürekten göz yaşlarımla süslediğim Sigaramın dumanını eklediğim Gece bahanedir Suretin kazınmıştır gökyüzüne Tahta bir kalemle Üçüncü sayfada adın yazılıdır.
![]() |
#976 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gece Kondu Ve Hülya
Her gece başımı koyduğum yastık O her zaman benim sır arkadaşım Uyku uyuyamam hayallerle karışık Her gece umutlar yol arkadaşım Varoşlar mahallem evim kondular Karşımda lüks hayat apartmanlar Sokaklara akan lavum lar kokular Her gece rüyalar başka dünyalar.
![]() |
#977 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gece Kuşları Benim bu saatlerde hiç uykum gelmez,
Hayalin gözümden hiç silinmez ki. İçimde sevdanın ateşi sönmez, Benimki öylesi bir bilinmezki... Dönerim yatakta sağımdan sola, Teninin kokusu gitmek bilmez ki. Duvarda saatler solumdan sağa, Sevdalar gibidir,durmak bilmez ki... Dışarda ötüyor Gece Kuşları, Akmadan duruyor sevda yaşları. Seninle yatıp senle kalkarken, Çığrışıp duruyor Gece Kuşları... Gece Kuşları,Gece Kuşları, Onlar hayatın çırpınışları. Gece Kuşları,Gece Kuşları, Yalnız gecemin haykırışları...
![]() |
#978 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gece Namazı
Bu gece yarısı bir abdest aldım, Allah için düşüncelere daldım, Saymadım,bilemem kaç rekat kıldım, İçimi hoş etti gece namazı. Hepten bürümüştü para kalbimi, Dünya aşklarıyla yara kalbimi, Kara düşüncemi,kara kalbimi, Birazcık loş etti gece namazı. Secde,en büyük şereftir kuluna, Yaramı saran yar,orda buluna, İşe yararsa göz,orda sulana, Gözümü yaş etti gece namazı. Sen nimet verdikçe ben hep kudurdum, Döndüm geldim ya Rab,katında durdum, Tuttum da nefsimi yerlere vurdum, Şeytanı yuş etti gece namazı. Nelere,kimlere ben başkan dedim, Başkana uyunca her haltı yedim. Geldim Yaradanım,sana yöneldim, Resulü baş etti gece namazı. Filistin,Somali,Irak'ı andım, Boşa ömür geçti,ben ona yandım. Derdim var,dediğim,günden utandım, Dünyayı boş etti gece namazı.
![]() |
#979 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gece Okuyan Kızlar“Bu şehirde
Yabanıldır çalınan kapılar …” Gidişi Haliç’te gün batışı, Dalgaların çırpıntısına ayak uyduran ışıkların Sudaki dansı ise Saçının tellerinden süzülen ritmin Ağır aksak saz semaisiyle örtüşmesi… Bu şehirde gece Ürkek bir dişidir... Kırılgan, titrek haykırmalar sarar Her ara sokağın viranhanelerini. Her damın ayrı bir roman Her odanın ayrı bir hikaye olduğu Buralarda kızlar her daim Gece Okurlar…. Onlar, Ay ışığının uzamsamalarına bahar ısmarlasalar da İçlerinde dolaşan asla gerçekleşmeyecek Hayaller rapsodisidir. Bir İstanbul akar üstlerine Yedi tepesinden delişmen ırmaklarla. Her geçen an yeni bir kol, Onlarca damar açılır içlerine. İnsana doymak bilmez bir iştah Ve önlenemez tükenişler sarar havayı. Öyle *******de, Alıp gitmek ister başını ve Büsbütün kaybetmeden hayatla savaşını. Başlangıçlarının son nefesindeyken Logarların dahi süzmediği İhanetler çıkar görücüye. Şehir karanlığı ardına alıp Bir bitişin son pervazında sarmalarken Telaşpark Otel'de kayar da biter hayatlar . Ardından bir İstanbul silüeti çıkar usul usul Gece okuyan kızların yaktığı tanyeri ışıklarında
![]() |
#980 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gece Seni Saklıyor bu şuursuz beklemeler yıpratmaya başladı beni
******* gündüze anat bulaşıyor ellerime camlardan alnımı dayadığım pencereden dışarıyı seyrediyorum karanlık kopkoyu bir karanlık sarmış şehri sirenlerin umursamaz gürültüsü korkutuyor beni ambulanslar hızlı hızlı seni taşıyormuşcasına huzursuzum yoksun bulamıyorum seni en son o gece gördüm seni gözlerine bakmadan gittim baksam gidemezdim özlediğimi söylediğimde gülmüştün söylediğimde özlediğimi gülmüştün gülmüştün özlediğimi söylediğimde bu ilk seni çok sevdim tıpki seni tekrar bulamıyacağımı anladığımdaki kadar çok sevdim ambulanslar hala gelip geçiyor gece devam ediyor geceyi soluyorum ciğerlerim simsiyah deniz kudurmuş geceye saldırır durur kayalar bastırmaya çalışırken geceyi tüm kumsal adını haykırıyor rüzgara rüzgar şehriallak bullak ederek dağlara tırmanıyor tüm geceyi kaldırıp altına bakıyorum oralarda yoksun karakızım neredesin bulamıyorum geceyi fırlatmaya çalışıyorum olmuyor kötü bulaşmış şehre gece camlar simsiyah alnıma simsiyah gece bulaşık elimin tersiyle terimi siler gibi siliyorum geceyi çirkin yazılmış elyazısı gibi duruyorum şu dünyanın üzerinde kimse silipte yani baştan yazmak istemiyor oysa öyle hasretimki kerelerce defa yazılmaya kağıt olsam kalem olsam cümle olsam nokta virgül olsam gelsen kilometrelerce kilometrelerce hasret dolu şiirler yazsan benimle kitaplarca dolsam mısralarca ağlasam ellerinde uyanıyorum ansızın bu şiirsel dünyadan şehir kapkara karanlık şiirler okuyup simsiyah boşluğa seni çağıyorum sesime bugün yırt bu geceyi baştan sona dolaş tüm şehri bütün sokak lambalarını yak bütün kapıları çal herkes uyansın bir müjde olsun içinde senden birşeyler olsun bu gece şehir uyumasın bu karanlık bu şehir bu gece bu son olsun bu gece bu simsiyah karanlığı yırtan bembeyaz çığlık bana seni getiren müjde olsun bu son olsun içinde sen olsun...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|