Tam Sürümü Görüntüle : hdd mi tanıtamıyorum
kutlum
10-17-2006, 01:34 AM
arkadaşlar benim sorunum yeni işlemci ve anakart aldım ama ne hikmetse bir türlü hdd i tanıtamıyorum ne yapmam lazım lütfen yardımcı olurmusunuz ...
şimdiden teşekkürler
serkanoksuz
10-17-2006, 02:10 AM
hdd kablosunu kontrol et yanlış yere takmış olabilirsin.hdd de arızalı olabilir.sata harddisk kullanıyorsan eğer tanıtmak için bir disketi olacak win kurarkentanıtabiliyorsun sorununu biraz daha acık yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.
kutlum
10-17-2006, 02:37 AM
bağlantılar tam ve eksiksiz ama dediğiniz o disket malesef yok onu nasıl temin edebilirim ki
serkanoksuz
10-17-2006, 05:29 PM
herhangi bir bilgisayarcıdan alabilirsin hdd nin markasını söylemen gerekiyor veya internetten de arattırabilirsin istersen hdd nin markasını yaz bi de ben bakarım.
Bostandere
10-18-2006, 12:07 PM
öyle şeymi olur canım yok tanıtım disketiymiş hangi çağdasınız baglantılarını düzgün yap artı pc çalıştır sistem cd boot çalıştır kur normali budur bunun hardiski otomatik algılması lazım olmadı git teknik servise
serkanoksuz
10-18-2006, 06:49 PM
öyle şeymi olur canım yok tanıtım disketiymiş hangi çağdasınız baglantılarını düzgün yap artı pc çalıştır sistem cd boot çalıştır kur normali budur bunun hardiski otomatik algılması lazım olmadı git teknik servise
sata harddisk otomatik tanınmıyor diye biliyorum.arkadaşınki de sataymış galiba anakart değiştirdiği için yeniden tanıtması gerekir.ama hdd sata değilse bağlantı problemi veya hdd sorunlu da olabilir.
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.