www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-17-2006, 01:34 AM   #1
kutlum
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 14479
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : kutlum is on a distinguished road

arkadaşlar benim sorunum yeni işlemci ve anakart aldım ama ne hikmetse bir türlü hdd i tanıtamıyorum ne yapmam lazım lütfen yardımcı olurmusunuz ...
şimdiden teşekkürler
kutlum çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-17-2006, 02:10 AM   #2
serkanoksuz
Müstakbel Üye

serkanoksuz Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 29
Üye No: 19022
İtibar Gücü: 1519
Rep Puanı : 8341
Rep Derecesi : serkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond repute

hdd kablosunu kontrol et yanlış yere takmış olabilirsin.hdd de arızalı olabilir.sata harddisk kullanıyorsan eğer tanıtmak için bir disketi olacak win kurarkentanıtabiliyorsun sorununu biraz daha acık yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.
Old 10-17-2006, 02:37 AM   #3
kutlum
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 14479
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : kutlum is on a distinguished road

bağlantılar tam ve eksiksiz ama dediğiniz o disket malesef yok onu nasıl temin edebilirim ki
kutlum çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-17-2006, 05:29 PM   #4
serkanoksuz
Müstakbel Üye

Rep Derecesi : serkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond repute

herhangi bir bilgisayarcıdan alabilirsin hdd nin markasını söylemen gerekiyor veya internetten de arattırabilirsin istersen hdd nin markasını yaz bi de ben bakarım.
Old 10-18-2006, 12:07 PM   #5
Bostandere
Forum Aşığı

Teşekkür Etme: 111
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3042
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi : Bostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond repute

öyle şeymi olur canım yok tanıtım disketiymiş hangi çağdasınız baglantılarını düzgün yap artı pc çalıştır sistem cd boot çalıştır kur normali budur bunun hardiski otomatik algılması lazım olmadı git teknik servise

Bostandere çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-18-2006, 06:49 PM   #6
serkanoksuz
Müstakbel Üye

Alıntı:
İlk Gönderen Bostandere Mesajı Göster
öyle şeymi olur canım yok tanıtım disketiymiş hangi çağdasınız baglantılarını düzgün yap artı pc çalıştır sistem cd boot çalıştır kur normali budur bunun hardiski otomatik algılması lazım olmadı git teknik servise
sata harddisk otomatik tanınmıyor diye biliyorum.arkadaşınki de sataymış galiba anakart değiştirdiği için yeniden tanıtması gerekir.ama hdd sata değilse bağlantı problemi veya hdd sorunlu da olabilir.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:08 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.