Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : bakmadan geçmeyinnn AVG Anti-Virus Free Edition 7.289

watican_666
12-27-2005, 04:30 PM
Grisoft'un ücretsiz bir hizmeti olan bu anti-virüs programı kesinlikle kullanılması gereken bir yazılım. Bilgisayarınızı yavaşlatmıyor. Sisteminizi çok iyi koruyor ve her ne şeklde olursa olsun virüslere göz açtırmıyor. Microsoft Outlook ile tümleşik ve sorunsuz çalışıyor. Yalnız gönderdiğiniz e-postaların altına kendi adıyla birlikte mailin virüs taramasından geçtiğini yazıyor. İsterseniz e-posta tarama özelliğini kapatarak bunu önleyebiliyorsunuz.
Grisoft bu ürününü ev kullanıcıları için hazırlamış. Bu da ağ üzerinden gelen virüslerin kontrolünü tam sağlayamadığı anlamına geliyor.
Program kendini otomatik olarak güncelleyerek en son virüsleri tanıyabiliyor.
Kişisel bir bilgisayar için bence en mükemmel Anti-Virüs programlarından biri.
http://www.download.com/AVG-Anti-Vir...ml?tag=lst-0-5

ZaNdAR
01-04-2006, 08:30 PM
dostum kusura bakma ama bu program yaramz. walla

bak ben bunu kullandım we bedelini ağır ödedim.
ewet makinayı kasmıyo ama alakasız şekilde alakasız dawranışlara kalkışıyor.
o kadar salak şeyler yapıyo ki istediğim zaman uninstall yapamıyorum bile.

mesela başımdan geçen bişey anlatıyom.

pc yi yeni almıştım. bilgisayarcı kendisi yuklemiş bende adsl açılıncaya kadar dursun dedim. sonra MKS yuklerim dedim (sizde şaşmayın mks veya arca dan) neyse bu sırada arşıivlemeye başladım eski pc deki programları yenisine kopyaladım cd lerdeki dosyalarımı da kopyaladım yaklaşık 10 gb dosya yukledim kategorize ettim düzenled,im açıklamalarını yazdım felan. bigün bi açtım pc yi avg denen yazılım alaksız hatalar weriyo. bilmem şunda virüs war bilmem şurda trojan war filan. yaw eski pc de olan dosyalardan başka bişi yuklemedim. update filan etme şansım da yok internet yok daha. şunda virus war diyo mesela. clean diyorum. failed to clean. quarantina diyom failed. delete diyom yine failed.
başlarım dedim senin gibi av ye uninstall yapacam olmuyo bisürü ahat msjı weriyo bilmem kaç tane virüslü dosya warmış. uninstall yapamıyomuş. o zaman temizle viürüsleri diyom failed diyo :-D

sonuç format :-)

bence arca kullanın.

selametle..