www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-27-2005, 04:30 PM   #1
watican_666
ÇaKaL Üye

watican_666 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 16
Üye No: 4920
İtibar Gücü: 2156
Rep Puanı : 45383
Rep Derecesi : watican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond reputewatican_666 has a reputation beyond repute
Talking bakmadan geçmeyinnn AVG Anti-Virus Free Edition 7.289

Grisoft'un ücretsiz bir hizmeti olan bu anti-virüs programı kesinlikle kullanılması gereken bir yazılım. Bilgisayarınızı yavaşlatmıyor. Sisteminizi çok iyi koruyor ve her ne şeklde olursa olsun virüslere göz açtırmıyor. Microsoft Outlook ile tümleşik ve sorunsuz çalışıyor. Yalnız gönderdiğiniz e-postaların altına kendi adıyla birlikte mailin virüs taramasından geçtiğini yazıyor. İsterseniz e-posta tarama özelliğini kapatarak bunu önleyebiliyorsunuz.
Grisoft bu ürününü ev kullanıcıları için hazırlamış. Bu da ağ üzerinden gelen virüslerin kontrolünü tam sağlayamadığı anlamına geliyor.
Program kendini otomatik olarak güncelleyerek en son virüsleri tanıyabiliyor.
Kişisel bir bilgisayar için bence en mükemmel Anti-Virüs programlarından biri.
http://www.download.com/AVG-Anti-Vir...ml?tag=lst-0-5
watican_666 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 01-04-2006, 08:30 PM   #2
ZaNdAR
ÇaKaL Üye

ZaNdAR Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 76
Üye No: 4739
İtibar Gücü: 1709
Rep Puanı : 7362
Rep Derecesi : ZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond reputeZaNdAR has a reputation beyond repute

dostum kusura bakma ama bu program yaramz. walla

bak ben bunu kullandım we bedelini ağır ödedim.
ewet makinayı kasmıyo ama alakasız şekilde alakasız dawranışlara kalkışıyor.
o kadar salak şeyler yapıyo ki istediğim zaman uninstall yapamıyorum bile.

mesela başımdan geçen bişey anlatıyom.

pc yi yeni almıştım. bilgisayarcı kendisi yuklemiş bende adsl açılıncaya kadar dursun dedim. sonra MKS yuklerim dedim (sizde şaşmayın mks veya arca dan) neyse bu sırada arşıivlemeye başladım eski pc deki programları yenisine kopyaladım cd lerdeki dosyalarımı da kopyaladım yaklaşık 10 gb dosya yukledim kategorize ettim düzenled,im açıklamalarını yazdım felan. bigün bi açtım pc yi avg denen yazılım alaksız hatalar weriyo. bilmem şunda virüs war bilmem şurda trojan war filan. yaw eski pc de olan dosyalardan başka bişi yuklemedim. update filan etme şansım da yok internet yok daha. şunda virus war diyo mesela. clean diyorum. failed to clean. quarantina diyom failed. delete diyom yine failed.
başlarım dedim senin gibi av ye uninstall yapacam olmuyo bisürü ahat msjı weriyo bilmem kaç tane virüslü dosya warmış. uninstall yapamıyomuş. o zaman temizle viürüsleri diyom failed diyo :-D

sonuç format :-)

bence arca kullanın.

selametle..

ZaNdAR çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı