Tam Sürümü Görüntüle : güzel sözler
Kéan aRs
08-24-2007, 06:29 PM
Dünyada kusursuz iki insan vardır.
Biri ölmüştür, biri de doğmamıştır.(Çin Atasözü)
İnsanların ne kadar kötü olduğunu görmek beni hiç şaşırtmıyor, fakat bu
yüzden hiç utanmadıklarını görünce hayretler içinde kalıyorum.(Goethe)
İnsanlar yüksek mevkilere ulaştıkça tanrılaştıklarını zannederler,
düştükleri zaman insanlıklarının da elden gittiğini görürler.(Sokrat)
Kéan aRs
Nedense Hep Ben Bilirim Dersin! Sorsalar Bilmezsin Ne Bilirsin!
Kadinlara Buyuk Saygi Duyan Ve Onlari Herseyin Ustunde Tutan Erkekler, Kadinlar Arasinda Populer Olmayi Nadiren Basarabilirler.
Suc Sebebini Verendedir, Sorumluluk Yukleme Istemedigimiz Omuzlara Bir De Pismanlik Eklememektir.
Egitim Insanin Guc Sandigi Yada Gercekten Kolay Alt Edilebilen Engelleri Nasil Asacagini Ogretme Sanatindan Baska Bir Sey Degildir.
Buyuk Insan Mustarip Oldugu Zamanlarda Bile Baskalarinin Istirabini Dusunebilendir.
Insanlar Akilsizliklari Yuzunden Alinlarinda Yazili Olandan Daha Cok Aci Cekerler.
Kéan aRs
Gunes Kadar Sicak, Kartanesi Kadar Berrak, Yagmur Kadar Saf Ve Temiz Bir Omur Dilegiyle.
Canim Sakin Uzulme, Hayatin Hizina, En Guzel Yillar Cabuk Gecenlerdir. Gelecegini Olusturacak Her Yeni Gunun Bir Onceki Gunden Daha Guzel, Isteklerine Uygun Ve Seni Mutlu Edecek Sekilde Olmasini Dilerim. Yuzunde Her Zaman Bir Gulumseme Olsun. Cunku Sana Yakisiyor. Daha Nice Mutlu Yillara
365 Sayfalik Bir Oyku Daha Basliyor, Her Gune Bir Yaprak Sakla, Her Yapraga Bir Oyku Sigdir Mutluluk De Adina. Nice Guzel Oykuler Senin Olsun. Iyi Ki Dogdun.
Kéan aRs
Atesin Yaktigindan, Gunesin Hareket Ettiginden, Gercegin Bir Yalan Oldugundan Kuskulan Fakat Benim Seni Sevdigimden Asla Kuskulanma Babacigim, Babalar Gunun Kutlu Olsun.
Dunyadaki Ciceklerin En Guzeli Guldur Gullerin En Guzeli Ise Sen Gunun Kutlu Olsun Babacigim.
Evimizin Gunesi Bir Tanesi Olan Canim Babama Kucak Dolusu Sevgi Ve Saygilarimla Babacigim Bir Gunumde Degil Her Gunumdesin
Uzerime Sabir Tohumu Ekip Sevgiyle Suladigin Gulunun Bilmeni Istedigi Bir Sey Var Seni Cok Seviyorum
Kéan aRs
08-24-2007, 06:30 PM
Sesini Duysam Da Her An Yuzunu Gormek Gibidegil, Ozledigimi Bil Her An Cunku Hicbir Sey Seni Sevmek Gibi Degil! Seni O Kadar Cok Ozledim Ki… Sevgililer Gununde Yaninda Olup Sana Sana Sarilmak Icin Cildiriyorum
Sana Bahceden Gul Degil Gunesten Atom Koparip Getirmek Istiyorum Ama Kalbim Gibi Ellerin De Yanar Diye Korkuyorum. Sevgililer Gunun Kutlu Olsun
Biliyorsun Her Gokkusaginin Bittigi Yerde Bir Hazine Saklanirmis. Eskiler Boyle Der. Gokusagini Takip Ettim Gecenlerde Sende Bitti… En Degerli Hazinemsin Benim, Canimsin. Sevgililer Gunumuz Kutlu Olsun
Seni Tahmin Edecegin Kadar Degil, Tahammul Edemeyecegin Kadar Cok Seviyorum. Sana “sevgilim!” Diyebildigim Icin Kendimi Cok Sansli Goruyorum
Kéan aRs
Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, kandilin mübarek olsun.
Kuran’ın nazil olduğu bin aydan daha hayırlı bu gecenin size efradı ailenize ve bütün İslam alemine hayır bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorum
Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım
Bin aydan daha hayırlı bu mübarek gecenin büyüsüne kapılmanız dileğiyle kandiliniz mübarek olsun.
Kéan aRs
Oruçlu olan kimse, bir kimsenin aleyhinde bulunmadıkça veyahut eza ve cefa yapmadıkça, ta orucunu bozuncaya kadar ibadetdedir.
Regaip kandiliniz mübarek olsun! Kalpleriniz imanla dolsun!
Regaip kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece Allah?ın lütuflarının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ayların ilk kandil gecesidir. Hayırlı olsun..
Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle kandilin mübarek olsun.
Kéan aRs
Her müminin, riayet etmesi ve vefalı olması gerekli olan hususlar şunlardır:Din saygısı, edebe saygısı ve sofra saygısı.
Kadın, beş vakit namazını kılar, Ramazan Orucunu tutar, kendisini yabancıdan korur ve kocasına itaat ederse, kendisine: Hangi kapısından istersen Cennete gir denir.
Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için, insanlar vardır dostluğu yaşatmak için kandiller vardır kutlamak ve af dilemek için Miraç kandiliniz mübarek olsun.
Kéan aRs
08-24-2007, 06:31 PM
Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Kandiliniz kutlu olsun.
Dul ve yetimlere yardım eden kimse, Allah yolunda cihad eden ve gündüzleri oruç, *******i ibadetle geçiren kimse gibidir.
Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği bu mübarek geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.
Kéan aRs
Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Beraat kandiliniz mübarek olsun..
Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan Kadir Geceniz mübarek olsun.
Bu gece peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa S.A.V ‘in dünyaya şereflendirdiği gecedir. O peygamber ki insanların sapıklıkta sınır tanımadığı, cehalette en üst seviyelere ulaştığı, küfür ve şirkin kölesi olduğu bir zamanda dünyaya şeref vermiş ve dünyaya ilahi bir nur, rahmani bir şifa olmuştur.. Dularımız bu gece eksik olmasın, kalplerimiz imanla dolsun, kandiliniz mübarek olsun..
Kéan aRs
Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.
Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun?
Bu gece beraat gecesi. Dua edelim.. Yürekler bir atsın bu gece, günahlarımız affolsun. İyi kandiller.
Kéan aRs
Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı, anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.
Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalplerimizi okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gecede dualarda birleşmek dileğiyle…
Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller..
Beraat kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.
Kéan aRs
“Allah Teâla Hazretleri Şaban ayının yarısında dünya semasına nüzul eder ve Kelb kabilesinin koyunlarının tüyünün adedinden daha çok sayıda günahı, o kadar çok sayıda insanı af ve mağfiret eder.” HADİS
Beş gece vardır ki onlarda yapılan dualar geri dönmez kabul olunur: Recep’in gecesi, Şaban’ın yarısında bulunan gece, Cuma gecesi, Ramazan ve Kurban bayramı *******i.” HADİS
Affımıza vesile olması dileklerimle miraç kandilinizi tebrik ederim.
Kéan aRs
08-24-2007, 06:32 PM
Bulamadım seninki gibi sıcak bir sine, hasretine dayanamıyor artık bu sine. Çok aradım, bulamadım senin gibisini. Hasretinden bak ağlıyor gözlerim yine. SENI OZLUYORUM ANNE …
FEDAKARLIK, SEVGI, SABIR VE GUZELLIK NE DEMEK TARIF ET DENSEYDI BANA, SANIRIM HIC DUSUNMEDEN CEVABIM ANNEM OLURDU. …
Meger dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım dinmiyor yada sevdim coşuyor…ANNELER GUNUN KUTLU OLSUN…
Kéan aRs
• Anneciğim benim, hüznümü sevince dönüştüren tek insansın. Anneler günü kutlu olsun bitanem.
• Dünyada kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem, bağlanamam. Anneler günün kutlu olsun canım annem.
• Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven annem, sana layık olmak için yaşıyorum. Anneler günün kutlu olsun.
Kéan aRs
• Anneler günün kutlu olsun ANNEM! Her zaman söylemesem de seni çok sevdiğimi bir tek sen biliyorsun.
• Biricik annem.. Anneler günün kutlu olsun. Her zaman senin küçük bebeğinim..
• Seni bir gün değil her canım yandığında, başım sıkıştığında seni çağırıyorum. Sesimi duyan tek insan sensin. Anneler günün kutlu olsun ANNECİĞİM.
• Sana binlerce kez teşekkür etsem azdır. Sen benim hayat ışığımsın.Annemsin. Varlığımın tek nedeni.. Anneler günün kutlu olsun.
Kéan aRs
• Annelerdir bütün çocukları sevindiren… Güneş yüzlü annem, ellerinden öperim.
• Gücüme güç, umuduma umut katan annem.. Anneler günün kutlu olsun!!
• Bütün acılar üstüme yağınca sen bana açılan şemsiyesin annem.. Seni çok seviyorum.
• Beni benden çok sevdiğine inandığım tek insan, ANNEM. Ellerinden öperim.
Kéan aRs
Bu güzellik, bu gülüs, bu zeka, bu akil hele anlam dolu gözler varya; Tüm güzellikleri birarada toplanmis. Neyse kendimden çok bahsettim senden ne haber?
Aldigimiz veriler sonucu anteninizin çekmedigini ögrendik anteninizin daha iyi çekmesi için Turksat-2 dogrultusuna cevirmeniz rica Olunur (Üretici Firma)
Ufff yavrum,anam. asvaltin olayim ez beni… Sayin abonemiz lütfen ürkmeyiniz bu cep servisinizin motivasyon mesajidir.
Bu cihaz 10 saniye içinde kendini yok edecektir… Anteninden tutarsan bisey olmaz.
Kéan aRs
08-24-2007, 06:33 PM
Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış.
Bir gün Tanrı’ya sormuş;
“Tanrım, beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler.
Fakat, ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yaşayacağım?”
“Tüm meleklerin arasında senin için bir tanesini seçtim, O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak.
Meleğin sana hergün şarkı söyleyecek ve gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksın.”
“Peki, insanlar bana birşey söylediklerinde, dillerini bilmeden, söylediklerini nasıl anlayacağım?”
Kéan aRs
Beni de bir ana doğurmadı mı? Türk anaları daha nice Mustafa Kemal’ler doğurur. (ATATÜRK)
Kadının en büyük vazifesi analıktır (ATATÜRK)
Ana sevgisi, bencil duyguların en üstünüdür (ALAIN)
Bana, okuduğum kitapların en güzelinin hangisi olduğunu sorarsanız söyleyeyim: Annemdir. (ABRAHAM LINCOLN)
Hiç bir süs ve elbise bir kadını, analık sevgisi kadar güzelleştiremez. (BRACHVOGEL)
Kéan aRs
Annem, Annem
Seni hangi kelimelerle anlatayım özelliğini
Seni hangi kelimelerle anlatayım güzelliğini
Sen her şeyden özel ve güzelsin
Sen benim kalbimde tek güzelsin
Her anne sesinde annem aklıma gelir
O kendi gelmesede hayalı aklıma gelir
Onun yokluğu ve açısı yüreğime delir
Onun yokluğu kaderim elden ne gelir
Kéan aRs
Ağıt
annem mi bir kadın
geciken bir kadın gece yatısına
ölüm kendini göstereli babamın saçlarından
günübirlik bir kadın
üsküdar’la istanbul arasında
babamdı sakalıydı babamın
Kéan aRs
Annemle Hasbıhal
Anne, zannetme ki günler geçti de
Değişti evvelki hissim gitgide!
Bir hırçın çocuğum, değişmez huyum;
Seneler geçse de ben yine buyum!
Senden umuyorum teselli yine!
Bugün şefkatine, muhabbetine
Kéan aRs
08-24-2007, 06:34 PM
Annemle Hasbıhal
Anne, zannetme ki günler geçti de
Değişti evvelki hissim gitgide!
Bir hırçın çocuğum, değişmez huyum;
Seneler geçse de ben yine buyum!
Senden umuyorum teselli yine!
Bugün şefkatine, muhabbetine
Kéan aRs
08-24-2007, 06:35 PM
Analar
Analar bu çocukları nasıl güldürüyorsunuz
Nasıl yaz gökleri gibi böyle
Durgun sular iyi çağlar gibi
Kulaklarına neler fısıldıyorsunuz
Ne öğütler veriyorsunuz
Analar bu çocukları nasıl güldürüyorsunuz
Kéan aRs
Anne ne yaptın?
Anne sana kim dedi yavrunu doğurmayı?
Sanki karnında fazla yaramazlık mı ettim?
Senden istemiyordum ne tacı ne sarayı
Karnında yaşıyordum kafiydi saadetim.
Kéan aRs
Anneme Mektup
Ben bu gurbete ile düştüm düşeli,
Her gün biraz daha süzülmekteyim.
Her gece, içinde mermer döşeli,
Bir soğuk yatakta büzülmekteyim.
Kéan aRs
08-24-2007, 06:36 PM
Sevgili Tanrım,
Artık genç değilim ve arkadaşlarımın anneleri tek tek ölmeye başladı.
Arkadaşlarım annelerinin değerini anladıklarında,
bunu onlara söyleyemeyecek kadar geç kaldıklarını dile getiriyorlar.
Benim hala hayatta olan kusursuz bir annem var.
Onun değerini her geçen gün daha iyi anlıyorum.
Annem değil, ben değişiyorum. Yaşım ilerledikçe,
onun ne kadar olağanüstü bir insan olduğunu daha iyi anlıyorum.
Kéan aRs
Kelimelerle Anlatilamayan Fedakarlik Ve Karsiliksiz Sevgiyi, Tarif Et Desen Bana Herhalde Sadece “anne” Derdim..anneler Gunun Kutlu Olsun
Sevgili Annecigim, BirgÜn Umarim Bana GÖsterdigin Sevgi Ve Sabri Sana GÖsterebilme Sansim Olur…anneler GÜnÜn Kutlu Olsun
Benim Icin Herseye Katlanan, Her Zaman Yanimda Olan, Degeri Bicilemeyen DÜnyanin En GÜzel Annesine … Anneler GÜnÜn Kutlu Olsun
Anne Seni Seviyorum…belki Sevgimi Her Zaman GÖsteremiyor Olabilirim Ama Sen Bunu Daima Biliyorsun…anneler GÜnÜn Kutlu Olsun
Kéan aRs
Yüreği Bahar Kokan Her Anneye
Ben doğalı çok oldu anne…
Bunu en iyi bilen sensin….
Bu mektubu da senin hatırına bu özel günde tüm meleklere yazıyorum……
Beni adam olsun diye doğurduğunu ve binbir türlü çileyi benim yüzümden laf olsun diye çekmediğini anlayabiliyorum. Hayat o kadar kısa geliyor ki artık bana seni çocukluğumda hatırlar gibi görüyorum yanına gelipte boyumu senle ölçtüğümü pazara giderken arkandan yürüdüğümü beni ilk okula yazdırırken o gülüşünü ve babam öldüğünde o ağlamanı asla unutamam…
Kéan aRs
08-24-2007, 06:37 PM
Ana sevgisi bütün sevgilerin kaynağıdır.
Ana evin direğidir.
Anaya borç tükenmez.
En değerli armağan sevgidir. Annenize sevginizi veriniz.
En çabuk kabul olan dua, annenin duasıdır.
Kéan aRs
08-24-2007, 06:38 PM
Hani Bir Kelebek Tutarsın Ya Avucunun İçinde Sonra Bakmak İstersin Yasıyomu Diye; Baksan Kacacak Sıksan Olecek İste Aşk Boyle Birsey……
Geç gelen pişmanlık idamdan sonra gelen affa benzer
Seni Kalbimin En Derin Yerine Sakliyorum Niye Mi? Seni Benden Ayirmak Isteyenler Ilk Önce Benim Canimi Alsin Diye..
SENİ ÖZLÜYORUM desem.DİLEGİMSİN desem.BİTAMEM desem.CANIM desem.SENİ SEVİYORUM hemde ölesiye desem.SEN ne dersin
yüzlerce bira şişesi var ama efes gibisi yok binlerce kız var ama senin gibisi yok..
Kéan aRs
08-24-2007, 06:39 PM
aşk yaşadıkça güzeldir,nefretse aşkı bitiren en büyük engeldir…
Aşkı önemsiz görme sakın. O çöl ortasındaki yemyeşil bir bahçedir. O bahçeye layık bir bahçıvan olmak için her bitkinin sürekli bakıma ihtiyacı olduğunu unutma….
Aşk, güzelliğin aracılığıyla çoğalma arzusudur
Bir can dedim seni tarif ettiler. Bir yudum sevda dedim onda var dediler. Aşk dedim ömür boyu dediler. Yüregi yanık sevdama sadık aşkıma layık seni gosterdiler. ilk ve son aşkım olurmusun
İlk görüşte aşka inanırmısın yoksa cıkıp bir dahamı gireyim ( güzel gözlerinin içine )
Kéan aRs
08-24-2007, 06:40 PM
Deliye sormuşlar “Sen hiç sevdin mi? ” Deli demiş ki ” ben niye delirdim ki”
Senden bir hatıra bana bu şarkı bir gün gitsen bile hatıran yeter unutmak mümkünmü böyle bir aşkı bir gün gitsen bile hatıran yeter
Seni sevdim ama değerimi bilmedin değer nedir? Bilmeyenlere sevmeyin derim ama ben seni o kadar çok sevdimki SEN; değer nedir bilmediğin için sevmeyide bilemedin.
Aşk uzun bir yol üzerinde dertlerin sıkıntıların sorunların hiç bitmediği uzun bir yol ve Ben bu yola senle başladım ve sonsuza kadarda senle devam etmek istiyorum ne dersin aşkım?
Ömürler ortasinda bitiyor dertler.Yuzler gulsede agliyor kalpler.Hayat onunla bununla degil.Seninle senin yaninda guzel… ASKIM
Kéan aRs
Varsın bir dağ gibi büyüsün yokluğun yüreğimde, varsın Bir Kemanın Tellerinde ezilsin bu kalbim, varsın bir yılan gibi sarsın boynumu yokluğun asla senden vazgeçmem.
Ben seni sevmesini bilirim ama sen, ben seni mutlu etmesini bilrim ama sen, sen beni unutmasını bilirsin ancak!
Seni seviyorum kelimesini sana benden başka kimse söylemesin yalnız bana sakla dudaklarını seni benden başka kimse öpmesin Gel kollarıma öyle sarıl ki kimsenin çözmeye gücü yetmesin
Adını kalbime aşkla süsledim, Yıllar yılı bir tek seni düşledim, Bilmem ki nasıl bir günah işledim, Selamın geliyor sen gelmiyorsun…AŞKIM
Sen ağlanmayacak kadar özelsin;çünkü senin bir değerin yok…
Kéan aRs
Hani olurya ağlamayı beceremediğim *******imde beni ağlatan gözyaşım olurmusun….?
Titrek bir mum alevinin altında çoğalan *******deyim, ******* uzuyor.. uzadıkça mum yanıyor ben yanıyorum, seni istiyorum.. *******de yüreğim yanıyor, sıcaklık kavuruyor içimi, sanki seni daha çok yakıyor, mum eridikçe seninle yandığım *******de bitiyor.. Artık karanlıktayım, mum yok, gece yok, sen yoksun.. Gel artık ! yüregim ol ! gecem ol ! mumum ol…
seni özlemeyi en çok ben bilirim hiç yakınmadım seni özlemekten üstelik sana kavuşamama ihtimali işlenmemiş bir taş gibi karşımda dururken sana dokunamamak yüregimi böylesine acıtırken yine de ey yar ben yüregimi böylesine acıtan üzüntüyle sana dokunmadan saatlerce izlerim seni.ölesiye…
Hayal olmak isterdim mutlu olmak için.Aşık olmak isterdim sevilmek için. Dertsiz olmak isterdim üzülmemek için. Bu mesajın yerinde olmak isterdim sana gelmek için…
djtaha
08-24-2007, 06:45 PM
konuyu açtığın için teşekkürler
GooD aNd EvıL
08-24-2007, 06:46 PM
arkadaşım güzel ama 3-4 tane yazıp yolluyorsun biraz daha doldur mesajı öyle at.
Kéan aRs
08-26-2007, 03:48 PM
çok saol benim adım kaan yalnız m.o:D
ƒяαмвυαz
08-29-2007, 06:54 PM
teşekkürler
Kéan aRs
08-30-2007, 08:31 PM
bişey değil:D
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.