![]() |
Gül Yeni Doğan Güne
Gülün solduğu mu acı koptuğu mu Her yeni gün neden doğar o zaman Çünkü yeşertir yeni bir umudu Ya ölüm Değil mi her şeyin sonu Değmez hiç bir şeye değmez Yaşam içinde en mühim olan Alt edebilmek kaderin oyununu |
Gülerim Belki
Şafağın bulutlarında ara beni Ben o zaman doğarım Ufukların ötesinde aramasın gözlerin Yalnızlığında ara beni akşamların. Damla damla akıt, istersen gözlerinden Yetmezse, şiir şiir yaz beni Sakla belki bir gün, İsterim senden bestelemeni Ben yıllardır, hüzün şarkısı dinlerim Notalara dahi girmedi sevincim Yılların özlemi olur, kim bilir o güfte Mutluluğa, özleme, sevince Belki o zaman gülerim... |
Gülmesin
Vur sinene ses gelsin Sevmeyeni neylersin Satıp çekip gidenler Ömür boyu gülmesin |
Günahkârım
Düştüm yollarına İhtiyacım var sana Karmaşık arzularda Dolaşıp duruyorum Çıkmaz sokaklarımda Cezaysa çektim Vefaysa bekledim Yoruldu kalbim gözlerim Bu kadar ızdırap çektim Hak ettim mi hasretim Çok şey mi istedim Sadece Beni sev benim ol dedim Günahkârım Senin yüzünden Alt üst oldu hayatım Gönül sarayım Kime ne deyip anlatayım Nasıl çare bulayım Ah keşke diyorum Sevmeseydim seni bu kadar Hep boşa kürek çekseydim Hiç olmazsa Kaderimle baş başa Yalnızlığı alıp koynuma Soranlara da Katran ******* sevgilim Deseydim |
Güneşi Hangi Gözle Seyrettiniz
Hiç güneşin doğmasını seyrettiniz mi Issız ve sakin bir tepeden Hissedip yaşadınız mı o ağır nazlı çıkışı Sanırsınız sevdiğinizin yüzü karşınızda Düğümlenir kelimeler Anlatamaz sınız o büyülendiğiniz bakışı Hiç alıcı gözle seyrettiniz mi renklerin tenini Kaçınız hülyasına dalıp seyrettiniz Avizelerdeki kristalleri Acaba kaçımız fark etti O kristalden fışkıran hayatın her rengini Kaçımızı aldı götürdü bir yerlere Güneşin o kırmızı kızıl al benisi Bir ressamın tuvaline Alıcı gözlerle takıldınız mı O ne muhteşem renk karmaşası Mat olmadınız mı Hiç denizi seytettiniz mi sakinken Bir nakış güzelliği gibi Su yüzündeki sevgiyi Gökyüzüne değse de başımız zaman zaman Hangimiz bahtiyar oldu ki Hepimizin bazen denizler taşıran Hayalleri olmadı mı Alev alev yanmadık Diyebilir misiniz mümkün mü Bazen deli gibi olmadık mı ya da Bir deli rüzgâr hepimizde esmedi mi Günlük güneşlikken yağan yağmurda Islanıp yürümedik mi Hepimiz bir renge aşık olmadık mı O renklerin içinde değil miydik Çiçekler hangimizi cezp etmedi İçlerinden birini daha çok sevmedik mi Kimimiz aldı kokladı çoğumuz ah çektik Hepimiz baktık gördük şikayet ettik Görmeyenleri fark etmedik Gönül körleri zaten görmez Kaçımız körleri hatırlayıp Şükür ettik ki |
Güvenmeyi Dene
Güvenmeyi dene Seven kalbin varsa Bir kere dene Seni seven bu gözlerimi Üzmemeyi dene Güvensizlik aşkı öldürür Sevgiler tükenir Ne olur sevgilim Güvenmeyi dene Aşkımız için Yüreğim parçalanıyor Kabuslarımda hep uçurumlar Her şey beni korkutuyor Yok olup kayboluyorum Sensizlile hep savaştayım Güvensizliğin beni öldürüyor En büyük ihanet Güvensizlikten doğar Beni sevmişsen eğer Bana güvenmeyi dene Benim sana güvendiğim gibi |
güzellik
güzellik insanın ruhunda olmalı Yalnızca teninde değil Bedenler ölür gider bir gün Ruhlar hep ölümsüzdür |
Haber Ver
Umut zincirlerimi taktın mı yeniden sevdiceğim Gonca güllerim açtı mı yaralı bağrında Uğur çiçeklerim göz göz oldu mu gönül kapında Rüzgârım savurup geçti mi saçından bana haber ver Şafağım söktü mü alacakaranlığında sevdiceğim Ansızın bir bıçak gibi saplandı mı yüreğine yokluğum Hatıralarımız bir bir geçti mi usundan bana haber ver İki damla süzüldü mü gözlerinden istemeden Nerde diye döküldüm mü dudaklarından hece hece bana haber ver bekletmeden geleyim |
Hadi Gel
Bir bilsen aklımdan neler geçiyor Bir bilsen gönlüm neler biçiyor Kana kana gözlerim seni sevmek istiyor İçimden seni seviyorum diye haykırmak geliyor Gözlerim hep yollarda seni bekliyor Hücrelerim seninle ikinci baharı yaşıyor Özlemin ruhumda sabırlar çökertiyor Hadi gel artık tenim seni yaşamak istiyor |
Hakikat
Bedenlerin içinde ruhların dünyası Hz.Muhammet'in kavlinde başlangıç rızası Sonra gönüllere atılır sözleşme imzası Hakikat sevgi ve aşkın helâl yaşanması |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:05 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.