![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57895
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acılara Kürek Çekenim
Hep ayrılıklardan çektim Yakamdan düşmeyen yalnızlıklardan Herkes pay alırken mutluluklardan Bense ödül aldım hep mutsuzluklardan Durmadan bir şeyler girdi aramıza Zaten hasret gurbet vardı koynumuzda Hayalin bile soğuk bir cesetti yatağımda Bense sıcaklığı çare sandım güneş ışıklarında Aradım bulamadım hiç gerçek aşkı Sevgiler us'ta kaldı gerisi dilde yavan bir şarkı Kalmadı gönlümün sığınacak bir parkı Yaşananla yaşanmayanın olmaz mı farkı Usanmadan yazıp anıyorsam seni Hâlâ çıkmadı biri göstersin yerini Bir kitap yaptım uğruna bendeki şiirleri Kim bilir bulur belki seni o meçhul adresi Yine de bir kırık umut var içimde Acaba dediğim olmuyor değil Bazen önümde buluyorum seni bir biçimde Kimi yarım bir şiirde ya da eski bir resimde Hep aşklarda yaşadım güzü Hiç bitiremedim gönüldeki hüznü Ayrılık yalnızlık oldu başımın iki gözü Yine kader yazdı kader söyledi son sözü Hayalim sen sendin beklediğim Sorumlusu sensin yaşanan matemlerin Ağlamadım çakır pençem delikanlılığa inat İçimde sonsuzlaştı acıları çektiklerimin Sen nasıl hissedeceksin yüreğimdekileri Nereden göreceksin gözlerimdeki ifadeleri Daha da varsa gönder sendeki çileleri Ben sabırla ıslah ettim içime gömdüklerimi Artık kocadı içimde sevgim hasretlerim Gönül şelalem sustu kıriz geçirdi kalbim Şahidim takvim yaprakları alın çizgilerim Kaderin yazgısı dedim hep köşeme çekildim Yalnızlığın acının hazzını Yaşadım öğrendim seninle Demek ki insanın her istediği olmuyormuş Ferman her zaman kaderin elinde Şimdi sevdanın eseri karşında o benim Söyle kapandı mı sendeki hesap defterim Oysa ben hâlâ mutsuzluğa gebe Hâlâ acılara kürek çekenim |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adın Kaldı (Beste Gülü)
Varsın serseri diye anılsın ismim Varsın serseri diye anılsın cismim Serseri oldum evet aşkınla senin Serseri dediğin senin eserin Kör olsaydı görmeseydi seni gözlerim Ben senin hayalinle de yetinirdim Hiç dokunmasaydı sana ellerim Ben senin hayalinle de sevişirdim Seni uzaktan sevmek şimdi kaderim Senden bir selam sadece beklediğim Artık yoruldu yaşlandı ümitlerim Sana ebedi mutluluklar dilerim |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Affeder misin
Gelmek istedim sana Gelemedim Ah bu gurur yok mu Bir türlü ruhumdaki beni Yenemedim Çok istedim Ama olmadı Bir türlü içimdeki seni Silemedim Depreşti durdu Bu gönlüme Söz dinletemedim Şimdi yığınla birikmiş Özlemle geliyorum sana Kırmızı güller sersem yoluna Gel düzeltelim kırık kalpleri Eski günler hatırına Affedersen beni Sende bir müjde ver Sevindir bir telefonla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Affet Beni
Affet beni artık bitsin bu hasret Figan olan bu gönülde beklemek bir illet Fayda etmiyor yalvarış dedikodu fesat bu millet Engellenir yoksa mutluluğun özlemlerinle sabret Tüketme kendini elde edilmez bir daha bu nimet Bir gün sende anlayacaksın her şey bir gerçek Erişilmesi güç yollarda elde edilir sevmek Nasırlaşmış ellerde sevgiyle büyümek İşte sana erişmek ve sonunda benimsin seninim diyebilmek |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alev
Alev hep yangın bekler Yangın da küle kavuşunca rahat eder Yaktığı yıktığından bi haber Bilseydi hep nefreti kazandığını O'da isterdi yağmurun yağmasını |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alo De
Yine evde yoksun Nereden bildin deme Ardı ardına çaldı telefonun Ne sesin duyuldu ne de soluğun Sonra çevirdim numarasını Cep telefonunun Ulaşılamıyor diyor aradığınız kişi Bilmemki nasıl değiştirmeli bu gidişi Seni arayan nerede bulacak Sana nasıl kavuşulacak Hem evde yoksun hem telefonların kapalı Bilmem ki sana nasıl ulaşmalı Yaşatmalısın kalpteki o heyecanı Duymalıyım telefonda sesini Çaldırmalısın gönül zilini Söylemeliyim seni ne kadar sevdiğimi Ya telefonumu bekle ya da Alo de Bıktım not bırakmaktan telesekretere Artık gönül sabrım doldu taştı Ya bitir ya da yaşat bu aşkı... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlasana
Sahiller boyu uzansam Bilmem erişebilir miyim sana Dalgalar gibi kırılsam Beyazım ulaşır mı sana Duygularımı anlatırmı sevda yelleri Yalnızlığına ortak et desem beni Bir soru mu bırakırım sende Ne olur bir şeyler yap bekletme beni Aklımdan geçiyorsun her an Gözlerimde pırıltı umutlarım yığın yığın Her şeyimi benliğimi serdim yoluna Ne olur beni anlasana |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Askerim
Nasıl ki bugün ayrılıyorum Bekle yarın da öyle dönerim İstemem göz yaşı Gülsün göz bebeklerin Sen de gül kahkahalar savurup Sen de neşe saç bu bahara Mutluluk bu canım aşkım Yolculuk kutsal vazifemi yapmaya Hani kızardım sana bazen Çok gülüyorsun diye Bu akşam benimle sonsuzlaşsın o gülüşler Baksana karşındaki şimdi bir asker El sallama hüzünle ardımdan küserim Ben bir rüzgârım belli olmaz nerede eserim Bugün yağmur sunarım Yarın şafakla doğan güneşim |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aslında Hepsi Analarmız
Herkesin annesi kendine güzel Aslında bütün dünyadaki anneler güzel Onların sayesinde tanıdık ilk ışığı Onların sayesinde attık hayata ilk çığlığı Tüm anneler kutsal ve güzel Hepsinin yüreğinde ölene dek o heyecan Ellerinde kalplerinde bitmez o sıcaklık Ne uyku vardır onlarda ne de rahatlık Tüm sevgilerin en güzeli onlarda Ninnileri en güzel onlar okur Bizlere yumaklar yığını sevgi dokur Eğer bilseydik dünyaya gelmeden önceki O heyecan bekleyiş yaşattığımız tatlı ıstırapları Yedi aydan dokuz aydan önce bitirirdik sancıları Annem...Canım anneler...bilmem nasıl ödenir hakları Hiç büyümeyiz gözünde onların yaşımız kaç olursa olsun Bir taneleriyiz bebekleriyiz ömrümüz boyunca Saçlarına aklar düşse de yığınla çileler çekse de Hiç şikâyet etmezler birer sonsuz ışıktır onlar Gökyüzünde yıldızlar Yeryüzündeki güneşimizdir onlar Hep alınlarından öpülesi Ayaklarının suyu içilesi analar Sevgileri hiç değişmez ölene dek aynıdır Analar hepsi bizim analarımız Yalnız biri doğurur bizi İşte o isim anamız... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk
Aşık olmak kolay Zor olan Önce yakalamak Gözlerdeki parıltıyı Sonra yaşatmak yürekte Ölene dek baharları Ve birlikte yaşamak Tüm hazları Aşk her şarkıda Mutluluk ve hüzün kaynağı Aşk felç gibidir Bir yıldırım gibi Aniden düşer İnsanın yüreğine Beynine ipotek kor Dağılır tenine bedenine Estirir her yönden Rüzgârları Göğüsleyebiliyorsan eğer Duygusal fırtınaları Zor işte o zaman zor İçine düşünce Hayatın dönme dolapları |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|