![]() |
Elveda*
Elveda diyemem sana yokluğuna alıştırma yalnız kaldım ben yine düşüncelerle başbaşa ben sana dayanamıyorum yokluğuna alışamıyorum seviyorum özlüyorum ama artık seni istemiyorum sen orada ben burada aşkımız kaldı ortada yara aldı hasret kaldı kalplerimizde acı kaldı korkma beddua etmem üzülmeni istemem sen mutlu ol yeter ara sıra bizi düşünmene değer elveda aşkım sonsuza kadar 1997 |
Erlerimiz*
Erlerimiz görev başında kar kış demeden bekliyorlar vatanı kimi şehit,kimi gazi oluyor anaların yürekleri yanıyor gece gündüz demeden hep nöbet tutuyorsunuz canınız pahasına bizleri koruyorsunuz dalgalan şanlı bayrağım gözün arkada kalmasın askerlerimiz ve bizler oldukça sana kimse dil uzatamaz seni göklerden indirmeye hiç ama hiç kimsenin gücü yetmez dualarımız hep sizlerle koruyun ordumuz vatanı,bayrağı, günahsız ları erimiz,çavuşumuz,subayımız,polisimiz kısacası tüm askeriyemiz hepiniz ALLAHa emanet olunuz |
Bir can taşıyorsun*
Zamanında her şeyi içime attım artık içim kabul etmiyor hepsini atıyor dışarı yeter artık yeter diyor sen de bir can taşıyorsun taş değilsin susuyorsun susma dök içindekileri sustunda ne oldu diyor sıra sen de konuş diyor ne söylerse söylesin yapıştır cevabını koru kendini ezdirme yeter bir gün ölüp gideceksin çektiklerin sana kalacak çocuklarına kim bakacak susma artık kabul etmiyorum iyi ya da kötü her şeyi söyle konuşun anlaşın diyor artık bu kalp dayanmıyor seni üzgün görmek istemiyor diyor içimde ki hisler de sonunda isyan ediyor |
Esmerim*
Uzun uzun kirpiklerin çimen yeşili gözlerin kıvır kıvır saçların beyaz mı beyaz tenin duydum ki evlenmişsin başka bir esmer bulmuşsun arkadaşımın olmuşsun olsun be gülüm ben senden önce evlendim maviş gözlü benim de eşim sen de ben de mutlu olalım alnımıza yazılmamış beraber olamadık |
Ey sevgili
seni sevdim diyemedim anlamadın ey sevgili aklar düştü diyemedim varamadım ey sevgili yerden yere düştüm kaldım sevdim seni ey sevgili artık seni rabba saldım göremedim ey sevgili o kalbine geldim de giremedim ey sevgili seni ne çok ben sevdim de varamadım ey sevgili gözler baktı dağa taşa selam söyle ey sevgili aklar düştü inan başa diyemedim ey sevgili |
Ezikliğim ve Hedefim
yıllar yılı hamur oldum yoğruldum gurbet elde sızım sızım sızladım günlüğümle sırdaş lup ağladım yar uğruna okulumu bıraktım seneler nasıl da büyüt tü beni gerçeklerle de yüzleştirdi beni tahsilsiz olmanın ezikliğini içimde her geçen gün hissettirdi yaş gelse de otuz beşe vaz geçmedim bilakis hiç bu kadar istemedim diplamayı alıp başaracağım görecek liseyi okuyacağım azmimin gücünü herkes görecek terzi istedimi yapar denecek o diplomalar elime gelecek ezikliğim çok yakında bitecek |
Farkında değiller ki
Kendimi bulduğum mutlu olduğum dünyamı yıkmaya çalıştıkça günden güne beni yiyip bitiren yüreğimi zehirli sarmaşığın sardığının farkında değiller ki içimde büyüttüğüm o zehri bir görebilseler mideleri kaldırmaz kusarlar yanımdan geçmeye korkarlar öfkemi yansıtmıyor içimde zehrimi büyütüyorum panzehiri olmayan bulunamayan ama farkında değiller ki |
Farkındasın
Sen ki ölümlerden dönmüş Azrailin elinden kurtulmuş hayata sarılmıştın sen ki emellerine uluşmış mutluluğu tatmış küçük şeylerden hoşlanmıştın şimdi ne oluyor neden durgunsun neden suskun ve mutsuzsun sen bu olamazsın hayata tutunmayı bırakamazsın her şeyi bir kenara atamazsın sen de farkındasın yakında atlatacaksın sen yine o eski neşeli mutlu canlı kadın olacaksın olmalısın yeniden gülmelisin kendine bir şans daha vermelisin |
Feminist derler
Erkeğin: sözünden çıkmazsan hizmetini yaparsan çok çalışıp yorulursan o bağırırken sen susarsan sesini çıkarmazsan hakaretleri yiyip oturursan bir de çocuk doğurursan değmeyin onun keyfine kadın: damarına basarsan bir şey yapmak istersen ona cevap verirsen sesini yükseltirsen senden korkmuyorum dersen haklarını ararsan senden kötüsü olmaz adına feminist derler feministse feminist kendinizi ezdirmeyiniz kadının ilerlemesini istemezler çoğu erkekler çekemezler |
Garip
Bir garip var çok uzaklarda sevdiklerinden ayrı diyarlarda haykırıyor çırpınıyor çırpındıkça sanki batıyor sesini duyuramıyor omuzlarındaki tonlarca yükten kurtulamıyor ha yıkıldı ha yıkılacak ayakta durmaya çalışıyor gün ışığıyla kendine gelir gibi olurken rüzgarın savurmasıyla yeniden dağılıyor umutları tel tel dökülürken ciğerleri yerinden sökülürken ona sadece hırçınlıklar kalırken vicdansızları vicdanlarıyla başbaşa bırakıyor yine de direniyor istedikleri ya olacak ya ölecekti çok yakında hepsini görecekti |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:59 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.